Flisvägen 36

Bilder

Utgångspris

2 645 000 kr

Bevaka slutpriset

Flisvägen 36 , Hörnefors , Umeå

RING FÖR VISNING!! Tillfälle att förvärva rymlig vinkelvilla med byggår 2016! Villan präglas av ljus och värme och har en trevlig planlösning med bra sällskapsytor och fyra sovrum. Stor tomt med rymlig altan på baksidan. Här finns möjlighet att planera sin egen tomt samt bygga garage. Bygglov finns för ett dubbelgarage med carport (delvis förberett). Huset liksom området är mycket barnvänligt och bjuder in till lek och aktivitet. I Hörnefors finns härligt fritidsområde med badhus, utomhusbad, fotbollsplaner, ishockeybana, friidrottsarena, tennisplan och frisbeebana liksom skola och idrottshall. Mataffär och elljusspår finns i närområdet. Välkomna!

146 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
146 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 056 kvm
Byggår:
2016
Driftskostnad:
2 275 kr/månad
Utgångspris:
2 645 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

146 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med goda utrymmen både för förvaring och avhängning. Hallen har ljust tapetserade väggar och ett vackert klickgolv som fortsätter genom stora delar av huset. Fint ljusinsläpp från fönster.

Kök

Ljust och fräscht kök som ligger i anslutning till vardagsrummet med öppen planlösning. Köket har stilren köksinredning i vit nyans och mörka bänkskivor. Här finns utrustning i form av fullstor kyl och frys, fläkt, diskmaskin samt inbyggnadsugn. Flera fönster ger köket ett fint ljusinsläpp samt trevlig utsikt mot gården. Tapetserade väggar i grå nyans.

Vardagsrum

Husets mittpunkt med stora fönsterpartier som vetter mot husets baksida. Väggar är tapetserade i ljus kulör och golvet har vackert klickgolv.

Tvättstuga med groventré

I anslutning till köket ligger tvättstugan med grå våtrumsmatta och ljusa våtrumsväggar. Praktisk arbetsbänk, samt gott om förvaring i överskåp. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och två garderober.

Badrum

Stort badrum med fibo våtrumsskiva på vägg och grå våtrumsmatta. Här finns wc, dusch med duschvägg, tvättfat, spegelskåp och högskåp. Fönster ger fint ljusinsläpp.

Sovrum 1

Större sovrum med fönster som vetter mot husets framsida. Fint klickgolv och tapet med grå nyans. Två inbyggda garderober för förvaring.

Sovrum 2

Sovrum passande som barnrum eller gästrum. Ligger vägg i vägg med sovrum 1 med fönster mot husets gavel. Ljusa väggar. Garderob för förvaring.

Sovrum 3

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Ljust tapetserade väggar och fint ljusinsläpp från två fönster. Garderob för förvaring.

Sovrum 4

Husets största sovrum är mycket rymligt med gott om plats för dubbelsäng och annan önskvärd möblering. Längs rummets ena kortsida finns förvaringsmöjligheter i form av 6 garderober. Rummet har stilrena väggar med ljus färgsättning.

WC

I anslutning till kök och vardagsrum finns en mindre toalett med wc och tvättställ.

Tomt och Garage

Bygglov för dubbelgarage med carport finns. De nuvarande ägarna har schaktat ur mark för framtida platta, markduk är nerlagd med 200mm bärlager och 200mm singelgrus. Avlopp,takavrinning och dräneringsrör är nedlagda. På tomten finns en hög med fyllnadsmassa som kan användas f��r utjämning av tomten.

Byggnad

Byggnadsår

2016

Övrigt

2016 - Dragit cat6(datakabel) från mediacentral via kallvind till två dosor i hall och V-rum och kontakterat dom. (RJ45 enkel uttag). Målat fasad och byggt altan.

2017 - Installerat duschvägg och satt upp spegelskåp i badrum

2018 - Målat en vägg i barnrummet, byggt staket till altan, mörkläggningsgardiner i vardagsrum, korridor samt största sovrummet. Byggt barnvagnsramp, satt upp överskåp i tvättstugan samt kompletterat med en garderob.

2018 - Schaktat ur mark för framtida garageplatta, markduk är nerlagd med 200mm bärlager och 200mm singelgrus. Avlopp, takavrinning och dräneringsrör är nedlagda 2017.

2019 - Fasadbelysning runt hela huset med totalt 11 st armaturer. Utanpåliggande installation, finns möjlighet att lägga till fler armaturer. Armaturer är av LED ljuskälla och inhandlade hos elgrossist och installerat av elektriker. Det är även inkopplat en belysningsstryrning av typ Astrour, belysning är helt självgående enligt huset geografiska plats och tänds resp släcker vid solens upp och nedgång

Fastighetsbeteckning

Hörneå 42:6

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 300 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 800 kr
VA: 5 700 kr
Renhållning: 3 800 kr

Kommentar

Uppvärmningskostnaden är beräknad på 12 751 kWh/år (senaste 12 mån) och med Umeå Energi "Fast pris 3 år". I uppvärmningskostnaden är även hushållselen inräknad. Det är en 20 A säkring.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 049 000 kr, varav byggnadsvärde 1 758 000 kr

Summa pantbrev

1 933 750 kr

Tomt

Areal: 1 056 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Nyttjanderätt Tele

Om området

Hörnefors

3 mil söder om Umeå ligger Hörnefors "pärlan vid havet". Här bor du nära naturen mellan skog och hav. Mitt i samhället rinner Hörneån fram. I Hörnefors trivs barnfamiljerna för närheten till allt samt att det är lugnt och tryggt vilket borgar för en fin uppväxtmiljö. Hörnefors har ca 4400 invånare. Här finns också en fin båthamn. Härifrån tar man sig lätt ut till den fina skärgårdsarkipelag med ett sjuttiotal öar och skär. Kända öar här är Norrbyskär, Husskär och Snöan.
Hörnefors erbjuder ett fint naturliv och gott om fritidsaktiviteter med bollplaner, ungdomsgård, gym (Tenton), simhall och utomhusbad under sommartid. Hörnefors har en mycket aktiv idrottsförening. Eftersom Hörnefors ligger intill havet finns här även flera mysiga sandstränder som det är några få minuters cykelfärd till. I Hörnefors finns också fina motions- och rekreationsområden både vid havet och motionsspår i skogarna. Terränglöpning och längdskidåkning kan man ägna sig åt på det fina elljusspåret i skogen en bit från Nordahlsvallen. I mån av snö finns också dagspår på Gråbolandet vid havet.

NÄRSERVICE
I Hörnefors finns ett bra utbud i form av matvarubutiker, restauranger, populär prisad klädbutik H&H, blomaffär, apotek, vårdcentral, tandläkarmottagning, bensinstation och bibliotek.

KOMMUNIKATION
Goda förbindelser med tåg och buss. Lätt att ta sig både till Umeå och Örnsköldsvik.

SKOLOR OCH OMSORG
Till skolan cyklar skolbarnen själva på de fina cykelvägarna. I Hörnefors kan du gå från förskoleklass upp till åk 9. Det finns flera förskolor.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Susanne Lindgren eller Johanna Englund för mer information!

Susanne Lindgren

Susanne Lindgren

Umeå

Reg. fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0738-900 903

susanne.lindgren@husmanhagberg.se

Johanna Englund

Johanna Englund

Umeå

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

072-736 90 73

johanna.englund@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad