Imatragatan 27

Bilder

  • Såld!

Imatragatan 27 , Akalla Trädgårdsstad , Stockholm

Mysig radhustvåa med två stycken härliga uteplatser! Kök med gott om utrymme för matplats med ett rymligt vardagsrum och separat sovrum. Mycket trevligt område nära fin natur, buss/t-bana och mataffärer. Även nära till Kista Galleria med dess rikliga utbud av affärer och restauranger, bio mm. Endast 20 min till Sthlm City!

47 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 909 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
47 kvm
Våning:
0, hiss finns
Lägenhetsnummer:
209
Byggår:
1975

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

47 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till denna charmiga och mysiga bostadsrättsradhus belägen i idylliska trädgårdsstaden. Bostaden är om 47 kvm med praktisk planlösning. Här finns ett riktigt kök med plats för matplats för 4-5 personer, luftigt badrum med plats för tvättpelare samt rejält vardagsrum med plats för soffgrupp. Bostaden ligger några minuters promenadavstånd från kommunikationer, butiker och Järvafältet med sitt enorma friluftsliv. Snabb inflyttning är möjligt! Längre tid går också bra om så önskas.

Inbjudande stor träaltan leder er fram till HALLEN med klinkergolv och delvis tapetserade och målade väggar samt bra med möjligheter till avhängning.

Direkt anslutning till hallen finner ni det luftiga och ljusa KÖKET med matplats för 4-5 personer invid fönster. Vita köksluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Köksutrustning består av spishäll, fläkt, kyl/frys och integrerad diskmaskin.

Stort och mysigt VARDAGSRUM med laminatgolv och delvis tapetserade och målade väggar. Här finns det för plats för riktig soffgrupp. Brett fönsterparti mot den härliga trädäckade UTEPLATSEN på baksidan.

Vitt helkaklat BADRUM med vitt klinkergolv. Här finner ni handfat, spegel, WC, badrumsskåp samt badkar. Tvättmaskin ingår.

Stort SOVRUM med plats för dubbelsäng. Laminatgolv och vitmålade väggar.

För mer information om föreningen vänligen gå in på deras hemsida. http://www.tradgardsstaden.net/

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 0, hiss finns

Avgift

2 909 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel av årsavgiften

0,15251%

Reparationsfond

3004 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 januari 2010
Energiprestanda: 185 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Nykarleby Nr 4

Övrigt

Avsättning till inre reparationsfond 25 kr/månad.

Förening

Namn

Brf Trädgårdsstaden i Stockholm

Om föreningen

Föreningens hemsida: http://www.tradgardsstaden.net/startsida.htm

Föreningen har en stabil och välskött ekonomi samt bra underhållna fastigheter. 2014-2015 påbörjades fasadbyten i hela föreningen. Taken är nylagda sedan ca år 2005.

Stambyte är inte något som är på gång i nuläget (juni 2015) - stammarna är filmade och ser ut att vara i bra skick - däremot kan man ju aldrig garantera att det kommer att dröja med stambyte om något radikalt händer. Om en bostadsrättsinnehavare ska renovera badrummet så måste föreningen kontaktas först!

Ovanstående uppgifter 2015-06 från Ingrid Nordahl på HSB som själv har bott i föreningen sedan 1975.

Av föreningens 421 lägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt. F��reningen äger också förskolorna Nykarlebygatan 5 och Nykarlebygatan 163 som hyrs av Stockholms Stadsdelsförvaltning samt en lokal som hyrs av BEAB AB.
Den totala bostadsytan uppgår till 34 283 kvm och lokalarean till 2098 kvm.

Uppdelningen på olika lägenhetsstorlekar är:
1 ROK 46 st
2 RKV 24 st
2 ROK 48 st
3 ROK 180 st
4 ROK 123 st

Under året har 45 överlåtelser skett.
På föreningens fastigheter finns 328 parkeringsplatser varav 279 hyrs ut till medlemmar och 49 till andra hyresgäster. Föreningen har 26 extra mindre förråd för uthyrning till medlemmar boende i Brf Trädgårdsstaden.

Antal lägenheter

421

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

ComHem levererar Tv-kanaler till oss. Har du några frågor, kontakta ComHem på
www.ComHem.se .
Brf Trädgårdsstaden har tillsammans med Akalla Husby Närt (AHN) slutit ett treårigt gruppavtal
med ComHem som innebär att du får tillgång till:
Analogt grundutbud: 15 kanaler

BREDBAND
Brf Trädgårdsstaden ingår i Akalla-Husby-Nätort (AHN) och har ett fibernät fram till varje bostad. Vår Internetleverantör är Bahnhof bredband www.bahnhof.se

Parkering

Föreningen har 2 stora p-ytor vid infarten till området. Här finns uteplatser som det för nuvarande (2015-06) är kö till. Däremot finns möjlighet att hyra garageplats med bur i grannföreningen på Helsingforsgatan för 500 kr/mån.

Om området

Akalla Trädgårdsstad

Akalla Trädgårdsstad är byggd efter en arkitekttävlan i miljonprogrammets sista skälvande minut. På området skulle egentligen två - och fyravåningshus uppföras, men endast husen utmed Helsingforsgatan blev byggda. I boken Akalla som gavs ut av John Mattssons Byggnads och Fastighets AB 1988 ges en bra beskrivning av områdets tillkomst av de båda arkitekterna Torbjörn Ericson och Björn Jarnlert. Markarbetena påbörjades hösten 1973 och färdigbyggd var trädgårdsstaden årsskiftet 1975/76. Husen specialbyggdes endast 4, 2 m breda för att kunna transporteras på järnväg från Lund. Området fick en mänsklig skala med marknära små och stora lägenheter. De blev från början eftertraktade boendemiljöer som man hoppades skulle står sig över tiden. 1978 sålde JM sina Akalla-lägenheter till HSB i Stockholm.

Kommunikation

Från Akalla tar du dig enkelt till Stockholms centralare delar med tunnelbanans blå linje. Akalla till T-centralen tar 21 minuter. Blå linjen kommer att förlängas från Akalla till de nya stationerna Barkarbystaden och Barkarby ca år 2024. Från Akalla finns goda bussförbindelser till Järfälla, Sollentuna, Spånga och Västerort.

Närservice

Akalla centrum erbjuder 2 stora matvarubutiker i form av Ica och Lidl. Här finns även mindre livsmedelsbutiker med orientaliska inslag. I centrumet finns även restauranger, pub, tobaksbutik, frisör, trafikskola, etc.

Karta

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad