Kvartsvägen 24

Bilder

Utgångspris

2 395 000 kr

Bevaka slutpriset

Kvartsvägen 24 , , Vännäs

Välplanerad villa med stort dubbelgarage och varmförråd! Här bor du i ett lugnt, barnvänligt område utan genomfartstrafik i ett hus uppfört så sent som 2009. Husets planlösning är välgenomtänkt med sociala och praktiska utrymmen i entréplan samt ett sovrum. På övre plan finns extra allrum, badrum och tre sovrum. Huset har totalt fyra sovrum samt två badrum varav det i entréplanet renoverades 2018. Husets unga ålder innebär ett yttertak med längre livslängd, 3-glas fönster, modernt ventilations- och uppvärmningssystem med låg driftkostnad, två nya badrum och ett hållbart VVS system. Här behöver du inte oroa dig för husets hållbarhet utan kan rikta in dig på små detaljer som får huset att bli just ert hem! På Kvartsvägen bor du med gångavstånd till all önskvärd närservice i Vännäs centrum och fina motionsspår både i skogen och längs älven där du kan njuta av naturen både sommar och vinter. Gott om fritidsaktiviteter finns i närområdet med både ishall, slalombacke och utebad. Enbart tre kilometer från centrum och alldeles intill Umeälven finns dessutom en stor ridsportsanläggning där det anordnas både tävlingar och ridskola, ryttarföreningen har ca 400 medlemmar. Närmaste förskola ligger på samma gata och i Vännäs finns bra barnomsorg och utbildning från förskola till gymnasium samt flertalet vuxenutbildningar och yrkeshögskola. Goda kommunikationer med buss och tåg till Umeå. Varmt välkomna på visning!

128 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
128 kvm
Biarea:
55 kvm
Tomtarea:
840 kvm
Byggår:
2009
Driftskostnad:
2 800 kr/månad
Utgångspris:
2 395 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

128 kvm

Biarea

55 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Trapp till övre plan, ljusa väggar och träliknande matta på golv.

Kök

Rymligt kök med vita luckor och gott om utrymme för både arbete och förvaring. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Här rymmer du stor matgrupp och rummet har fönster i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Vita väggar och ljus träliknande matta.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med fönsterparti mot gården som ger ett fint ljus i rummet. Här finns gott om utrymme för önskvärd möblering samt utgång till husets rymliga altan i sydväst!

Sovrum 1

Sovrummet ligger i entréplan och har gott om utrymme för dubbelsäng. Här finns dessutom goda förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober. Ljusa väggar samt ljus träliknande matta på golvet.

Badrum

Stilrent och modernt badrum renoverat 2018. Ljusa väggar och grå våtrumsmatta på golvet. Här finns wc, kommod samt praktisk duschhörna med infällbara glasväggar.

Tvättstuga/Groventré

Praktisk tvättstuga och groventré med ingång från hallen samt utifrån från husets ena gavel. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt arbetsbänk med skåp för förvaring. Här står även frånluftsvärmepumpen.

Allrum- Övre plan

På övervåningen finns ett extra allrum med gott om utrymme för möblering. Rummet har ett stort fönsterparti som vetter mot husets baksida som ger övervåningen mycket ljus. Vita väggar och ljus träliknande matta på golvet.

Sovrum- Övre plan

På övervåningen finns totalt tre sovrum. Ett som är lite större med gott om utrymme för dubbelsäng. I anslutning till det stora sovrummet finns dessutom en rymlig klädkammare för förvaring. De andra två sovrummen är lika stora och har utrymme för både säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Alla rummen har ljusa tapetserade väggar samt ljus träliknande matta på golvet.

Badrum- Övre plan

På övervåningen finns dessutom ett extra badrum. Badrummet har ljus våtrumsmatta på väggar och golv. Här finns wc, handfat och dusch.

Garage

Stort fristående garage med dubbla portar. Innanför garaget finns ett rymligt varmförråd med ingång både från garaget och utifrån.

Klädkammare

Från allrummet nås en klädkammare med hyllplan.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump samt luftvärmepump

Ventilation

FTX-system

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 mars 2018
Energiklass: C

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund med avfuktare
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt

Övrigt

Nuvarande ägare har gjort följande renoveringar/förbättringar under åren 2018-2019:
Ny spis
Nytt badrum entréplan
Ny garageport
Installerat luftvärmepump
Byggt altan

Fastighetsbeteckning

Smaragden 6

Övriga byggnader

Kallförråd för verktyg och trädgårdsredskap finns intill garagebyggnaden.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 604 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 26 800 kr
VA: 4 377 kr
Renhållning: 2 427 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftkostnaderna är beräknade utifrån Vattenfalls beräknade årsförbrukning (16 000 kWh/år) på fastigheten samt med nuvarande ägares elhandelskostnad (3-årsavtal via Eon). Fastigheten har en 20 A säkring. Driftkostnaderna avseende VA och renhållning är inhämtade från Vännäs kommun och de nuvarande ägarnas faktiska kostnader senaste 12 månaderna.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 734 000 kr, varav byggnadsvärde 1 562 000 kr

Summa pantbrev

1 662 000 kr

Tomt

Areal: 840 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Viktiga dokument

Om området

I Vännäs kommun bor idag drygt 8 300 invånare varav ca 4300 invånare i samhället Vännäs. Idag finns ett varierat utbud av attraktiva småhusområden. Några bostadsområden har älvsutsikt men de flesta bostadsområden har natur- och strövområden in på knutarna och har nära till centrum och ett bra serviceutbud. I Vännäs får du ett rikt och aktivt liv med god livskvalitet och du kombinerar den mindre ortens fördelar med stadens möjligheter på bekvämt avstånd.

Inom Vännäs kommun finns en ishall och fyra idrottshallar - Hammarhallen, Liljahallen, Vännäsby Idrottshall och Tväråbäcks Idrottshall. Vännäs Bad & Camping är en lugn, familjevänlig, turistanläggning som ligger i direkt anslutning till ett stort tempererat utomhusbad. En badanläggning med både undervisnings- och 50-meters bassäng, barnplask, vattenrutschkana, studsmattor och beachvolley, servering och kiosk. I kommunen finns även flera mysiga insjöbad. Hammarhallen är kommunens matcharena för volleyboll, innebandy, badminton, handboll och basket, och i anslutning till hallen finns även en mindre gymnastiksal. I Hammarhallen finns cafeteria där hyresgästerna ordnar fika vid olika arrangemang. Dessutom finns två ridhus, skidspår vintertid, gym, tennisbanor och skidanläggning med två nedfarter och Sveriges bästa halfpipe. Det finns även många, långa och välskyltade skoterleder som tar dig till fina utflyktsplatser.

Här finner du bibliotek, idrottshallar och föreningsliv. Du finner även Umeälven och Vindelälven som är riktigt bra fiskeälvar i Vännäs kommun. Naturen i Vännäs bjuder på många vackra vyer. Här finns den vilda vackra nationalälven Vindelälven med enastående och spektakulära forsar. Lugna och harmoniska vatten tillsammans med storslagen natur finns det gott om. Vandringsleder, paddlingstråk, fiskevatten och besöksvänliga områden kan även det erbjudas.

Kommunikation

På promenadavstånd från huset ligger tåg- och busstationen. Härifrån går flertalet bussar och tåg för de som pendlar in till Umeå eller andra städer. Bussarna och tågen går dessutom till Vindeln, Bjurholm, Lycksele, Hemavan och Luleå mfl

Närservice

Gångavstånd både till Ica och Coop. I Vännäs centrum finns dessutom apotek, systembolag, klädbutik, blomsterbutik samt bank-kontor.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Susanne Lindgren eller Johanna Englund för mer information!

Susanne Lindgren

Susanne Lindgren

Umeå

Reg. fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0738-900 903

susanne.lindgren@husmanhagberg.se

Johanna Englund

Johanna Englund

Umeå

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

072-736 90 73

johanna.englund@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad