Marmorvägen 129

Bilder

Fast Pris

4 180 000 kr

Bevaka slutpriset

Marmorvägen 129 , Carlshöjd , Umeå

Välkommen till Carlshöjd och detta praktiska gavelkedjehus i en och en halv plan med ett av områdets bästa lägen. Väldisponerat hus med renoverat kök samt
vardagsrum i öppen planlösning som ger luftiga ytor för umgänge. Totalt fyra sovrum, allrum, två badrum och två klädkammare. Altan i både
väster och öster, inbyggd balkong. Gångavstånd till Carlshöjdsskolan och närhet till Strömpilen och Ica Maxi,
Nydalasjön samt universitetet och NUS.

153 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
153 kvm
Biarea:
15 kvm
Tomtarea:
455 kvm
Byggår:
1978
Driftskostnad:
3 855 kr/månad
Fast Pris:
4 180 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

153 kvm

Biarea

15 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall i vinkel med sjösten i fin nyans. Golvvärme, vitt trätak. I hallen finns gott om plats för avhängning, skjutdörrar med spegelglas och stor klädkammare.

Badrum - nedre plan

Direkt till vänster i hallen finns det stora badrummet som är vitkaklat med klinker som har golvvärme. Här finns duschkabin som är försedd med , kroppsduschar, takdusch, termostat, radio, LED-display med touch-knappar, sittplats, hyllor, wc samt badrumsinredning med matchande spegelskåp. Badrummet fungerar även som tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och praktisk bänkyta. Från tvättstugan når ni direkt ut till altanen som vetter ut mot trädgården på framsidan.

Kök

Det luftiga köket byggdes om under 2018 med fin köksinredning, har gott om skåp och förvaring. Bänkskiva av granit och glasskiva ovan som skydd. Maskinparken i rostfritt består av fullstor kyl, frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och spis med fläkt. Stor matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet. Parkettgolv.

Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet ligger i öppen planlösning till köket och har parkettgolv. Här finner du även utgång till altanen med behagligt västerläge.

Sovrum

Nedre planet erbjuder två sovrum, det ena nås från hallen och det andra från vardagsrummet. I det större sovrummet är det garderober med skjutdörrar av spegelglas. Ljust laminatgolv i båda rummen.

Övre plan

Det övre planet inrymmer två sovrum, stort allrum samt ett badrum och stor klädkammare. Båda sovrummen och allrummet har ett ljust laminatgolv.. Allrummet har en tacklucka upp till vinden som är tilläggsisolerad och golv tillagd. Allrummet har även utgång till en stor balkong med västerläge. Badrummet renoverades under 2009 och har vitt kakel och mosaik, våtrumsmatta. Här finns wc, tvättställ med kommod och spegelskåp ovan, snygg stenskiva. Hörnbadkar och takfönster.

Byggnad

Byggnadstyp

1 1/2 plans kedjehus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 oktober 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Grönstenen 66

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

46 260 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 100 kr
Övrigt: 38 160 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Hushållselen är beräknad på 5 075 kWh/år (senaste 12 mån) och med Umeå Energis "Fast pris 3 år". Det är en 16 A säkring. Samfällighetsavgiften täcker driftskostnaderna för sopor, snöröjning, kvartersgården, kabel-TV, internet och garage, samt preliminärt varm och kallvatten, värme. Slutkostnaden regleras varje år mot månadsavgiften som preliminärt betalats.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 632 000 kr, varav byggnadsvärde 1 696 000 kr

Summa pantbrev

1 250 000 kr

Tomt

Areal: 455 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Umeå Grönstenen GA:2, Gemensamhetsanläggning: Umeå Grönstenen GA:3

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Carlshöjd

Carlshöjd är en stadsdel i sydöstra Umeå. Området ligger ca 5 km från centrum och ca 2 km från Universitetet. Carlshöjd är en stadsdel i sydöstra Umeå som byggdes till största delen under 70-talet. Området består av radhus, villor, hyreshus och ett mindre antal bostadsrättslägenheter och studentbostäder. Känt landmärke är den moderna Carlskyrkan. I anslutning till området, vid Carlshöjdsskolan, finns upplysta motionsspår, tennisbanor och fotbollsplaner.

NÄRSERVICE
I grannområdet Carlshem finns bemannad och obemannad bensinstation, pizzeria, hälsocentral och en spelbutik. På gångavstånd finns Strömpilen, där finns apotek, systembolag och Ica Maxi.

KOMMUNIKATION
Området ligger cirka 5 km från centrala Umeå och cirka 2 km från universitetet. Här finns det goda bussförbindelser och det tar ca 10 minuter till sjukhus/universitetet och ca 20 minuter till centrum. Strömpilens handelsområde finns inom gångavstånd men har också förbindelse med buss.

SKOLOR OCH OMSORG
Carlshöjdskolan F-9
Förskolan Stengången på Carlshem

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Peter Jevenko för mer information!

Peter Jevenko

Peter Jevenko

Umeå

Reg. fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-344 37 57

peter.jevenko@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad