Sofielundsvägen 37

Bilder

Accepterat Pris

3 450 000 kr

Bevaka slutpriset

Sofielundsvägen 37 , Blåsut , Stockholm

ACCEPTERAT PRIS, 3450 000 kr!
Högst upp i huset finner ni denna nyproducerade 2:a med balkong i populära Blåsut! Lägenhetsstandarden håller en mycket hög nivå med bla, vitlaserade ekgolv, kök i öppen och modern planlösning, stort helkaklat badrum i ljusa toner fullutrustat med kombitvättmaskin och behaglig golvvärme. Fint ljusinsläpp från större fönsterparti. Vid intresse för privatvisning kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

41 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 301 kr inkl kallvatten , värme + 147 kr i månaden för bredband och kabel-tv.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
37
Byggår:
2019
Driftskostnad:
450 kr/månad
Accepterat Pris:
3 450 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Högst upp i huset med en modern öppen planlösning finner ni denna 2:a.

Lägenheten är helt nybyggd och helt inflyttningsklar i November 2019.

Välkomnande hall med ljusa fina trägolv, garderob och plats för avhängning av ytterkläder. Direkt in till höger når man bostadens helkaklade badrum med vita plattor på vägg och ljusgrå klinkergolv med golvvärme. Förutom WC är badrummet utrustat med dusch med duschvägg, kombinerad tvättmaskin/ torktumlare samt tvättställ med kommod och spegel.

Köket är smart planerat och har bra förvaring. Det är utrustat med kyl/frys, ugn, mikro, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin. Köket är längs med en vägg i öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrummet är rymligt och socialt. Här kan man möblera med matbord samt soffa och TV-möbler. Härifrån når man även bostadens balkong som är belägen mot föreningens innergård. Här kan man ha utemöbler och sitta och njuta av solen.

Vidare från vardagsrummet når man sovrummet, ett luftigt sovrum med stort fönster mot innergården. Här finns en stor garderob, ett linneskåp och plats för dubbelsäng.

ÖVRIGT:
Bostaden säljs på planritning, vid intresse kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Pris

3 450 000 kr Accepterat Pris

Avgift

2 301 kr inkl kallvatten , värme + 147 kr i månaden för bredband och kabel-tv.

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
VA: 1 200 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Ovanstående kostnader är enligt schablon, vid frågor kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Andel av årsavgiften

0,58156%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2019

Uppvärmning

Vattenburen radiatorvärme via Bergvärme.

Ventilation

FTX

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Östergarn 2

Förening

Namn

Hsb Brf Stinsen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB brf Stinsen består av 116 stycken lägenheter och ligger i Blåsut, nära till grönområden, kommunikationer och city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar några minuter in till city.

HSB brf Stinsen är medlem i HSB Stockholm.

HUSEN
Brf Stinsen kommer att bestå av gathus i ett halv- öppet kvarter som omsluter gården. Huset delas upp i sex trapphus och blir som mest sju våningar inklusive garage. Lägenheternas storlekar varierar från små tvåor till generösa femmor och de flesta lägenheter får dubbla balkonger. Längs Sofielundsvägen ligger fyra uthyrningslokaler.

KOMMANDE ETAPPER
Brf Stinsen är den sista etappen i området Blåsut.

ALLMÄNNA ANLÄGGNINGAR I OMRÅDET
Brf Stinsen kommer att ingå i en gemensamhets- anläggning för dagvattenhantering.

UPPVÄRMNING OCH VENTILATION
Området ansluts till fjärrvärme och uppvärmningen av samtliga bostäder sker med vattenburen radiatorvärme. HSB brf Stinsen kommer även att värmas upp med egen bergvärme. Ventilationssystemet är ett mekaniskt till och frånluftssystem med värmeåtervinning, så kallat FTX. Ventilationsaggregaten är placerade i fläktrum på vindsplanet.

KALL- OCH VARMVATTEN
Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husens undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

ELINSTALLATION
Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. El- förbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen kommer det att finnas förenings- lokal med pentry, vilken också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Föreningslokalen och grovtvättstugan nås utifrån, från Garagevägen.

TVÄTT
Utöver grovtvättstugan kommer lägenheterna att utrustas med tvättmaskin och torktumlare, mindre lägenheter utrustas med kombimaskin. Utförande framgår av lägenhetsritningen.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet hör ett förråd. Förråden är placerade i utrymmen på källar/garageplan.

RUMSHÖJD
Rumshöjden är cirka 2,5 meter. Eventuella avvikelser framgår på lägenhetsritningarna.

ÅRSAVGIFT
Årsavgiften betalas från tillträdesdagen varje månad i förskott till föreningen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

116

TV och Bredband

TV/TELEFONI/BREDBAND
Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bred band. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 210 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Parkering

I garaget under brf Stinsen kommer föreningen hyra ut 54 stycken parkeringsplatser samt åtta stycken MC-platser. Av parkeringsplatserna är två stycken handikappanpassade och fem stycken förberedda för elladdning. Garaget nås från samtliga trapphus. Pris för garageparkering är preliminärt ca 1 200 kr/månad. Det kommer att finnas gott om plats för cykelparkering i garage- planet och på föreningens innergård.

BILPOOL – FRAMTIDENS SÄTT ATT HA BIL
Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB, under cirka två år, fritt medlemskap i en kommande bilpool i Blåsut. Du betalar under den perioden endast för det faktiska nyttjandet. Plats i garaget eller i närheten av fastigheten kommer att reserveras för detta.

Renoveringar

Inga inplanerade renoveringar då huset är helt nytt.

Om området

Blåsut

Blåsut är ett attraktivt och populärt ställe bara ett stenkast från Södermalm. Här bor man i moderna bostäder med fina välskötta lugna innergårdar.
I närheten av bostaden finns också Tidaholmsparken och Nytorpsbadet för den som vill bada. Inte allt för långt från bostaden finns också populära Årstaviken och Nackareservatet där flera motionsslingor finns.

I Blåsut får man det bästa av två världar med sitt citynära läge där man ändå har lyxen att kunna dra sig undan den värsta storstadsstressen. Blåsut är ett levande och attraktivt område där både gammal som ung trivs och här har man nära till det mesta man behöver.

Det är ett område som erbjuder närhet till såväl grönområden som shopping- och evenemangsområden.

Kommunikation

Här finns mycket bra kommunikationer då man från bostaden endast behöver ta en kort promenad för att nå tre olika tunnelbanelinjer som tar er in till Stockholms central på endast 12 minuter och Södermalm på 5 minuter. Vill man inte åka tunnelbana kan man med enkelhet åka buss.

Det finns även bra cykelleder och promenadvägar till innerstaden.

Närservice

Vill man shoppa kan man med en kort promenad gå Globen och Tele2 Arena som erbjuder ett 60-tal olika butiker, Ica supermarket Globen, banker, flera restauranger, systembolag och ett stort nöjesutbud. Under arenan har man också byggt ett upplevelsecenter-Tolv Stockholm. Här finns restauranger, karaokebar, inomhusminigolf och bowling. Tillsammans med Globen blir utbudet för sport och nöjesevenemang nästan obegränsat och Blåsut ligger på gångavstånd från evenemangsområdet. Förutom Globen och Tele2 Arena finns det även andra restauranger som pizzerior, thai-restauranger och hotell samt vårdcentral i närheten. För den som är träningsintresserad finns också ett flertal träningsanläggningar med generösa öppettider.

Med några minuters gångavstånd finns också Dalens Centrum. Här finns närservice som ICA, Pressbyrån, apotek, bibliotek, blomaffär, restaurang, sushi och småbutiker.

I närheten finns det fyra grundskolor och ett flertal förskolor.

Parkering

Boendeparkering mot avgift. Finns mer att läsa om detta på kommunens hemsida.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ola Sjölund för mer information!

Ola Sjölund

Ola Sjölund

Enskede

Skarpnäck

Årsta

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-428 44 20

ola.sjolund@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad