Hillerödsgränd 6, NB

Bilder

  • Såld!

Hillerödsgränd 6, NB , Ärvinge , Stockholm

Ljus och fin 2:a med genomgående fräscha ytskikt i populära Ärvinge.Modernt och frächt kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Helkaklat badrum, stort sovrum samt mysig uteplats i lugnt läge. Närhet till Kista Galleria, kommunikationer, butiker, närservice och natur. Välkomna!

47 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 086 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
47 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
512
Byggår:
2000

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

47 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna ljusa och genomgående fina 2:a i populära Ärvinge. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stort sovrum med garderobsvägg och helkaklat badrum. Närhet till Kista Galleria, kommunikationer, butiker, närservice och natur.

HALL med klinkergolv och målade väggar. Plats för avhängning och lättare möblering.

Rymligt och helkaklat BADRUM i ljusa färger. WC, dusch, handfat m kommod, spegelskåp.

SOVRUM med ekparkettgolv och tapetserade väggar i blommigt mönster. Stort fönster mot uteplatsen som ger behagligt ljusinsläpp. Garderobsväggen lämnas kvar till köparna.

Fräscht och modernt KÖK i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ekparkettgolv och vita skåpsluckor med gott om plats för förvaring, kakel ovan arbetsbänk samt bardisk. Maskinell utrustning: Kyl/frys, inbyggd micro, ugn, spishäll, fläkt.

Ljust VARDAGSRUM med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Stora fönster som ger behagligt ljusinsläpp. Utgång till uteplats.

Mysig UTEPLATS i lugnt och soligt läge. Plats för möblering.

Mer information om föreningen hittar du här:
http://www.kistaangar.se/

VIKTIG INFORMATION:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

4 086 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Andel i föreningen

0,9703%

Andel av årsavgiften

0%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2000

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 juni 2009
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Kista Ängar

Om föreningen

Föreningen bildades 1999 under namnet "Kista Ängar 1" men tappade 1:an under 2002 och heter sedan dess kort och gott "Kista Ängar". Föreningen är till 100% en "äkta förening", dvs vi tillhandahåller endast bostäder till våra medlemmar i byggnader som ägs av föreningen.

Föreningens fastighet heter Kolding 5 och ligger i Ärvinge, Kista, strax norr om Stockholm. Fastigheten avgränsas av gatorna Koldinggatan, Kronborgsgränd och Hillerödsgränd samt Ärvingeparken. Fastigheterna byggdes 1999 och färdigställdes år 2000.

Till varje lägenhet hör ett inhägnat, låsbart källar- eller vindsförråd. Extra förrådsutrymme (ej inhägnat) kan hyras till en låg kostnad.

Allmänna utrymmen:
Föreningslokal (uthyrningslägenhet) med bastu
Två tvättstugor
Cykelförråd (ett stort och tre mindre)
Två soprum för hushållssopor
Grovsoprum
Återvinningsstation

På Koldinggatan 3 finns en övernattningslägenhet utrustad med kokvrå, soffa, två sängar och bastu, som även kan bokas separat.

Se gärna föreningens hemsida: http://www.kistaangar.se

Antal lägenheter

76

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kostnad för vatten, värme (fjärrvärme), bredband via fiber och kabel-TV (ComHems analoga basutbud). Hushållsel betalas av resp hushåll.

Föreningen har låtit installera fiber från Bredbandsbolaget(Telenor) (tidigare Tele2) och det är indraget till första jacket i varje lägenhet. Det är sedan upp till varje medlem att ansluta sig via ett bredbandsabonnemang. Månadskostnaden står då förening för genom ett gruppabonemang.

Parkering

Föreningen disponerar via servitut ett antal parkeringsplatser i parkeringshus utanför kontorsbyggnaderna på Igelbäcksgatan:

Nattparkering, övre P-däck: 280kr/mån, totalt 21 platser
Nattparkering, garage: 350kr/mån, totalt 8 platser
Dygnsparkering, garage: 650kr/mån, totalt 32 platser

"Nattparkering" innebär att platsen normalt får användas måndag-fredag kl 16:30-08.30 samt hela dygnet lördag, söndag och helgdag. Övriga tider, dvs måndag-fredag 08.30-16.30, måste fordonet flyttas. Gratis parkering finns även längs med gatan samt betalparkering finns inom området.

Ekonomi

Månadsavgiften höjs med 3% den 1/1 2019. Föreningens investering med att installera bergvärme 2018 ser ut att löna sig. Kostnaderna för uppvärmning kommer att minska snabbare än beräknat och underlätta föreningens ekonomi framöver.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Om området

Ärvinge

Området är mycket lugnt och ligger bara ett stenkast från natursköna Järvafältet. Där finner ni miltals med härliga gång- och cykelvägar. Det finns även elbelysta motionsspår i Kymlingeskogen.

I Ärvinge centrum finns restauranger, närlivs, frisör mm. I övrigt har man nära till både skolor/förskolor, kommunikationer samt Kista Galleria med ett rikligt utbud av affärer och restauranger, samt biograf och träningscenter.

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad