Hanstavägen 94, 2tr

Bilder

  • Såld!

Hanstavägen 94, 2tr , Kista Gård , Stockholm

Välkomna till denna fantastiska hörnlägenhet i lugna Kista Gård! Genomgående hög standard. Allt nytt från 2011. Rymlig och möblerbar balkong. Öppen planlösning skapar mycket ljus. Närhet till bl.a. fin natur, närservice, buss/t-bana och Kista Galleria! Välkomna att slå till!

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 160 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
707
Byggår:
2011-12

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna helt underbara & superfräscha lägenhet från 2011-12. Bostaden erbjuder optimal planlösning med fantastiska fönsterpartier i öppet och fritt läge. Stort och luftigt vardagsrum med brett fönsterparti, rymligt sovrum, modernt kök, fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig och möblerbar balkong i fritt läge. Bostaden ligger endast ett stenkast från Kista Galleria där bussar/t-bana, restauranger, butiker och bio finns.

Välkomnande och ljus HALL med delvis klinkergolv och delvis parkettgolv, vitmålade väggar samt goda avhängningsmöjligheter på hatthylla. Härifrån når man in till den rymliga KLÄDKAMMAREN.

Rymligt och fräscht BADRUM med vitt kakel längst väggar samt mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegel, duschhörna, tvättmaskin & torktumlare.

Rymligt SOVRUM med ekparkettgolv samt vitmålade väggar. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Gott om förvaringsutrymme i garderober.

Stort och luftigt VARDAGSRUM med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt brett fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffgrupp samt matplats för 8-10 personer. Härifrån når man ut till den fantastiska och möblerbara balkongen.

Fräscht och modernt KÖK med ekparkettgolv i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vitmålade väggar samt härligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Gott om förvaring bakom vita köksluckor, vitt kakel ovan den generösa arbetsbänken i mörk laminat samt moderna vitvaror. Maskinell utrustning: Inbyggd varmluftsugn, spishäll & fläkt, inbyggd diskmaskin, stor kyl & stor frys samt inbyggd mikro.

VIKTIG INFORMATION:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 7, hiss finns

Avgift

3 160 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Andel i föreningen

0,10598%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2011-12

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 maj 2015
Energiprestanda: 150 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Stockholm Skagafjord 4

Övrigt

Årsavgift för värme och vatten är preliminär. Reglering efter aktuell förbrukning sker minst en gång per år. Kostnad för värme och varmvatten tillkommer 276kr/mån.

Lägenheten är utrustad med en centraltermostat för att enkelt styra inomhusklimatet. I hallen sitter proppskåp samt mediacentral. Huset har fiberinternet indraget samt digital kabel-tv med ComHem som leverantör.

Tvättstuga finns i samma port. Källarförråd, barnvagnsförråd, cykelförråd och rullstolsförråd finns i samma port. Från porten nås föreningens varmgarage.

Förening

Namn

Brf Odde

Om föreningen

Föreningens hemsida: http://www.brfodde.se/
Ekonomisk förvaltning: Frubo AB, www.frubo.se

Värmen i huset kommer från ventilationen. På taket finns ett ventilationsaggregat som återvinner värmen från huset för att värma den nya luften som kommer in. Därefter har varje lägenhet ett eget värmebatteri som ni själva kan påverka något. Luften som blåser in ska kunna hålla temperaturen i lägenheten på ca 20-21 °C. Där utöver finns möjligheten att med termostaten höja temperaturen ytterligare mellan 1-2 °C. Tänk på att efter en ändring på er termostat så kan det ta upp till 24 timmar innan ändringen blir kännbar.

TV och Bredband

Brf Odde har gruppavtal med ComHem som levererar kabel-tv, bredband och ip-telefoni. 10 mbit bredband och grundutbud av tv-kanaler ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen har totalt 44 garageplatser och 11 utomhusparkeringar. Frubo AB hanterar p-platser. Kontakta Frubo för exakta prisuppgifter och köstatus.
Uthyrning sker per kalendermånad och ersättning utgår enligt följande:
Priset för garage är 800 kr per månad.
Priset för utomhusparkering är 350 kr per månad.

Om området

Kista Gård

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad