Flygfältsgatan 31

Bilder

  • Såld!
  • Uteplats framsida
  • Uteplats
  • Vardagsrum mot hall
  • Kök
  • Badrum med tvättmaskin & torktumlare

Flygfältsgatan 31 , Skarpnäck , Stockholm

Nu får du möjligheten att köpa ett trivsamt bostadsrättsradhus på två plan om 126 kvm, naturnära och perfekt för barnfamiljen.

Här bor du i en attraktiv del av Skarpnäck i stabila Brf Flyghallen, området består av 34 st radhus med byggår 2012. Utformningen och placeringen av husen bildar en sluten gård med familjär känsla där barnen leker tryggt under uppsikt.

Låg avgift där TV, Internet och tillhörande p-plats ingår. Radhuset, som är i gott skick, har två uteplatser med många soltimmar. Modern och stilren inredning med närhet till tunnelbana samt populära Flatenbadet.

Vill du veta mer om bostaden, är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

126 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
3 914 kr inkl P-plats, INTERNET (100/100) och TV (via Ownit),
Typ:
Radhus
Boarea:
126 kvm
Biarea:
0 kvm
Byggår:
2012
Driftskostnad:
1 458 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

126 kvm

Rumsbeskrivning

Väl inomhus hittar vi en optimalt planerad bostad med stora förvarings- och förrådsutrymmen som bidrar till att skapa den perfekta tillvaron för barnfamiljer. Golven har genomgående vacker ekparkett förutom i hall och badrum där det ligger slitstark klinker. Innertak består av vita skivor och väggarna är målade i vitt.
På övre plan ligger alla tre sovrum, ett allrum, en klädkammare och ett badrum. Ett plan skapat för lugn och ro.

Plan 1
ENTRÉ MED UTEPLATS
Trevlig uteplats på framsidan med plats för den mindre uppsättningen av trädgårdsmöbler. Här har du uppsikt över gårdens gemensamma innergård. Intill ligger ett av bostadens praktiska förråd. Isolerat förråd om ca 5kvm.

HALL
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren, i direkt anslutning med entrén har du även en platsbyggd garderob. Du möts av slitstarkt klinkergolv med värmeslingor under och vitmålade väggar.

BADRUM
Stort och fräscht badrum med badkar. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar, wc, tvättställ med kommod och spegel, golvvärme, el-buren handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med förvaringsskåp ovan. Här finns frånluftsvärmepumpen placerad.

KÖK MED MATPLATS
Ljust och stilrent kök planerad både ur ett funktionellt och estetiskt perspektiv, här har du ljus skåpsinredning och goda förvaringsmöjligheter i kökets många skåp och lådor. Generösa arbetsytor på mörk bänkskiva, och klassiskt vitt kakel ovan diskbänk. Här finner du även matplatsen med utrymme för matbord till ca sex personer. Stort fönster mot innergården som bidrar till härligt ljusinsläpp. Kökets maskinella utrustning består av separat kyl och frys, induktionshäll med ny fläkt ovan, integrerad micro och ugn, samt diskmaskin.

VARDAGSRUM I ANSLUTNING TILL BAKSIDANS UTEPLATS
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum perfekt för dom sociala stunderna med vänner och familj. Vita väggar, välvårdat parkettgolv och generöst fönsterparti ut mot uteplatsen. Mindre arbetsrum eller rum för ytterligare förvaring finns under trappan som leder till övre plan.

UTEPLATS BAKSIDA
Fantastisk uteplats i bra solläge. Under årets varma dagar fungerar uteplatsen som ett förlängt vardagsrum. Här får du plats med matbord och större lounge-grupp, samt grill eller ordlingshörna för den med gröna fingrar. Uteplatsen ligger i sydväst läge och erbjuder många soltimmar under dagen och skön kvällssol. Här finns även bostadens andra förråd.

Plan 2
ALLRUM/VARDAGSRUM
Trevligt allrum som med enkla medel går att göra om till ett fjärde sovrum. Här får du plats med soffa och övrigt tv-möblemang. Stort fönsterparti med ljusinsläpp som ger lyster åt den fina ekparketten.

KLÄDKAMMARE
Rymlig och praktisk klädkammare med hyllplan.

BADRUM ÖVREPLAN
Helkaklat badrum utrustat med wc, tvättställ med spegel, el-buren handukstork, golvvärme och dusch.

SOVRUM
Tre rofyllda sovrum, alla utrustade med garderober och anslutning till internet via vägguttag.
Två av rummen har fönster ut mot innergården och det tredje sovrummet har fönster mot husets baksida. Även här är det ekparkett på golv och vita väggar.

Sammantaget är detta en tilltalande och modern bostad med få motstycken. Närhet till såväl kommunikationer mot city som härliga naturupplevelser gör att du får det bästa av två världar.
Varmt välkommen.

ÖVRIGT
Till lägenheten finns två förråd, intill huset på fram och baksida.
TV och Internet ingår i avgiften, gruppanslutning till Ownit via fiber. TV, telefoni (via IP-telefoni) och bredband hanteras centralt i husets kommunikationscentral, två nätverksuttag i varje rum
En P-plats per hushåll ingår i avgiften, finns intill radhuslängorna. Utöver det förekommer fri parkering i mån av plats på gatan strax utanför. (delvis med p-skiva)
Förutom månadsavgiften debiteras ca. 220 kr per månad för vatten, en summa som justeras årligen mot den faktiska förbrukningen. Finns inräknat under driftskostnader.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 914 kr inkl P-plats, INTERNET (100/100) och TV (via Ownit),

Driftskostnad

17 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 000 kr
VA: 2 500 kr
Försäkring: 3 000 kr

Kommentar

Driftskostnaderna innehåller schabloniserade värden.

Andel i föreningen

2,94118%

Andel av årsavgiften

2,94118%

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansradhus

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

frånluft värmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 december 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 58 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Flyghallen 2

Förening

Namn

Brf Flyghallen

Om föreningen

På fastigheten Flyghallen 2 i Skarpnäck, Stockholm finn 34 stycken radhus uppförda i bostadsrättsform (2011). Varje bostad är 126 kvm i två plan och finns på adresserna Horisontvägen 70-104, Flygfältsgatan 17-47

Uppvärmning av bostäderna sker individuellt med frånluftsvärmepump vars drift belastar hushållselen, även värmepumpens underhållskostnader vilar på bostadsrättshavaren. Varje hushåll tecknar enskilt avtal om hushållsel.

Byggnaderna är anslutna till allmänt ledningsnät för vatten, avlopp och el. Till varje lägenhet hör en elmätare. Dessutom finns elmätare för fastighetsel samt huvudmätare för teknikutrymme.

Brf Flyghallen är en trivsam förening med gott engagemang för sina medlemmar, från start placerades husen så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. Husen är relativt nya och har efter slutbesiktningen från byggherren inga större planerade förändringar eller kommande renoveringar på många år.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

34

TV och Bredband

Radhusen är gruppanslutna till Ownit via fiber. TV, telefoni (via IP-telefoni) och bredband hanteras centralt i husets kommunikationscentral. I månadsavgiften ingår bredband 250/100 Mbit, men man kan teckna upp till 1 Gbit direkt hos Ownit mot avgift. Ownits kundservice

Parkering

36 platser, en parkering ingår till varje hushåll plus gästparkering.

Renoveringar

Föreningen har upprättat en underhållsplan som sträcker sig till år 2030.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Föreningen innehar marken med tomträtt. Nuvarande tomträttsavtal löper från 2011-04-01 till 2021-03-31.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

E-post

styrelsen@brfflyghallen.se

Om området

Skarpnäck

Skarpnäck är en grönskande stadsdel i sydöstra Stockholm som gränsar både till vackra Nackareservatet och Flatens naturreservat med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. Just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av Nackareservatet där det bland annat finns en 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina bad- och rekreationsmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet med vacker natur, motionsslingor, utegym och flera stränder.

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga. På lämpligt skogspromenadavstånd finns också Kaffestugan Torpet, som är ett bohemiskt fik i Orhem som serverat hembakad mat och fikabröd sedan 1940-talet.
På vintern plogar kommunen upp ca 2 mil lång rundisbana på Drevviken, ett paradis för dig som älskar långfärdsskridskor. Efter en lång tur på isen är det gott med lite värmande fika på Café Kristinahuset i natursköna Sköndal.

Skarpnäck är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och ungdomsgårdar.
Skarpaby Parklek har bl a plaskdamm och djurstall med kaniner och getter. Där finns även basket- och fotbollsplan och skateboardramper och på vintern en isbana.

Det finns gott om skolor i området att välja på, både kommunala och fristående grundskolor. Här hittar man bl.a skolorna Skarpatorpskolan, Tornadoskolan och Filosofiska i Skarpnäck, Åk F-9.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Eller varför inte ta cykeln in till stan? Via fina cykelbanor når du Södermalm på en halvtimma! Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går mot Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

Närservice

I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomat vid T-banan. En ny handelsplats med bla Willys och Systembolaget planeras vid korsningen Nynäsvägen/tyresövägen i Sköndal och beräknas stå klart i slutet av 2019.

Parkering

De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet parkeringshus/garage i området.

Karta

Hör av dig till Adam Soliman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte