Sorögatan 27 Bv

Bilder

  • Såld!

Sorögatan 27 Bv , Kista , Stockholm

Välkomna till denna välplanerade bostad med stor terrass! Renoverat kök samt badrum med kakel och klinker. Barnvänligt område med lekplats utanför huset på innergården. Närhet till skolor, dagis, Kista Galleria samt t-bana. Bredband och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften.

83,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 190 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
99
Byggår:
1978

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna renoverade lägenhet på attraktiva Sorögatan! Här finner ni en optimalt planerad 3:a med fantastisk stor terrass. Smakfullt renoverat badrum med plats för både tvättmaskin och torktumlare. Modernt kök renoverat -10 och har en ljus planlösning med matplats för ca 8-10 personer vid fönster. 2 st stora förråd med goda förvaringsutrymmen. Bostadens läge kan inte heller bli bättre då det enbart ligger 5 min från Kista Galleria, T-bana, ICA, bussar.

Välkomnande och möblerbar HALL med ljust klinkergolv och målade väggar. Gott om utrymme för förvaringsmöbler samt goda avhängningsmöjligheter i förråd.

Renoverat och fräscht BADRUM -04 med ljust kakel på väggar och mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfat med kommod, spegelskåp samt ett mindre vädringsfönster.

Stor och rymlig MATSAL med gott om plats för ca 8-10 personer. Matsalen har ett fint golv i parkett och fräscha målade väggar samt ett stort fönster för ljusinsläpp.

Ljust och fräscht KÖK -10 med svart klinkergolv och ljusa väggar. Köksluckor i ek samt svart panel ovan arbetsbänk. Vitvaror består av: Kyl och frys, diskmaskin, spishäll samt spisfläkt.

Mycket praktiskt förråd med gott om förvaringsutrymmen som är omgjord till ett arbetsrum. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Ljust och stilrent VARDAGSRUM med fint parkettgolv och delvis målade väggar och fondvägg med uppsatta tegelsten. Härifrån når ni ut till den fantastiska TERRASSEN.

Mycket praktiskt förråd med parkettgolv och vitmålade väggar samt gott om förvaringsutrymme.

Luftigt SOVRUM 1 med laminatgolv och tapetserade väggar. Stort fönster mot terrassen.

Mysigt SOVRUM 2 med laminatgolv och ljusmålade väggar. Fönster även här mot terrass.

Stort FÖRRÅD med goda förvaringsmöjligheter.

OMRÅDET: Mysigt och trevligt bostadsområde med närhet till kommunikationer, skolor fritidsanläggningar, naturupplevelser mm. Ett par minuters gångavstånd till Kista galleria med öppettider 10-21 varje dag, där har ni ett härligt utbud av restauranger, bio, butiker och dylikt. Från Kista har man direktförbindelser till nästan hela norra Storstockholm.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

4 190 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel av årsavgiften

0,36728%

Reparationsfond

372 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 mars 2009
Energiprestanda: 205 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup Nr 8

Förening

Namn

Brf Römö

Om föreningen

Brf Römö består av 274 bostadsrättslägenheter, 7 hyreslokaler, 2 bostadsrättslokaler, 157 parkeringsplatser, 127 garageplatser, 48 förråd samt 1 föreningslokal för uthyrning till föreningens medlemmar.

Föreningen har tecknat gruppavtal om bredband med Viasat, detta ingår i månadsavgiften. Uppkopplingshastigheten till internet betecknas av Viasat till 1000mbit/100mbit. Ett nätverksuttag (ethernet) finns monterat i varje lägenhet, vid ytterdörren. (Ett extra i de som har uthyrningsrum.).
Fastigheterna i Brf. Römö är även utrustade med så kallade "3-håls-uttag" från Com Hem. Det innebär att du om du vill kan ansluta dig till bredband och digital-tv från Com Hem.

På Sorögatan 15 ligger Römös "festlokal" som går att boka för dig som bor i föreningen. Den är ca 50 kvm stor och har tillgång till WC. I samma hus finns även tillgång bastu och dusch.

Föreningen har två tvättstugor, en på Sorögatan 7 och en på Sorögatan 13. Elektroniskt bokningssystem.

Föreningen har drygt 130 garageplatser, de finns på Sorögatan 3 i ett plan och Sorögatan 27 i två plan, dock kötid.

På Sorögatan 23 finns ett större Grovsoprum.

Medlemmarna har även tillgång till trevliga grillplatser på gårdarna vid entrén.

Parkering

Cirka priser:
P-plats, 200 kr/mån
Garage, 525 kr/mån

Överlåtelseavgift

1162 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad