Borgarfjordsgatan 21 A, våning 24

Bilder

  • Såld!
  • Kista Torn
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Entré Kista Torn
  • Lobby
  • Situationsplan

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 24 , Kista , Stockholm

Missa inte chansen att bo i Stockholms högsta bostadshus! Välplanerad 2a om 54 kvm med två väderstreck och hörnläge Kista Torn. Vitt kök med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Stort badrum med kombimaskin samt vitkaklade väggar och svart klinkergolv.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 240 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
24, hiss finns
Lägenhetsnummer:
13405
Byggår:
2015

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna fantastiska 2a i hörnläge med två väderstreck i populära Kista Torn.
Här nedan finns generell rumsbeskrivning från JM. Vänligen se "Tillval för lgh 13405" för mer information om just denna lägenhet.

GENERELLT
- Entrédörr Säkerhetsdörr
- Innerdörrar Vita släta
- Fönsterbänkar Sten

- Rumshöjd 2,5m, lokala nedsänkningar ner till 2,2m. Eventuellt undertak i hall
eller badrum, se respektive lägenhetsblad.

KAPPRUM/HALL
- Golv Ekparkett, 3-stav Protecto Natura Lack.
- Sockel Furu, eklaserad
- Väggar Målat
- Tak Grängas, fin gräng.
- Övrigt Kapphylla, garderober, skjutdörrsgarderober (Elfa Trend, vit slät), synliga sprinklerhuvuden.

VARDAGSRUM
- Golv Ekparkett, 3-stav Protecto Natura Lack.
- Sockel Furu, eklaserad
- Väggar Målat
- Tak Grängas, fin gräng.
- Övrigt Synliga sprinklerhuvuden

KÖK
- Golv Ekparkett, 3-stav Protecto Natura Lack.
- Sockel Furu, eklaserad
- Väggar Målat
- Tak Grängas, fin gräng.
- Vitvaror Diskmaskin, micro i högskåp alt. väggskåp, spisfläkt, kyl/frys, ugn i högskåp alt. bänkskåp, se respektive lägenhetsblad.
- Övrigt Synliga sprinklerhuvuden

SOVRUM
- Golv Ekparkett, 3-stav Protecto Natura Lack.
- Sockel Furu, eklaserad
- Väggar Målat
- Tak Grängas, fin gräng
- Övrigt Synliga sprinklerhuvuden

DUSCH/WC/TVÄTT
- Golv Klinker svart/grå 147x 147mm.
- Väggar Kakel vit matt 250x 400mm.
- Tak Målat, plattskarvar spacklas om ej undertak.
- Vitvaror Tvättmaskin och torktumlare, alt kombimaskin i enpersonslägenhet.
- Övrigt Bänkskiva över tvättmaskin/torktumlare, eluttag vid bänk för strykplats, skåp över bänk, spegel, kommod, duschskärm djup 900mm, duschstång, armatur i tak, handfat (kromade rör). Synliga sprinklerhuvuden.

WC
- Golv Klinker svart/ grå 147x 147mm.
- Sockel Lika golv
- Väggar Kakel på handfatsvägg, övriga målade.
- Tak Grängat
- Övrigt Spegel med belysning upptill, tvättställ, synliga sprinklerhuvuden.

LOGGIA
- Klinker på golv och vikbart glasparti.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

24 av 35, hiss finns

Avgift

3 240 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

0,2887%

Tillträde

April 2016

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni). Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad får ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser kommer att finnas i garage under huset. Separata cykelförråd finns i källaren.

I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterass 120 meter upp på våning 36!

Förening

Namn

Brf Kista Torn

Om föreningen

Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.

Antal lägenheter

266

Antal lokaler i föreningen

1

Parkering

Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage. P-plats: 1000 kr/månad. MC-plats 500 kr/månad.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego.

Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00
Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget:
http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning.

För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad