Borgarfjordsgatan 21 B, våning 8

Bilder

  • Såld!

Borgarfjordsgatan 21 B, våning 8 , Kista , Stockholm

Störst, bäst och vackrast! Det är ledorden för denna fantastiska 4:a med fönster i 3 väderstreck! Öppen planlösning mellan loggia, vardagsrum och det vita köket. Stort badrum med tvättstuga, gäst-wc samt klädkammare med fönster. Påkostade tillval och ett exklusivt vitt kök med rostfria vitvaror från Siemens.

106 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 512 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
106 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21802
Byggår:
2016

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

106 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus hall med garderob för klädförvaring. I hallen ligger ett ekparkettgolv och väggar som är vitmålade.

Badrum: Stort badrum utrustat med duschplats med glasvägg, WC samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Grått klinkergolv och helkaklade vita väggar samt spotlightbelysning i taket.

Gäst WC: Grått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Perfekt för Er som har gäster eller en stor familj.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med utsiktsvy mot gallerian. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2 med klädkammare: Trevligt sovrum med en egen klädkammare. Ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med fönsterparti och bra ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Ekparkett och vitmålade väggar.

Kök: Vitt kök med vit bänskiva och rostfria vitvaror. Integrerad diskmaskin, inbyggd micro, kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll samt inbyggd kökfläkt. Samtliga vitvaror är från välkända leverantören Siemens.

Loggia: Modern och praktisk loggia med grått klinkergolv samt glasväggar. Det går att nyttja loggian som rum/kontor samt balkong.

Sovrum 3: Stort sovrum med plats för en dubbelsäng. Sovrummet är utrustat med garderob med skjutdörrar i spegelglas. Ekparkett och vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 16, hiss finns

Avgift

5 512 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

1,4014%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad får ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser kommer att finnas i garage under huset. Separata cykelförråd finns i källaren.

Förening

Namn

Brf K2 Kista Torn

Om föreningen

Mitt i Kista intill Kista Galleria bygger AB Borätt och JM AB ett gemensamt kvarter med två bostadshus om 16 respektive 35 bostadsvåningar. Det lägre huset byggs av Borätt och det högre av JM. Husen binds samman av sammanlagt fyra garage- och källarplan. En gemensam gård ligger mellan de båda husen.

Kista Torn K2 består av fyra våningar garage/teknik, ett entréplan, 16 våningar bostäder med totalt 96 lägenheter varav 6 st är gårdsradhus med egen ingång från gården. Dessutom finns en gemensam takterrass. Den understa bostadsvåningen är ett s.k. LSS-boende, ett bemannat frivilligt boende för människor med funktionsnedsättning.

Entré, hissar och postboxar
De bägge tornen har gemensam entré från Borgarfjordsgatan 21 som utformas med lobbykänsla. Här finns alla postboxar samlade. Borätts hus ligger till höger i lobbyn och där finns två hissar.

Övernattningslägenheter
De två husen har tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov.

Samfällighet
En samfällighetsförening kommer att bildas som ansvarar för de båda husens gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenheter, gård, garage och torget utanför entrén m. m.

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till Telias fibernät som leverar tv, internet och ip-telefoni. En obligatorisk avgift om 220 kr/månad tillkommer.

Parkering

Föreningen har 64 garageplatser, varav 3 mc-platser, i varmgarage.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har fr��gor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego.

Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00
Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget:
http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

Övrigt

Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande lägenhetsförråd i källarplan. Storleken på förrådet är anpassad till lägenhetens storlek. Förråden delas av med gallerväggar. Barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning
till entrén. Cykelrum finns i källar- och garageplan.

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Aria Karadaghi för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad