Skagafjordsgatan 3

Bilder

  • Såld!

Skagafjordsgatan 3 , Kista , Stockholm

Välkomna till denna fantastiska lägenhet i lugna Kista Gård! Genomgående hög standard. Allt nytt från 2011. Bästa läge på den stora uteplatsen med många soltimmar. Öppen planlösning skapar mycket ljus. Närhet till bl.a. fin natur, närservice, buss/t-bana och Kista Galleria! Välkomna att slå till!

50 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 513 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2012

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna helt underbara och superfräscha lägenhet från 2012. Bostaden erbjuder optimal planlösning med fantastiska fönsterpartier. Stort och luftigt vardagsrum med brett fönsterparti, rymligt sovrum med ingång till klädkammare, fräscht kök med moderna köksluckor, fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig och möblerbar uteplats. Bostaden ligger endast ett stenkast från Kista Galleria där bussar/t-bana, restauranger, butiker och bio finns.

Välkomnande och ljus HALL med delvis ljust klinkergolv och delvis ekparkett, vitmålade väggar samt goda avhängningsmöjligheter på hatthylla.

Rymligt och fräscht BADRUM med vitt kakel längst väggar samt svart klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegel, duschhörna, tvättmaskin och torktumlare.

Rymligt SOVRUM med ekparkettgolv samt vitmålade väggar. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Goda förvaringsutrymmen i klädkammare.

Stort och luftigt VARDAGSRUM med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt brett fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffgrupp samt matplats för 8-10 personer. Härifrån når man ut till den möblerbara och stenlagda UTEPLATSEN.

Fräscht och modernt KÖK med ekparkettgolv i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vitmålade väggar samt härligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Gott om förvaring bakom vita köksluckor, vitt kakel ovan den generösa arbetsbänken samt moderna vitvaror. Maskinell utrustning: spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys samt inbyggd mikrovågsugn.

VIKTIG INFORMATION:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Avgift

2 513 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel i föreningen

0,93015%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2012

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Stockholm Skagafjord 2

Övrigt

Årsavgift för värme och vatten är preliminär. Reglering efter aktuell förbrukning sker minst en gång per år. Kostnad för värme och varmvatten tillkommer 236kr/mån.
I månadsavgiften ingår värme, varmvatten (värme och varmvatten är en schablonavgift, faktiskt användning debiteras varje kvartal),

Bredband/TV/Telefoni: Comhem FiberLan finns anslutet i fastigheten, basutbud ingår i månadsavgiften.

Det finns källarförråd, cykelförråd samt tvättstuga.

Förening

Namn

Brf Surtsö Kista Gård

Om föreningen

Föreningen består av 81 lägenheter & 1 lokal, adresserna är belägna på Surtsögatan 3, Skagafjordsgatan 3 & 5, Oddegatan 6 samt förskolan på Surtsögatan 1.

Byggnadsår/inflyttningsklar: 2012/2013

För all information om föreningen, besök deras hemsida: http://www.brfsurtso.se/

Antal lägenheter

81

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Bredband/TV/Telefoni: ComHem FiberLan (bredband 100mb), kabel tv (basutbud 15 kanaler +betalkanaler 8st) samt ip-telefoni ingår i månadsavgiften. Som bostadsrättsinnehavare får man själv kontakta ComHem vid beställning utav router, tv-box eller tjänsten ip-telefoni.

Parkering

Garageplatser (varmlufts garage): Det finns 51 platser som tillhör föreningen som går att hyra, dessa platser är belägna under husen och uppgång till varje enskild hus finns ifrån garaget. Kontakta föreningens ekonomiska förvaltare Frubo för mer information. En garageplats kostar för närvarande 650kr/mån. Externa hyresgäster som styrelsen beviljar i mån om plats, hyr en garageplats för 800kr/mån med 3 månaders uppsägningstid. Styrelsen har rätt att säga upp en P-plats med 1 månad om den boende har mer än en p-plats internt.

P-platser (uteplatser): Det finns 13 platser som tillhör föreningen som går att hyra. Kontakta föreningens ekonomiska förvaltare Frubo för mer information. En p-plats(utomhus) kostar för närvarande 400kr/mån och har 3 månaders uppsägningstid.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Övrigt

Bostadsrättstillägg: Föreningen har försäkringen bostadsrättstillägg för alla lägenheter. Bostadsrättstillägget är ett komplement till hemförsäkringen. Hemförsäkringen måste boenden fortfarande teckna själva, precis som vanligt, dock behöver man inte teckna bostadsrättstillägget. Bostadsrättstillägget är tecknat via bolaget Vardia Försäkring AB.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad