Helsingörsgatan 47

Bilder

  • Såld!

Helsingörsgatan 47 , Kista , Stockholm

Perfekt för den stora familjen! Välkomna till en av mycket få stora BR-radhus centralt i Kista! Fräscht kök, 2 st helkaklade badrum och luftigt vardagsrum som rymmer stora familjen. Bostaden har balkong och även en egen underbar uteplats och eget förråd i äkta radhusanda. Närhet till kommunikationer, skolor, Kista Galleria mm

121 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
6 788 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
121 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
159
Byggår:
1979

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

121 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till detta bostadsrättsradhus beläget i ett barnvänligt område med både naturen, kommunikationer och Kista Galleria inom promenadavstånd. Ett optimalt planerat radhus om totalt 121 kvm med 4-6 st. sovrum med plats för garderob mm. 2 st. badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt och fräscht kök med matplats för 8 -10 personer, underbart stort vardagsrum där man enkelt kan umgås i större sällskap. Huset erbjuder även 2 st uteplatser med rymliga förråd. En på framsidan vid entrén samt en på baksidan mot allmänning i helt ostört läge.

ENTRÉPLAN
Välkomnande HALL med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns det goda avhängningsmöjligheter.

Fräscht Gäst WC med ljust kaklade väggar samt ljus klinker på golvet. WC, handfat samt spegel.

Rymligt KÖK med laminatgolv och ljusmålade väggar. Stora förvaringsutrymmen och arbetsytor samt matplats för 8-10 personer. Vitvaror: Spishäll (2011), fläkt, kyl och frys (2011), diskmaskin. Härifrån når man ut till den möblerbara BALKONGEN.

NEDREPLAN
Underbart stort VARDAGSRUM där man enkelt kan umgås i större sällskap. Ekparkett och ljusa tapeter. Här finns det stora fönsterpartier som släpper in härligt med ljus. Härifrån når man ut till den stora trädäckade ALTANEN, där man även har förvaringsutrymme i förråd.

Goda förvaringsutrymmen i stort FÖRRÅD intill vardagsrummet.

ÖVREPLAN
Mysigt SOVRUM 1 med laminatgolv och målade väggar. Garderob medföljer.

Rymligt SOVRUM 2 med laminatgolv och målade väggar.

Stort SOVRUM 3 med parkettgolv och tapetserade väggar. Garderob med skjutdörrar.

Fräscht BADRUM med ljust kaklade väggar och ljus klinker på golvet. Badrumsutrustning består av: WC, duschhörna, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare samt ett vädringsfönster.

Stor och rymlig KLÄDKAMMARE för förvaring.

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

6 788 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel av årsavgiften

0,53464%

Reparationsfond

3465 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 juni 2008
Energiprestanda: 169 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Viktiga dokument

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad