Johan Vales väg 7

Bilder

Utgångspris

675 000 kr

Bevaka slutpriset

Johan Vales väg 7 , , Robertsfors

Gedigen, välplanerad villa i Robertsfors med gott om utrymmen för den stora familjen! Huset, som har ett bra läge i området, inrymmer hela fem sovrum, härliga sociala ytor samt garage med tillhörande carport med plats för två bilar. Taket på garaget är bytt på senare tid. Stor balkong i västerläge som vetter ut mot grönområde med lekpark och uteplats i markplan med soligt söderläge. Bredband indraget. Robertsfors är ett lugnt samhälle med all tänkbar service och väl utbyggd barnomsorg. Varmt välkomna på visning!

160 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
160 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 013 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
2 816 kr/månad
Utgångspris:
675 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

160 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Stor, möblerbar hall med plastmatta och ljus tapet. Här finns en strategisk placerad braskamin samt trappen upp till övre plan.

Vardagsrum.

Stort vardagsrum i vinkel med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Parkett på golvet samt ljus tapet med svart/grå fondvägg.

Kök.

Rymligt kök med plats för stort matbord. Luckorna är vita och i övrigt är köket utrustat med kyl, frysbox, nyare spis med häll, fläkt samt diskmaskin..Från köket nås altanen i soligt söderläge.

Sovrum.

Sovrummet på nedre våningen har ljusa tapeter, laminatgolv samt flera garderober för förvaring.

Tvättstuga.

Stor och rymlig tvättstuga med plastmatta på golvet. Här finns tvättmaskin, tvättho samt torkskåp. I anslutning till tvättstugan finns även bastu med dusch. Duschen har renoveringsbehov.

Toalett.

Mindre toalettutrymme utrustat med WC, handfat samt överskåp med spegeldörrar.

Ekonomiavdelning.

Ekonomiavdelning med praktisk groventré ut till garage samt ett rum innanför som fungerar som ett extra sovrum, gästrum eller aktivitetsutrymme för barnen.

Garage.

Garage med plats för en bil. Nytt innertak är uppsatt här.

Allrum, Övre plan.

I anslutning till trappen ligger på övre plan ett stort, luftigt allrum med furugolv samt panel på väggar och tak. Från allrummet nås en rymlig balkong i västerläge med fin vy mot grönområde och lekpark.

Sovrum, övre plan.

Vidare finns på övre plan tre lämpliga barnsovrum.

Badrum, övre plan.

Badrum på övre plan med WC, handfat samt duschmöjligheter.

Byggnad

Byggnadstyp

Friliggande villa

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Direkt El, kamin

Ventilation

Självdrag

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Mexitegel samt stående träpanel.
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor samt plåt

Fastighetsbeteckning

Amasonstenen 1

Övriga byggnader

Friggebod

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 800 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 27 100 kr
VA: 4 900 kr
Renhållning: 1 800 kr

Kommentar

Uppvärmningskostnaden är beräknad på 17 762 kWh/år (senaste 12 mån) och med Umeå Energis "Fast pris 3 år". I uppvärmningskostnaden är även hushållselen inräknad. Det är en 20 A säkring.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

316 000 kr, varav byggnadsvärde 267 000 kr

Summa pantbrev

663 800 kr

Tomt

Areal: 1 013 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Om området

Robertsfors ligger strategiskt till nästan mitt emellan Umeå och Skellefteå. Till Robertsfors kommun hör: Tätorter: Bygdeå, Robertsfors, Ånäset. Småorter: Åkullsjön, Djäkneboda, Flarken, Sikeå hamn och Brännstan, Sikeå, Överklinten, Dalkarlså, Ratan. Övriga orter: Bäck, Bäcklund, Hertsånger, Högfors, Rickleå, Sjulsmark, Ytterklinten.
Robertsfors är ett lugnt samhälle med all tänkbar service och väl utbyggd barnomsorg. Här är bebyggelsen blandad med villaområden, hyreshus och det gamla bruksområdet. Robertsfors är ett industrisamhälle med bebyggelse som speglar utvecklingen från 1750-talets järnbruk fram till våra dagar. I riksintressemiljön ingår bruksområdet med välbevarade arbetarbostäder, kontor, herrgård och mekanisk verkstad samt imponerande slaggbyggnader i form av bland annat magasin, ladugård och stall. Robertsfors är ett barnvänligt samhälle där all tänkbar service finns.
Robertsfors stolthet är dess vackra och utmanande golfbana. Banan är belägen i naturskön bruksmiljö med en fullvärdig restaurang inrymd i det gamla mejeriet. Rickleån som rinner igenom kommunen är den i särklass mest produktiva havsöringsälven i Västerbotten. Längs Rickleån sträcker sig även en uppskattad vandringsled med grillplatser, vindskydd, toaletter m.m. I kommunen erbjuds tre sporthallar, badhus och bibliotek. Här finns även elljusspår för löpning, jogging och promenader. Under vintern anläggs skidspår som prepareras och underhålls av idrottsföreningen på respektive ort.
Robertsfors Teater & Musik arrangerar årligen ett stort antal teaterföreställningar på kommunens olika scener. Musiklivet är aktivt, mycket tack vare en väl fungerande musikskola med körverksamhet, storband och ett antal rockgrupper. Robertsfors konstförening ansvarar för ett varierat utbud. Enskilda konstnärer/föreningar har möjlighet att hyra lokalen för utställningsverksamhet.

Skolor och barnomsorg
I kommunen finns fem grundskolor: Tundalsskolan F-9, Åkullsjöns skola F-6, Nybyskolan F-6, Bygdeå skola F-6, Djäkneboda skola F-3. Robertsfors kommuns gymnasieskola heter Jenningsskolan. Robertsfors har väl utbyggd verksamhet för barnomsorg för barn i åldern 1 till 12 år. Det finns förskolor, familjedaghem, fritidshem och familjecentral.
Affärer och restauranger
I Robertsfors tätort finns det bland annat två livsmedelsaffärer, bensinstation, bank, systembolag, inredningsbutik och apotek.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Wiklund eller Jonas Andersson för mer information!

Håkan Wiklund

Håkan Wiklund

Umeå

Reg. fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0738-900 909

hakan.wiklund@husmanhagberg.se

Jonas Andersson

Jonas Andersson

Umeå

Franchisetagare / Reg. fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0738-900 904

jonas.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad