Sorögatan 103, 1tr

Bilder

  • Såld!

Sorögatan 103, 1tr , Kista , Stockholm

Välkommen till denna superfina 1:a med fantastiskt läge centralt i Kista! Välplanerad lägenhet, modernt och stilrent badrum samt påkostat & praktiskt kök. Lugnt område med närhet till såväl restauranger, butiker, kommunikationer samt grönområden. 18 min till Sthlm City. Föreningen har bytt fönster 2012.

34,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 173 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
34,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
99
Byggår:
1975

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

34,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna 1:a med påkostat och nyligen renoverat kök och låg månadsavgift som under de senaste åren genomgått uppfräschning. Bostaden är belägen endast ett stenkast från Kista Galleria och bjuder på kök med rymlig matplats, modernt och stilrent badrum samt vardagsrum. Passar perfekt som första lägenhet eller som övernattningslägenhet. Närhet till bussar/t-bana och grönområden.

Välkomnande HALL med goda avhängningsmöjligheter, ljust laminatgolv och målade väggar i vitt. Här finns även en garderob med skjutdörrar & bra möjligheter till förvaring.

Modernt och stilrent BADRUM som totalrenoverats under de senaste åren med vitt kakel på väggar samt sjösten på golv. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegel, dusch samt ett vädringsfönster.

Praktisk & påkostat KÖK med matplats för 4-6 personer vid fönster med bra ljusinsläpp. Köket har köksluckor i vitt, målade väggar i vitt, ljust laminat golv, vitt kakel ovanför arbetsbänk i ek samt gott om plats för förvaring. Maskinell utrustning: spishäll, inbyggd ugn, fläkt -10, kyl/frys.

Ljust och rymligt VARDAGSRUM med parkettgolv, målade vägga samt brett fönsterparti med härligt ljusinsläpp.

För mer information om föreningen kan ni gå in på föreningens hemsida http://www.fano.se

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

2 173 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel i föreningen

0,16622%

Andel av årsavgiften

0,16622%

Reparationsfond

313 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 december 2008
Energiprestanda: 171 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas -12

Förening

Namn

Brf Fanö

Om föreningen

Brf Fanö består av 294 lägenheter. Föreningen sträcker sig längs Sorögatan 29-117
Alla lägenheter i föreningen är uppkopplade med riktigt bredband från Bredbandsbolaget och i månadsavgiften ingår 100/10 megabit per sekund (in resp. ut) samt den fasta avgiften för bredbandstelefoni. Du betalar endast för de egna samtalen. ComHem levererar kabel-TV där det analoga basutbudet ingår i månadsavgiften.

Föreningen renoverade sina fastigheter år 2011-2013. Då byttes fönster ut till moderna 3-glasfönster. Alla yttertak lades om och fasader renoverades samt så dränerades alla husen. Garagen renoverades under samma tid. Under 2014 byttes belysningsarmaturen ut i samtliga portar samt belysningen på gårdarna.
Fanö har två tvättstugor, vid Sorögatan 57 och 93. Dessa får användas av samtliga boende och bokas via bokningstavlor i respektive tvättstuga. Portarna till trapphusen i föreningen är låsta med kodlås hela dygnet och nattetid patrullerar Securitas området.

Se föreningens hemsida: www.fano.se

Antal lägenheter

294

Parkering

Parkering bokas via HSB Akalla och de kan kontaktas för aktuella priser och köstatus. Följande parkeringsalternativ och cirkapriser finns:
P-plats, 200 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 225 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad