Kista Alléväg 37

Bilder

  • Såld!

Kista Alléväg 37 , Kista , Stockholm

2:a i högt o fritt läge om 58 kvm centralt belägen i Kista. Bostaden ligger i ett attraktivt område med närhet till kommunikationer, grönområden och Kista Galleria. Kaklat badrum, modern kök med goda förvaringsmöjligheter, rymlig sovrum, stort och luftigt vardagsrum samt väl fungerande klädkammare. Allt nytt från 2010

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 830 kr inkl Värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
154
Byggår:
2010

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna helt underbara & välplanerade gavellägenhet som erbjuder optimal planlösning med fantastiska fönsterpartier i öppet och fritt läge. Stort och luftigt vardagsrum med brett fönsterparti, rymligt sovrum, modernt kök, fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger endast ett stenkast från Kista Galleria där bussar/t-bana, restauranger, butiker och bio finns. I denna bostad kan man inte misslyckas med att trivas. Varmt välkomna.

Välkomnande och ljus HALL med delvis klinkergolv och delvis parkettgolv, vitmålade väggar samt goda avhängningsmöjligheter.

Stort och rymligt BADRUM med vit kakel längst väggar samt mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, dusch, tvättmaskin & torktumlare.

Rymligt & luftigt SOVRUM med ekparkettgolv, vitmålade väggar med modern fondtapet samt fönsterparti med bra ljusinsläpp mot balkongen. 3 st. dubbelgarderober samt en enkelgarderob medföljer.

Stort och luftigt VARDAGSRUM med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt brett fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Här finns plats för soffgrupp samt matplats för 4-6 personer. Utgång till den fantastiska & möblerbara balkongen med kvällssol och helt utan insyn.

Fräscht och modernt KÖK med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt stort fönsterparti genom franska balkongen med härligt ljusinsläpp. Gott om förvaring bakom vita köksluckor, rött kakel ovan den generösa arbetsbänken samt moderna vitvaror. Maskinell utrustning: Ugn med spishäll & fläkt, diskmaskin, stor kyl & stor frys samt inbyggd mikro.

ÖVRIGT:
x Till bostaden hör ett förråd.
x Finns möjligheter att hyra garage samt uteplats
Tillgång till tvättstuga finns för medlemmarna.

För mer info om föreningen vänligen gå in på http://www.brfravalen.se/

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 7, hiss finns

Avgift

2 830 kr inkl Värme, VA

Andel i föreningen

0,9736%

Andel av årsavgiften

0,9736%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Stockhom Skagafjord 1

Förening

Namn

Brf Ravalen

Om föreningen

I Kista Gård möter du en levande stadsmiljö och avkopplande natur. All form av samhällsservice finns inom bekvämt gångavstånd, inte minst populära Kista Galleria. Spännande arbetsplatser, utmärkta kommunikationer och ett vackert friluftsområde runt knuten - det här och mycket mer gör Kista Gård till ett attraktivt bostadsområde.

I Kista finns allt du behöver för ett gott boende. Lägenhet med effektiva och ljusa planlösningar i moderna flerfamiljshus.

Det kostar för närvarande 690 kr att hyra en garage- eller p-plats i Brf Ravalen.
De första 3 månaderna ligger dock hyran på 1000 kr/mån. Föreningen har valt att sänka hyran på garageplatserna, därav samma hyra på garageplats som p-plats.
Brf Ravalen har totalt 6 st p-platser och 62 st garageplatser.

Föreningen har en bra och informativ hemsida för den som vill veta mer: http://brfravalen.se/

Övrigt

Ekonomisk förvaltning: Frubo AB
För frågor kring avier, bankgironummer, autogiroanmälan och dylikt.
Allmänna frågor:
Telefon: 013-37 40 80
E-post: info@frubo.se

Om området

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad