Sorögatan 1, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Sorögatan 1, 3 tr , Kista , Stockholm

KISTAS FINASTE 2:a totalrenoverad 2015, välplanerad och ljus lgh om 45 kvm med fri utsikt, endast ett par minuter från Kista Galleria. Badrum och kök samt härligt ljusinsläpp in i hela lägenheten. Närhet till T-bana, bussar och grönområden. Stabil förening med god ekonomi. MÅSTE SES

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 763 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
255
Byggår:
1978
Driftskostnad:
208 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna EXKLUSIVA och TOTALRENOVERADE (2015) 2:a om 45 kvm med allt man kan önska sig plus lite till. Lägenheten ligger högt upp i huset med härlig utsikt och ingen insyn. Bostaden är belägen på attraktiva Sorögatan 1 endast ett stenkast från Kista Galleria där man har T-bana/bussar, butiker, mataffärer, restauranger m.m. Stort och ljust vardagsrum med brett fönsterparti mot den utsikt utan någon insyn. Toppfräscht badrum och kök i öppen planlösning med bardisk mot vardagsrummet. Bostaden erbjuder ett sovrum, kök, vardagsrum, badrum samt en stor klädkammare i intill sovrummet med bra förvaringsmöjligheter. Välkomna!

Lättmöblerad HALL med vitmålade väggar och klinkergolv samt spotlights. Goda avhängningsmöjligheter i garderober som medföljer.

Fräscht & modernt renoverat BADRUM (2015) med vitt kakel på väggarna samt ljusgrå klinker på golvet med fondvägg i samma ton. Wc, handfat med kommod, duschhörna med duschvägg, spegel samt vädringsfönster.

Öppet & exklusivt KÖK med bardisk som skiljer köket från vardagsrum, laminatgolv och målade väggar. Maskinell utrustning: Kyl/Frys, induktionshäll, inbyggd micro, inbyggd ugn, vinkyl samt fläkt.
Ljust VARDAGSRUM med laminatgolv och målade väggar. Stort fönsterparti för härligt ljusinsläpp. Här får man enkelt plats med soffgrupp samt en mindre matsalsdel. Både köket och vardagsrummet har nedsänkt tak med spotlights infällt.

Rymligt SOVRUM med vitmålade väggar och laminatgolv. Bra med förvaring i rymlig klädkammare. Fönster som ger behagligt ljusinsläpp.

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

2 763 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Driftskostnad

2 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,2415%

Andel av årsavgiften

0,2415%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 mars 2009
Energiprestanda: 204 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Förening

Namn

Brf Römö

Om föreningen

Brf Römö består av 274 bostadsrättslägenheter, 7 hyreslokaler, 2 bostadsrättslokaler, 157 parkeringsplatser, 127 garageplatser, 48 förråd samt 1 föreningslokal för uthyrning till föreningens medlemmar.

Föreningen har tecknat gruppavtal om bredband med Viasat, detta ingår i månadsavgiften. Uppkopplingshastigheten till internet betecknas av Viasat till 1000mbit/100mbit. Ett nätverksuttag (ethernet) finns monterat i varje lägenhet, vid ytterdörren. (Ett extra i de som har uthyrningsrum.).
Fastigheterna i Brf. Römö är även utrustade med så kallade "3-håls-uttag" från Com Hem. Det innebär att du om du vill kan ansluta dig till bredband och digital-tv från Com Hem.

På Sorögatan 15 ligger Römös "festlokal" som går att boka för dig som bor i föreningen. Den är ca 50 kvm stor och har tillgång till WC. I samma hus finns även tillgång bastu och dusch.

Föreningen har två tvättstugor, en på Sorögatan 7 och en på Sorögatan 13. Elektroniskt bokningssystem.

Föreningen har drygt 130 garageplatser, de finns på Sorögatan 3 i ett plan och Sorögatan 27 i två plan, dock kötid.

På Sorögatan 23 finns ett större Grovsoprum.

Medlemmarna har även tillgång till trevliga grillplatser på gårdarna vid entrén.

Parkering

Cirka priser:
P-plats, 200 kr/mån
Garage, 525 kr/mån

Om området

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad