Odlarvägen 4 B

Bilder

  • Balkong
  • Kök
  • Kök
  • Kök
  • Köksö mot vardagsrum

Utgångspris

2 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Odlarvägen 4 B , Teg , Umeå

Med ett trevligt läge på Teg ligger denna nyproducerade 2:a på 68 kvm som i uppförandet gjordes om till en 3:a med 2 sovrum. Lägenheten har ett stilrent och välutrustat kök med praktisk köksö i öppen planlösning till vardagsrummet, härifrån har man utgång till balkongen som ligger i fint söderläge. Stort helkaklat badrum med separat del för tvättmaskin och torktumlare. Lummig innergård och stor gemensam terrass på garaget med planteringar och ytor med sittgrupp och grillplats. Perfekt läge med promenadavstånd till Tegs centrum, strandpromenaden, centrum och Avion.

68 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 477 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet. Hushållsel ingår ej i månadsavgiften utan mäts och debiteras efter exakt förbrukning av föreningen, så man tecknar inget eget elabonnemang.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
112
Byggår:
2018
Utgångspris:
2 495 000 kr

Mer information

Visningar

  • Ons 19 jun 16:30-17:15

    Boka här

    Bokad visning med föranmälan. Välkommen!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

68 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ljus hall med gott om plats för avhängning och förvaring på höger sida. Här finns en rymlig skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Vita väggar och grått klinkergolv.

Badrum

Ett riktigt rymligt badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Här finns wc, kommod, spegelskåp samt praktisk duschhörna med vikbara duschväggar. Längre in i badrummet finns en separat tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp för förvaring.

Kök

Modernt kök med vita släta köksluckor, mörk bänkskiva med dubbla hoar och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Köket är utrustat med induktionsspis, köksfläkt, rostfri diskmaskin, rostfri inbyggnadsugn och micro samt ett kyl- och frysskåp. Här finns dessutom en praktisk köksö som kan användas både till förvaring och som matplats. Rummet ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och härifrån har man utgång till balkongen som ligger i fint söderläge.

Vardagsrum

Öppet och ljust vardagsrum med stora fönster i två väderstreck. Vita väggar och ekparkettgolv.

Sovrum 1

Detta rum är avdelat från vardagsrummet och har möjliggjort för ytterligare ett sovrum eller kontor. Vita väggar och parkettgolv.

Sovrum 2

Det större av sovrummen har goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Väggarna är vita och på golvet ligger samma enhetliga ekparkettgolv som övriga lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Pris

2 495 000 kr Utgångspris

Avgift

3 477 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet. Hushållsel ingår ej i månadsavgiften utan mäts och debiteras efter exakt förbrukning av föreningen, så man tecknar inget eget elabonnemang.

Andel i föreningen

1,74146%

Andel av årsavgiften

2,13004%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 juni 2018
Energiklass: B
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Solterrassen

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Reparatören 2 i Umeå kommun. Fastighetens adress är Odlarvägen 4 A-B med säte i Umeå kommun. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad.

Brf Solterrassen är ett helt nytt Svanenmärkt kvarter med fokus på hållbarhet, vilket innebär att de uppfyller Svanens krav på materialval och byggprocess. I kvarteret hittar du en rad funktioner som hjälper till att bidra till ett mer hållbart samhälle, en grön innergård för rekreation och biologisk mångfald, odlingsmöjligheter, solceller på taken, snålspolande kranar och miljövänliga vitvaror samt återvinning av värmen från den utgående
ventilationsluften för att hålla nere uppvärmningskostnaderna.

Lummig innergård och stor gemensam terrass på garaget med planteringar och ytor med sittgrupp och grillplats där man kan umgås med familj och vänner. Grönytorna nås bekvämt med hiss. Som boende i Brf Solterrassen deltar man i ett femårigt pilotprojekt kostnadsfritt tillsammans med Umeå Energi, Smarta Hem. I lägenheten finns inbyggda sensorer för olika funktioner (brandvarnare, fuktsensor, smart strömbrytare, gateway som styr alla sensorer, Umeå Energis Smart Start app) som styrs via din smartphone eller surfplatta - vart du än befinner dig.

I föreningen finns en gästlägenhet/samlingslokal (gästlägenhet och samlingslokal är samma lokal) och kan hyras för en kostnad på 200 kr/dygn och inrymmer dusch/wc och 4 sängplatser. I föreningen finns även cykelförråd, cykelskärmtak, barnvagns- och rullstolsförråd.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

42

TV och Bredband

Kabel-tv: Telenor. Ingår i månadsavgiften.

Internet: A3. Ingår i månadsavgiften.

Parkering

Carport: 650 kr/mån. Till carportplatserna är det separat kö.

P-plats med eluttag: 400 kr/mån. Till p-platserna är det separat kö.

Det finns 3 carportplatser med laddstolpe: 650 kr/mån + 250 kr/mån då boende har kvitterat ut tagg. Till dessa p-platser är det också separat kö.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Övrigt

Det finns ett lägenhetsförråd till lägenheten som ligger på bottenvåningen.

Om området

Teg

Teg ligger på södra sidan om Umeälven och är uppdelat i två stadsdelar, Öst- och Västteg. Angränsade stadsdelar är Söderslätt och Böleäng. Broarna över älven har alltid varit viktiga länkar till Umeås centrala delar. Den Gamla bron invigdes redan 1863. När Tegsbron byggdes 1949 blev Tegsborg en knutpunkt vid brofästet. 1975 tillkom Kyrkbron för att avlasta Tegsbron. Det senaste tillskottet Kolbäcksbron invigdes 2001 som en del i projektet att bygga en ringled runt staden.

På Teg finns äldre privatägda hyreslägenheter, bostadsrätter och småhus. Området ligger söder om Umeälven, några kilometer från centrum.

Här finns fina skogsområden med motionsspår alldeles intill Umeå Arena. Vid arenan finns även fotbollsplaner. Uppströms älven ligger Bölesholmarna med strand och grillplatser för bad, grillning och picknick.

NÄRSERVICE
God service finns i form av livsmedelsbutiker (Ica och Coop), bensinmackar, pizzerior/restauranger, café, apotek, frisörer och bank. Här finns även handelsträdgård, gym, bibliotek och kyrka. Nära till Ikea och Avion köpcentrum.

KOMMUNIKATION
Gång- och cykelavstånd till centrum men även goda bussförbindelser till centrum, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

SKOLOR OCH OMSORG
Tegs centralskola, åk 7-9
Östteg skola, F-6
Böleängskolan, F-6
Flertal förskolor

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ulrika Edberg för mer information!

Ulrika Edberg

Ulrika Edberg

Umeå

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0738-900 905

ulrika.edberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad