Assistentvägen 17

Bilder

  • Nyproduktion
  • premium web byggstart

Acceptpris

3 695 000 kr

Assistentvägen 17 , , Umeå

NYLANSERING- NU ÄNNU BÄTTRE!

NYHETER
- Nu finns även fler alternativa planlösningar för tredje
våningen. Ni kan välja tillval som badrum, sovrum,
klädkammare och relax med bastu.
- Insynsskyddad och barnvänlig baksida med gungor
och rutchkana.
- Entrésida med grind ut mot trottoaren

Läs mer på: http://alidhem.vnb.se/

EXKLUSIVA OCH LÄTTSKÖTTA STADSRADHUS
Exklusiva och lättskötta stadsradhus eller parhus med underbara takterrasser och välplanerade parhus. Första etappen består av 14 stycken äganderätter som radhus i tre plan och parhus i två plan. Smakfull arkitektur som knyter an till det gamla men samtidigt har ett stadsmässigt och modernt uttryck
Privat utemiljö i två väderstreck samt gemensamma grönytor för aktivitet och samvaro. Med närhet till universitet och NUS så är detta ett helt unikt projekt.

Genomgående hög standard och flexibilitet i planlösningar för den stora familjen och med flera sällskapsytor i vardagsrum, allrum, altan och takterrass.

Inflyttning beräknas till våren 2019.

134 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
134 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
88 kvm
Byggår:
2018
Driftskostnad:
2 087 kr/månad
Acceptpris:
3 695 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

134 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Entré till praktisk hall med smakfullt klinkergolv och plats för klädavhängning i skjutdörrsgarderober. Direkt i anslutning till hallen ligger det välplanerade köket. I hallen och hela bottenplan är det ingjuten vattenburen golvvärme. I huset alla torra rum ligger det fint parkettgolv i ek. I den inre hallen finns trätrappan som leder till övre planet och på så sätt bildar navet i huset på ett trevligt sätt.

Kök

Kök med vita släta luckor och handtagsbyglar i kromad metall. Bänkskivor i laminat och kakel bakom bänkskiva. Utrustningen i köket består av inbyggd ugn och inbyggd mikro, diskmaskin, spishäll, fläktkåpa samt fullstor kyl och frys. Matplats vid stora fönster mot framsidan av huset.

Badrum bottenplan

Badrum med klinker på golv och kakel på väggarna. Utrustningen består av dusch med duschväggar, handfat med kommod och spegelskåp samt wc-stol.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum i med två stora fönster samt altandörr ut mot husets baksida och den stora altanen samt den gemensamma innergården.

Tvättstuga

Välplanerad tvättstuga med klinkerbelagda golv och målade väggar. Här finns det tvättmaskin, torktumlare, städskåp samt arbetsytor.

Övre plan

Entré till hall till övre plan som fördelar till tre sovrum och badrum

Sovrum 1

Mycket rymligt och ljust sovrum med stora fönster mot framsidan av huset. I rummet även en fransk balkong och en mycket rymlig klädkammare.

Sovrum 2 och 3

Två rymliga sovrum likvärdigt stora med fönster mot den mysiga innergården. I dessa två rum förvaring i garderob.

Badrum övre plan

Praktiskt badrum med klinkerbelagda golv och kaklade väggar. Utrustningen i badrummet består av wc, kommod och duschanordning.

Plan 3

Allrum med möjlighet att göra till stort sovrum, dela av, eller vad man kan önska sig. Det går även bra här att göra ytterligare badrum eller relax. Från allrummet utgång till den mycket stora och härliga takterrassen. På takterrassen även ett praktiskt extra förråd.

Bredband

Bredband. Leverantör: UmeNet, stadsnätet, tecknas av respektive fastighetsägare. Beroende på hastighet och leverantör för bredband ca 500 kr/månad.

Byggnad

Byggnadstyp

3-plan radhus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk, till och från luft med återvin

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Fasadskiva
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp

Övriga byggnader

Carport med plats för 1 bil.
Kallt förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

25 050 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 9 400 kr
El: 6 000 kr
VA: 4 100 kr
Renhållning: 1 200 kr
Väg, samf: 1 850 kr
Försäkring: 2 500 kr

Kommentar

Driftkostnaden är uppskattad.

Tomt

Areal: 88 kvm

Om området

Ålidhems pulserande studentliv, Sofiehems och Gimonäs trygga villakvarter eller naturnära Carlshem. Det vidsträckta Ålidområdet erbjuder miljöer för alla åldrar och livsstilar. Här har de flesta av Umeås invånare bott minst en gång i livet. Ålidhem centrum har sedan stadsdelens födelse varit dess självklara mötesplats. I en tid då lokala butiker och verksamheter slås ut av externa köpcentrum vägrar Ålidhem centrum att ge upp, utan är istället ytterst livskraftigt och välbesökt dygnets alla timmar. Här finns två livsmedelsbutiker som sporrar varandra i en hälsosam rivalitet, här finns också restauranger, konditori och kiosk, frisör, blomhandel, datorbutik, post och apotek. Vågar du dig ner för trappan kommer du till krogen med gedigna anor, där generationer av studenter firat lyckade tentaskrivningar. Ute på området finns många platser för skönt häng; en konstgräsplan, beachvolleyplaner, grillplatser, lekparker och gräsmattor mellan husen. Här finns också Ålidhemskyrkan, kulturhuset klossen och hälsocentral. På Carlsområdet finns utöver pizzeria och bensinstationer fina motionsspår i kuperad terräng som vintertid är utmärkt för längdskidåkning. Strax intill ligger naturreservatet Grössjön, med fåglar, djurliv och grillplatser. På gångavstånd längs älven återfinns Strömpilen, ett stort köpcentrum med bland annat Umeås största livsmedelsbutik. som sedan 2010 huserar i ambitiöst ombyggda och utbyggda lokaler, finns också fritidsgård, bibliotek och kulturcenter. Barnen på Carlsområdet går i Carlshöjdsskolan (F-9), naturskönt belägen intill skogsbrynet. I ett trähus från 1927 hittar du Sofiehemsskolan (F-5), som länge varit nedläggningshotad. Men de engagerade föräldrarna tog kampen och skapade opinion, och nyligen blev det klart att skolan blir kvar och byggnaden renoveras. För de yngsta barnen rymmer området ett antal kommunala förskolor och familjedaghem, liksom några privata alternativ.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Konsum
490 m
LiDL
610 m
Köpcentrum & Gallerior
Strömpilens Köpcentrum - Citycon
1,1 km
Avion Shopping
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ålidhemsskolan
210 m
Personalkooperativet Professorn Ekonomis
370 m
Grundskolor
Ålidhemsskolan
210 m
Sofiehems Skola
440 m
Gymnasium
Minervagymnasium
1,6 km
Östra Gymnasieskola
2,1 km
Universitet & Högskolor
Mobila Teamet
1,2 km
Tandläkarhögskolan
1,2 km
Banker
Nordea Bank AB
2,9 km
Handelsbanken Umeå City
3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Umeå Bangolfklubb
3,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Campus Friidrottsarena
1,5 km
Fysiometrics AB
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Richard Öhman för mer information!

Richard Öhman

Richard Öhman

Umeå

Franchisetagare / Reg. fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0738-900 902

090-437 02

richard.ohman@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte