Hoppets Gränd 2

Bilder

  • Såld!

Hoppets Gränd 2 , Öbacka strand , Umeå

Bra planerad 3:a på våning 3, fint ljusinsläpp från alla stora fönster och balkongen med utsikt över älven.

Här bor du med alla moderna bekvämligheter och smakfulla materialval.
Bostaden är väldisponerad och har ett ljust och lätt möblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket vilket ger lägenheten en extra känsla av ljus och rymd.

Lägenheten har även ett master bedroom med gott om plats för såväl dubbelsäng som goda förvaringsmöjligheter samt ett sovrum som med fördel kan användas som kontor eller gästrum.

Helkakalet badrum med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare.
Genomgående ljusa ytskikt och vackra parkettgolv.

Toppen läge med gångavstånd till NUS, universitet, resecentrum och älven med fina promenadstråk. Lägenhetsförråd finns i entrén en halvtrappa ner på ca 6 kvm. Här finns även förvaringsrum för rullstol och barnvagn. Fullt utrustad grovtvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel finns i kvarteret. Soprum med sopsortering och cykelhus. Garanterad parkeringsplats med eller utan motorvärmare.

Välkommen att boka visning.

88 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 664 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
88 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2013

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

88 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Möblerbar hall med klinkergolv som har golvvärme och målade väggar. Garderober.

Kök

Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet med matplats. Vita köksluckor med matchande granitbänkskiva. Spis med häll, fläkt, inbyggnadsugn. Stor kyl och frys. Diskmaskin mikrovågsugn.

Sovrum

Det större sovrummet har en klädkammare. Parkettgolv och vitmålad vägg.

Sovrum

Det andra sovrummet har älvsutsikt. En garderob, parkettgolv och vitmålad vägg.

Vardagsrum

Vardagsrummet har öppen planlösning mot matplatsen och köket, utgång till balkong i syd-väst läge mot älven. Flera fönster ger ett fint ljusinsläpp. Parkettgolv och vitmålad vägg.

Badrum

Rymligt badrum med dusch, Wc, handfat, handdukstork. Vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Här finns även en tvättmaskin, torktumlare och klädvårdsdel.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 10, hiss finns

Avgift

4 664 kr

Andel i föreningen

2,2215%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Barnhemmet 5

Förening

Namn

Brf Öbackastrand 3 Umeå

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

46

TV och Bredband

Kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering

Garanterad parkeringsplats med eller utan motorvärmare.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Öbacka strand

Öbacka Strand är ett bostadsområde under uppbyggnad i den sydöstra delen av Öbacka, på en smal remsa mellan Umeälven och Holmsundsvägen/järnvägen och angränsande till den nya järnvägsstationen Umeå Östra. Läget intill Umeälvens strand är verkligen ett av stans allra bästa.
I Öbacka strand är du lika gärna utomhus som inomhus. Det finns gott om strövområden, parker, cykelvägar och härliga gångstråk. Området är som gjort för joggingrundor, promenader och cykelturer. Djupbäcksparken ligger precis bredvid Öbacka strand, den domineras av en långsmal damm med omgivande planteringar. Det rinnande vattnet skapar en lugn atmosfär och kopplar visuellt samman parken med Djupbäcksstråket och Umeälven. Strax bakom universitetsområdet finns Gammliaskogen, här bjuds på härlig skidåkning i elljusspår om vintern och sköna joggingturer eller promenader resten av året. IKSU sport och IKSU plus ligger inom universitetsområdet och är en av norra Europas största träningsanläggningar. Här finns rackethallar, inomhusarena, simbassänger och förstås massor med utrymme för gruppträning, individuell träning och personlig träning.
Konstnärligt campus med Arkitekthögskolan, Designhögskolan och Bildmuseet ligger några hundra meter uppströms älven från Öbacka strand.

Kommunikation

Resecentret Umeå Östra stod färdigt i augusti 2010 och är en av Norrlands största knutpunkter för Botniabanan och ligger inom 2 minuters gångavstånd till Öbacka strand. Via Kolbäcksbron är det bara ett par minuter till Umeå flygplats. Lokalbussar, cykel- och gångbanor finns i direkt anslutning till området.

Närservice

Från Öbacka strand tar det bara minuter att gå eller cykla längs strandpromenaden in till Umeå stadskärna med all tänkbar service. Ett par kilometer söderut längs Umeälv ligger även Strömpilens Köpcentrum med ett stort utbud av butiker.

Parkering

Bilparkeringar och garage placeras strax bakom husen, vilket gör hela kvarteret lugnt och tryggt utan störande biltrafik.

Karta

Hör av dig till Peter Jevenko för mer information!

Peter Jevenko

Peter Jevenko

Umeå

Reg. fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-344 37 57

peter.jevenko@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad