Odlarvägen 4 A

Bilder

Eller Högstbjudande

2 575 000 kr

Bevaka slutpriset

Odlarvägen 4 A , Teg , Umeå

NYTT PRIS!

En öppen och härlig lägenhet med stora fönsterpartier med fin utsikt från 5:e våningen. Rymlig och möblerbar balkong i bästa läge där du kan njuta av solen från eftermiddag till dess solnedgång. ! Stort helkaklat badrum med separat del för tvättmaskin och torktumlare. Huset är uppkopplat med funktioner från Smarta Hem, bl.a. styrning av belysning.

Missa inte möjligheten att förvärva en fantastisk lägenhet i detta populära område!

Välkommen hem!

68 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 477 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet. Hushållsel ingår ej i månadsavgiften utan mäts och debiteras efter exakt förbrukning av föreningen, så man tecknar inget eget elabonnemang.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
242
Byggår:
2018
Eller Högstbjudande:
2 575 000 kr

Mer information

Visningar

  • Fre 18 okt 12:00-12:30

    Boka här

    Öppen visning - Välkomna!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

68 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Här finns en rymlig skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Vita väggar och grått klinkergolv.

Kök

Modernt kök med vita luckor och svart kakel ovanför diskbänken. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn och micro samt kyl och frys. Här finns dessutom en praktisk köksö som kan användas både för förvaring och som matplats. Rummet ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum

Rymligt, öppet och ljust vardagsrum med stora fönster i två väderstreck. Vita väggar och ekparkett. Detta rum går att dela av till fördel för ett till sovrum. Från vardagsrummet når du lägenhetens trevliga balkong!

Sovrum

Sovrum med gott om plats för säng. Här finns goda förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob. Ljusa väggar och ekparkett.

Wc/dusch

Badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Här finns wc, kommod, spegelskåp samt praktisk duschhörna med infällbara glasväggar. Längre in i badrummet finns dessutom en tvätthörna med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp för förvaring.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Pris

2 575 000 kr Eller Högstbjudande

Avgift

3 477 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet. Hushållsel ingår ej i månadsavgiften utan mäts och debiteras efter exakt förbrukning av föreningen, så man tecknar inget eget elabonnemang.

Andel i föreningen

2,33756%

Andel av årsavgiften

2,13004%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 juni 2018
Energiklass: B
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Solterrassen

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Reparatören 2 i Umeå kommun. Fastighetens adress är Odlarvägen 4 A-B med säte i Umeå kommun. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad.

Brf Solterrassen är ett helt nytt Svanenmärkt kvarter med fokus på hållbarhet, vilket innebär att de uppfyller Svanens krav på materialval och byggprocess. I kvarteret hittar du en rad funktioner som hjälper till att bidra till ett mer hållbart samhälle, en grön innergård för rekreation och biologisk mångfald, odlingsmöjligheter, solceller på taken, snålspolande kranar och miljövänliga vitvaror samt återvinning av värmen från den utgående
ventilationsluften för att hålla nere uppvärmningskostnaderna.

Lummig innergård och stor gemensam terrass på garaget med planteringar och ytor med sittgrupp och grillplats där man kan umgås med familj och vänner. Grönytorna nås bekvämt med hiss. Som boende i Brf Solterrassen deltar man i ett femårigt pilotprojekt kostnadsfritt tillsammans med Umeå Energi, Smarta Hem. I lägenheten finns inbyggda sensorer för olika funktioner (brandvarnare, fuktsensor, smart strömbrytare, gateway som styr alla sensorer, Umeå Energis Smart Start app) som styrs via din smartphone eller surfplatta - vart du än befinner dig.

I föreningen finns en gästlägenhet/samlingslokal (gästlägenhet och samlingslokal är samma lokal) och kan hyras för en kostnad på 200 kr/dygn och inrymmer dusch/wc och 4 sängplatser. I föreningen finns även cykelförråd, cykelskärmtak, barnvagns- och rullstolsförråd.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

42

TV och Bredband

Kabel-tv: Telenor. Ingår i månadsavgiften.

Internet: A3. Ingår i månadsavgiften.

Parkering

Carport: 650 kr/mån. Till carportplatserna är det separat kö.

P-plats med eluttag: 400 kr/mån. Till p-platserna är det separat kö.

Det finns 3 carportplatser med laddstolpe: 650 kr/mån + 250 kr/mån då boende har kvitterat ut tagg. Till dessa p-platser är det också separat kö.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1163 kr

Övrigt

Det finns ett lägenhetsförråd till lägenheten som ligger på bottenvåningen.

Om området

Teg

Teg ligger på södra sidan om Umeälven och är uppdelat i två stadsdelar, Öst- och Västteg. Angränsade stadsdelar är Söderslätt och Böleäng. Stora delar av Tegs bebyggelse är från fyrtiotalet och årtiondena efter, en period då hela Umeå växte och frodades. Broarna över älven har alltid varit viktiga länkar till Umeås centrala delar. Den Gamla bron invigdes redan 1863. När Tegsbron byggdes 1949 blev Tegsborg en knutpunkt vid brofästet. 1975 tillkom Kyrkbron för att avlasta Tegsbron. Det senaste tillskottet Kolbäcksbron invigdes 2001 som en del i projektet att bygga en ringled runt staden.

På Teg finns äldre privatägda hyreslägenheter, bostadsrättslägenheter och småhus med äganderätt. Området byggdes till största delen under 1960-talet. Området ligger söder om Umeälven, några kilometer från centrum

Här finns fina skogsområden med motionsspår alldeles intill Umeå Arena. Vid arenan finns även fotbollsplaner. Uppströms älven ligger Bölesholmarna med strand och grillplatser för bad, grillning och picknick.

NÄRSERVICE
God service finns i form av livsmedelsbutiker (Ica och Coop), bensinmackar, pizzerior/restauranger, café, apotek, frisörer och bank. Här finns även handelsträdgård, gym, bibliotek och kyrka. Nära till Ikea och Avion köpcentrum.

KOMMUNIKATION
Gång- och cykelavstånd till centrum men även goda bussförbindelser till centrum, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

SKOLOR OCH OMSORG
Tegs centralskola, åk 7-9
Östteg skola, F-6
Böleängskolan, F-6
Flertal förskolor

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Richard Öhman för mer information!

Richard Öhman

Richard Öhman

Umeå

Franchisetagare / Reg. fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0738-900 902

richard.ohman@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad