Sorögatan 95, 3tr

Bilder

  • Såld!

Sorögatan 95, 3tr , Kista , Stockholm

Högst upp i huset finner ni denna underbara och renoverade 2:a på 48,5 kvm som har allt! Fräscht modernt kök, kaklat badrum, fräscha ytskikt samt härlig och möblerbar terrass. Endast några minuters avstånd till Kista Galleria och kommunikationer. Välskött förening!

48,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 714 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
48,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
38
Byggår:
1977

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

48,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna välplanerade lägenhet som erbjuder optimal planlösning om ca: 48,5 kvm högst upp i huset! Påkostat & helkaklat badrum. Stort och ljust vardagsrum med brett fönsterparti. Här i vardagsrummet finns det plats för både soffgruppen och matbordet för att enkelt kunna umgås med nära och kära vid middagsbjudningar. Renoverat kök. Bostaden har vidare rymligt sovrum med plats för dubbelsängen & garderober samt utgång till den härliga terrassbalkongen om ca: 6 kvm som är inglasad. Lägenheten har även ett bra förråd som gjorts om till en walk-in closet. Bostaden ligger väldigt centralt då den endast ligger någon minut från Kista Galleria där bussar/t-bana, restauranger, butiker och bio finns. Välkomna till ert nästa boende!

Välkomnande HALL med klinkergolv, målade väggar, goda användningsmöjligheter samt ingång till walk-in closet.

Påkostat BADRUM med mörkt klinkergolv och kaklade väggar i vitt samt duschväggen i svart kakel. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, dusch, spegelskåp samt ett vädringsfönster. Spotlights i taket.

Vidare in i lägenheten kommer man till det luftiga VARDAGSRUMMET med mörkt laminatgolv, målade väggar i vitt samt det breda fönsterpartiet med härligt ljusinsläpp, i anslutning har ni det moderna och stilrena KÖKET som har genomgått renovering och har matplats för 2-3 personer. Köket är fullt utrustat och har ordentligt med arbetsytor samt gott om förvaring. Köket har svarta köksluckor, laminatgolv, målade väggar i vitt samt kakel ovanför arbetsbänk. Maskinell utrustning med kyl/frys, spis m. ugn samt fläkt.

Stort SOVRUM med laminatgolv, målade väggar i lila samt en tapetserad fondvägg i mörkt mönster. Fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Här har ni utgången till den härliga och underbara terrassen om ca: 6 kvm som är enkel att möblera.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

3 714 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel i föreningen

0,26596%

Andel av årsavgiften

0,26596%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 december 2008
Energiprestanda: 214 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Fanö

Om föreningen

Brf Fanö består av 294 lägenheter. Föreningen sträcker sig längs Sorögatan 29-117
Alla lägenheter i föreningen är uppkopplade med riktigt bredband från Bredbandsbolaget och i månadsavgiften ingår 100/10 megabit per sekund (in resp. ut) samt den fasta avgiften för bredbandstelefoni. Du betalar endast för de egna samtalen. ComHem levererar kabel-TV där det analoga basutbudet ingår i månadsavgiften.

Föreningen renoverade sina fastigheter år 2011-2013. Då byttes fönster ut till moderna 3-glasfönster. Alla yttertak lades om och fasader renoverades samt så dränerades alla husen. Garagen renoverades under samma tid. Under 2014 byttes belysningsarmaturen ut i samtliga portar samt belysningen på gårdarna.
Fanö har två tvättstugor, vid Sorögatan 57 och 93. Dessa får användas av samtliga boende och bokas via bokningstavlor i respektive tvättstuga. Portarna till trapphusen i föreningen är låsta med kodlås hela dygnet och nattetid patrullerar Securitas området.

Se föreningens hemsida: www.fano.se

Antal lägenheter

294

Parkering

Parkering bokas via HSB Akalla och de kan kontaktas för aktuella priser och köstatus. Följande parkeringsalternativ och cirkapriser finns:
P-plats, 200 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 225 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad