Borgarfjordsgatan 21 A, våning 24

Bilder

  • Såld!

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 24 , Kista , Stockholm

Bo ensam på våning 24 i denna unika lägenhet om 115 kvadratmeter lyx! Perfekt för dig som vill ha ett kvalitativt boende med stora ytor i ett unikt projekt. Stort badrum med egen tvättstuga samt separat gäst-wc. Rymligt kök med matplats samt extra matsal i vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter i sovrummen samt hall med 8 garderober med spegelskjutdörrar! Bra alternativ till dig som inte är radhusmänniska och som hellre vill bo i en lättskött, stor och centralt belägen lägenhet. Här bor du granne med Kista Galleria med sin generösa service och öppetider. Tunnelbana tar dig till City på 18 minuter samt goda bussförbindelser till Norrort samt Arlanda och Bromma Flygplats.

115 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 707 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
115 kvm
Våning:
24, hiss finns
Lägenhetsnummer:
13403
Byggår:
2015/2016

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

115 kvm

Rumsbeskrivning

Vänligen se bifogad fil "Tillval för lgh 13403" under fliken Viktiga Dokument - för att se just denna lägenhets exklusiva tillval. Se även bifogad fil "Detaljerad planritning lgh 13401" för beskrivning av avancerade tillval.

Hall: Välkomnande entré med vit hatthylla och plats för enklare möblemang i form av byrå och/eller förvaringsmöbel eller fåtölj. Ekparkett och vitmålade väggar. Längre in i hallen finns 2 breda garderobspartier med spegelskjutdörrar med LED-belysning. Garderoberna är utrustade med ELFA-inredning.

WC: Med direktaccess från hallen nås denna gäst-wc med svart klinkergolv och vitmålade väggar samt kaklad vägg vid handfat. WC:n är utrustad med wc-stol, handfat samt badrumsskåp i vitt med belysning och spegel.

Vardagsrum: Väl tilltaget vardagsrum om ca 35 kvm med 2 stora fönsterpartier med panoramautsikt i nordväst. Vardagsrummet inrymmer en möjlig matplats samt en modern loggia. Här finns gott om eluttag och mediauttag vilket möjliggör många möbleringsalternativ utan att behöva dra synliga sladdar för tv och media. Ekparkett och vitmålade väggar. Vardagsrummet inrymmer en större matplats för ca 10 personer i anslutning till köket.

Loggia: Det populära fenomenet loggia går att nyttjas som en balkong alternativt kontor eller inglasat rum. Loggian är utrustad med klinkergolv, glasväggar, element samt ett fönsterparti som går att öppna upp i balkongläge.

Badrum: Grandiost badrum om 9 kvm med stora ytor och egen tvättstuga. Torktumlare och tvättmaskin från Siemens med praktisk bänkskiva ovan samt vita väggskåp . Här finns även en rymlig duschplats med glasvägg och möjlighet att installera badkar eller jacuzzi! Badrummet är utrustat med wc, handfat med vitt kommodskåp samt matchande spegelskåp med belysning vid spegel samt nedtill. Svart klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Nedsänkt tak med 6 stycken LED-spotlights med dimmerstyrning.

Kök: Ett rejält kök med allt du kan önska dig inklusive en stor matplats! Svarta köksluckor samt svarta köksmaskiner från Bosch; full size kyl, full size frys, varmluftsugn, induktionshäll, integrerad köksfläkt, inbyggd micro, integrerad diskmaskin. Här finns dubbel diskho i rostfritt stål samt grå bänkskiva och stänkskydd i laminat. Ekparkett och vitmålade väggar. Matplats för 4-10 personer invid ett fönsterparti med fantastisk utsikt. Frostad glasdörr mellan kök och vardagsrum.

Sovrum 1: Master bedroom med ljusinsläpp från 3 väderstreck! Stort fönsterparti i nordost samt fönster i nordväst samt fönster mot loggia. Sovrummet har extraisolerade vägger och är utrustat med ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Sovrummet har extraisolerade vägger och är utrustat med ekparkett och vitmålade väggar. 2 garderober samt fönster i nordost.

Sovrum 3: Sovrummet har extraisolerade vägger och är utrustat med ekparkett och vitmålade väggar. 4 garderober samt fönster i nordost.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

24 av 35, hiss finns

Avgift

5 707 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

0,5086%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015/2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Denna lägenhet har förråd på samma våningsplan (24). Förrådet är privat och är ca 8-10 kvm. Endast 2 lägenheter på våning 24.

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.

I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

Förening

Namn

Brf Kista Torn

Om föreningen

Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.

Antal lägenheter

266

Antal lokaler i föreningen

1

Parkering

Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage. P-plats: 1000 kr/månad. MC-plats 500 kr/månad.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego.

Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00
Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget:
http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning.

För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Patrik Barej för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad