Kastrupgatan 13, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Kastrupgatan 13, 2 tr , Kista , Stockholm

Längst upp på Kastrupgatans höjd kan du nu bo granne med lugnet och grönskan! Modernt renoverat badrum med egen tvättstuga och massagedusch. Stilrent vitt kök som är fullutrustat med allt du kan önska dig. Stora sociala ytor och balkong i härligt läge.

79,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 539 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
124
Byggår:
1977

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med säkerhetsdörr och svart klinkergolv vid entrén. Här finns plats för avhängning och en öppen planlösning mot kök som genererar ett bra ljusflöde i hallen.

Badrum: Modernt badrum med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar med svarta inslag. Nedsänkt tak med spotlights samt spegelskåp med spotlights. Badrummet erbjuder handfat med svart kommodskåp, wc, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux samt stor duschplats med massagedusch.

Förråd / Klädkammare: Lägenhetens förråd är inredd som walk-in closet av största modell! Här finner du en garderobsvägg med vita skjutdörrar och öppna förvaringsmöjligheter mittemot.

Kök: Hemtrevligt kök med vita luckor samt vitrinskåp med spotlightbelysning. Generösa arbetsytor på svart/grå laminatskiva med spotlightbelysning. Rostfria vitvaror från välkända märken i form av; side-by-side kyl/frys, diskmaskin, spishäll, varmluftsugn, micro samt köksfläkt. Svart klinkergolv vid arbetsytorna och ljust laminatgolv i övriga delen av köket samt hall.

Vardagsrum: Lättmöblerat vardagsrum som inrymmer både tv-häng och matsal. Vardagsrummet är utrustat med trägolv och vitmålade väggar.

Balkong: Inglasad balkong i nymålat skick och ett mycket trevligt läge mot skogsdunge i nordväst. Här finns även ett mindre förråd samt eluttag.

Sovrum 1: Master bedroom med 4 fönster och plats för dubbelsäng samt hemmakontor, garderobsvägg, etc. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Detta sovrum är utrustat med trägolv och vitmålade väggar samt en vit dubbelgarderob.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

4 539 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,47523%

Andel av årsavgiften

0,47523%

Reparationsfond

5076 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 augusti 2010
Energiprestanda: 217 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup Nr 10

Övrigt

Avsättning till inre reparationsfond 35 kr/månad.
Modern elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare.

Förening

Namn

Brf Brandsö

Om föreningen

Föreningen består av 230 stycken bostadsrätter samt 5 lokaler med hyresrätt som upplåtelseform.

Föreningen har två tvättstugor inom området. Dessa ligger i markplan på Kastrupgatan 9 och på Kastrupgatan 6-8.

Föreningen har flera cykelförråd och barnvagnsförråd. Föreningslokal med bastu finns att tillgå i föreningen på Kastrupgatan 9.

Föreningen har för närvarande en gemensam el-upphandling för samtliga lägenheter och företag. Tanken med denna konstruktion är att varje hushåll inte ska behöva betala en abonnemangskostnad samt att föreningen är större än den enskilde när det gäller prisförhandlingar. Med egen mätutrustning betalar varje lägenhet sina egna elkostnader, till ett mer förmånligt pris.

Övrigt om föreningen hittar ni på www.brandso.se

Antal lägenheter

230

Antal lokaler i föreningen

5

TV och Bredband

Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget och kabel-TV genom Com Hem.
Basutbud av kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Internet via Bredbandsbolagets fiberuppkoppling är ett obligatoriskt tillägg om 125 kr /månad för 250/100 mbit/s.

Parkering

Cirkapriser parkering:
Parkering, 200 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 175 kr/mån

Parkeringsplatser utomhus finns främst nere vid tunnelbanan. Till dessa är det kortare kö och (med reservation för variationer) väntetiden bör inte vara mer än några månader. Inomhusplatser finns under Kastrupgatan 16 och under Kastrupgatan 6-8. Till dessa är det längre kötid. Gästparkering finns på ett antal avgiftsbelagda platser runt om i området. Föreningen har även ett särskilt däckförråd.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja, minst 10%

Äger föreningen marken?

Nej

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad