Kastrupgatan 10, 5 tr

Bilder

Utgångspris

3 500 000 kr

Bevaka slutpriset

Kastrupgatan 10, 5 tr , Kista , Stockholm

Kistas mest lyxiga etage med solig terrass i söderläge på toppen av Kista!

Lyxig interiör med påkostat och kliniskt vitt kök i unik layout! Hall och matplats med skimrande klinkergolv och inbyggd spotlightbelysning. Vardagsrum med 5 meter i takhöjd! 2 renoverade badrum samt 4 sovrum och ett extra vardagsrum på övre plan.

Belägen på Kistas högsta punkt finner ni denna etagevåning med privat takterrass. Här bor ni i en solid HSB-förening med ordnad ekonomi och låg belåning. Knappt 5 minuter till Kista centrum och tunnelbana å ena sidan och å andra sidan finns Järvafältets grönområden kompletterat av populära förskolor och lekparker.

118 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
7 321 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
118 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
49
Utgångspris:
3 500 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

118 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Hall: Välkomnande hall med lyxigt klinkergolv i blankt utförande samt inbyggd spotlightbelysning. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr och gallergrind samt snygg förvaringslösning bakom ett par spegelskjutdörrar och en garderob med automatisk belysning.

Badrum: Modernt badrum med grått klinkergolv och ljusa helkaklade väggar. Påkostad inredning med skåp från välkända kvalitétsmärket Svedbergs. Vitt kommodskåp vid handfatet med matchande spegelskåp med spotlightbelysning. Rymlig duschplats med möjlighet att installera badkar för den som önskar. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från välkända märket Siemens.

Kök: Inbjudande kök från 2013 med matplats som rymmer vardagsmiddagen lika väl som stora festmåltider för stora sällskap upp emot 20 personer. Kliniskt vitt kök med luckor och bänkskiva i blankt utförande samt spegelmosaik som präglar detta unika kök. Köket är fullutrustat med inbyggd diskmaskin, induktionshäll, vit köksfläkt, rostfri micro, varmluftsugn samt full size kyl och frys från Siemens. Gott om förvaring för porslin samt mat i skafferier bredvid kyl och frys. Ytskikten består av blankt klinkergolv och tapetserade väggar samt inbyggd spotlightbelysning.

Vardagsrum: Lägenhetens hjärta består av detta fantastiska vardagsrum med en takhöjd om 5 meter samt ljusinsläpp från övre plan! Renoverad vit trappa med svarta trappsteg klädd i filt tar dig till övre plan. I vardagsrummet ligger ett modernt laminatgolv och väggarna är vitmålade samt en tapetserad fondvägg. Fönster i 2 väderstreck med fantastisk utsikt samt möjligt att ta bort Sovrum 1 och förstora vardagsrummet för den som önskar.

Sovrum 1: Master bedroom med plats för dubbelsäng samt garderobsvägg. 4 fönster med härlig utsikt över Kistas skyskrapor samt naturområden. Här ligger laminatgolv och väggarna är vitmålade.

ÖVRE PLAN

Övre hall/Allrum: Ljust utrymme med bra ljusinsläpp genom 2 fönster samt balkongdörr och ljusinsläpp från vardagsrummet på entréplan. Här finns möjlighet att möblera med en mindre soffa och en vägghängd tv för att skapa ett till vardagsrum. Här ligger ett mörkt laminatgolv och väggarna är vitmålade.

Förråd: Rymligt förråd med snedtak samt plastmatta på golv och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Mindre sovrum som idag nyttjas som en lyxig walk-in closet. Vitmålade väggar och grå heltäckningsmatta samt vita garderober från IKEA's PAX-system. Rummet lämpar sig bra som hemmakontor eller barnrum för den som vill ta bort garderoberna och nyttja det som ett sovrum.

Sovrum 3: Stort sovrum med plats för dubbelsäng och hemmakontor. Härlig utsikt i fritt läge över Kistas takåsar. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 4: Stort sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Duschrum: Stort duschrum med grått klinkergolv och ljusare helkaklade väggar. Här finns ett praktiskt vädringsfönster samt 4 spegelskåp för textilförvaring. Här finns även wc, handfat med vitt kommodskåp samt spegel med spotlights och eluttag.

Takterrass: Kistas bästa och högsta terrassläge i soligaste sydväst-läge helt fritt från insyn. Milsvid utsikt över stora delar av norra Storstockholm. Takterrassen är försedd med en modern trätrall och ett eluttag. Här finns möjlighet att glasa in terrassen för den som önskar att använda denna fantastiska tillgång året runt!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Pris

3 500 000 kr Utgångspris

Avgift

7 321 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,72504%

Andel av årsavgiften

0,72504%

Reparationsfond

3236 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup Nr 10

Övrigt

Båda badrummen renoverades för ca 10-15 år sedan. Resterande del av entréplanet totalrenoverades år 2013. Övre plan totalrenoverades år 2016.

Ett obligatoriskt tillägg om 125 kr /månad tillkommer för Bredbandsbolagets fiberinternet 250/100 mbit/s.

Lägenhetens förråd finns i lägenheten.

Avsättning till inre reparationsfond 53 kr/månad.

Förening

Namn

Brf Brandsö

Om föreningen

Föreningen består av 230 stycken bostadsrätter samt 5 lokaler med hyresrätt som upplåtelseform.

Föreningen har två tvättstugor inom området. Dessa ligger i markplan på Kastrupgatan 9 och på Kastrupgatan 6-8.

Föreningen har flera cykelförråd och barnvagnsförråd. Föreningslokal med bastu finns att tillgå i föreningen på Kastrupgatan 9.

Föreningen har för närvarande en gemensam el-upphandling för samtliga lägenheter och företag. Tanken med denna konstruktion är att varje hushåll inte ska behöva betala en abonnemangskostnad samt att föreningen är större än den enskilde när det gäller prisförhandlingar. Med egen mätutrustning betalar varje lägenhet sina egna elkostnader, till ett mer förmånligt pris.

Övrigt om föreningen hittar ni på www.brandso.se

Antal lägenheter

230

Antal lokaler i föreningen

5

TV och Bredband

Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget och kabel-TV genom Com Hem.
Basutbud av kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Internet via Bredbandsbolagets fiberuppkoppling är ett obligatoriskt tillägg om 125 kr /månad för 250/100 mbit/s.

Parkering

Cirkapriser parkering:
Parkering, 200 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 175 kr/mån

Parkeringsplatser utomhus finns främst nere vid tunnelbanan. Till dessa är det kortare kö och (med reservation för variationer) väntetiden bör inte vara mer än några månader. Inomhusplatser finns under Kastrupgatan 16 och under Kastrupgatan 6-8. Till dessa är det längre kötid. Gästparkering finns på ett antal avgiftsbelagda platser runt om i området. Föreningen har även ett särskilt däckförråd.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja, minst 10%

Äger föreningen marken?

Nej

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte