Holmö byaväg 25

Bilder

Utgångspris

2 195 000 kr

Holmö byaväg 25 , , Umeå

Förverkliga era drömmar om restaurangverksamhet. Här kommer tillfället att förvärva wärdshuset på Holmön som ligger vackert belägen på Sveriges soligaste ö.
Huvudbyggnad om cirka 400 kvm som består av åttkantsloge och ett äldre pensionat, båda i två plan som är sammanlänkade med byggnad innehållande kök och diskrum. I en del av byggnaden finns renoverade personalbostäder med tre sovrum. Stor uteservering om cirka 450 kvm med fin vy ned mot havet och hamnen. Tomten som tillhör fastigheten går nästan ända ner till sandstranden vilket möjliggör vidare exploatering, exempelvis stugor för uthyrning. Vidare finns här tre förrådsbyggnader och en dansbana med scen under tak. Den nya och större färjan har möjliggjort att blivit enklare att ta emot större sällskap, tidigare ägare har varit tvungna att tacka nej till busslaster på grund av den gamla färjans begränsade kapacitet.

På ön finns många åretruntboenden samt en välsorterad affär som är öppen året runt. Sista helgen i juli anordnas den mycket populära Holmö visfestival som år efter år lockar tusentals besökare, då är det verkligen fullt drag på Holmön! En annan populärt och historiskt intressant evenemang på ön är postrodden som går mellan Holmön över till Finland.

För visning, maila hakan.wiklund@husmanhagberg.se

Typ:
Övr. kommers. fastigh.
Tomtarea:
17 885 kvm
Utgångspris:
2 195 000 kr

Mer information

Mer om objektet

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Holmön 7:95

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

320

Taxeringsvärde

102 000 kr

Summa pantbrev

1 375 000 kr

Tomt

Areal: 17 885 kvm

Tomtbeskrivning

Tomten är friköpt.

Samfällighet, servitut etc.

Avtalsservitut Vatten Och Avloppsledning
Last: Avtalsservitut: Vatten Och Avloppsledning, 2480IM-10/26510.1
Last: Ledningsrätt Vattenledning, 24-F1985-146.1
Last: Officialservitut Väg, 24-HOL-14.1

Övrigt

Areor
Huvudbyggnad om cirka 400 kvm som inrymmer restaurangdel, kök, diskrum, toaletter samt personalboende med tre sovrum, hall samt WC med dusch. Vidare finns här tre förrådsbyggnader samt en dansbana och scen under tak.

Om området

Holmöarna är en ögrupp cirka en mil utanför fastlandet. Ögruppen nås genom att ta färjan som går från Norrfjärden och lägger till i Byviken på Holmön, resan tar ca. 45 minuter.

Holmön har en skiftande natur. Invid stränderna växer gråalskog och inne på öarna finns det granskog, småmyrar och sjöar. Fågellivet är rikt med tpräglade sydostliga arter som turturduvor, landsångare och flugsnappare visar sig ibland. I vattnet runt öarna finns det gott om sjöfågel. För att bevara denna underbara natur är vissa delar av öarna naturreservat – det största skärgårdsreservatet som finns i Sverige.

På ön finns många åretruntboenden samt välsorterad affär som är öppen året runt.
Sista helgen i juli anordnas även den mycket populära Holmö visfestival som år efter år lockar tusentals besökare, då är det verkligen fullt drag på Holmön! Ett annan populärt och historiskt intressant evenemang på ön är postrodden som går mellan Holmön över till Finland.

Holmön är också berömd för sina båtbyggare. De behöll länge ett ålderdomligt sätt att bygga båtar.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Wiklund för mer information!

Håkan Wiklund

Håkan Wiklund

Umeå

Reg. fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0738-900 909

hakan.wiklund@husmanhagberg.se

Det här är HusmanHagberg

Äkta passion ger bättre affärer. Här är historien bakom varumärket.

Läs mer

Funderar du på att flytta?

Vill du veta vad din egen bostad är värd. Hör av dig till oss.

Läs mer

Jobba hos oss!

HursmanHagberg växer. Brinner du för att göra affärer och ha nöjda kunder? Välkommen!

Läs mer