Voxnegränd 12

Bilder

  • Såld!

Voxnegränd 12 , Bagarmossen , Stockholm

Välplanerad 3:a i gavel. Stort vardagsrum med plats för middagsbord och soffgrupp, goda ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Utgång till balkong från både kök och vardagsrum, omringad av härlig grönska. Två rymliga sovrum samt badrum från stambytet.

Trivsam och populär förening, Brf Voxnan, med stora renoveringar gjorda och fortsatt god ekonomi.

Här har du närhet till både Nackareservatet med badsjöar och promenadstråk liksom till goda kommunikationer med både T-bana och buss.

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 871 kr inkl. värme, vatten, bredband, kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
2
Byggår:
1953
Driftskostnad:
400 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande HALL med plats för sko- och hatthylla samt praktisk förvaring i inbyggda garderober till vänster. Vitmålade väggar och parkettgolv. Säkerhetsdörr installerad. Till lägenheten hör TVÅ källarförråd, nås från trapphuset.

Vidare in finns en inre hall med fler garderober för optimal förvaring, ingång till BADRUM samt TVÅ SOVRUM i insynsskyddat läge. Ett perfekt barnrum med plats för lekfull möblering av säng, förvaringshyllor och skrivbord. Inbyggda garderober finns. Ljusa väggar tillsammans med en mönstrad tapet och parkettgolv. Ett större sovrum finns intill med plats för dubbelsäng och sängbord på var sida samt förvaringsmöbler och plats för flertalet garderober om så önskas. Ett rofyllt sovrum att sova gott i om natten.

Fräscht BADRUM med helkaklade väggar i vitt med blå bård samt våtrumsmatta på golv (från stambytet 1993/94). Här finns badkar med ett större vädringsfönster med goda ljusinsläpp, WC, handfat med spegelskåp ovan. Uttag för att placera en tvättmaskin finns tillgängligt. Om man hellre vill använda föreningens tvättstuga finns den på Voxnegränd 7-9, se föreningsinformation.

Rymligt VARDAGSRUM med goda ljusinsläpp i och med gavelläget och goda ytor att möblera med soffgrupp, mediamöbel och matsalsbord, alternativt en läshörna. Välvårdad originalparkett tillsammans med ljusgråa väggar, perfekt plats att umgås med vänner och familj. Utgång till möblerbar BALKONG i sydvästligt läge med goda solchanser!

KÖK
Mycket trevligt kök med vita skåpluckor, bra kombination av över- och underskåp samt lådor. Väl tilltagen arbetsyta i rostfritt och ljusare laminat. Blå mosaik ovan diskbänk. Utrustning finns i form av kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn med fläkt ovan. Plats för matbord framför fönster. Vitmålade väggar och linoleumgolv, slitstark och lättskött yta att hålla ren. Utgång till balkong även i detta rum.

Sammantaget är detta en bra planerad 3:a perfekt för dig som vill kombinera gammalt med nytt. Fantastiska ljusinsläpp i och med gavelläget. Belägen på en attraktiv adress och omtyckt förening i populära Bagarmossen. Området är omgiven av skog och natur som Nackareservatet runt husknuten men du har samtidigt närhet till Stockholms stora utbud av shopping, nöjen och restauranger. Goda kommunikationer i området som tar dig till härliga Södermalm på bara 13-14 minuter. Välkommen hem!

ÖVRIGT
Till lägenheten hör TVÅ källarförråd?
P-platser finns att hyra via föreningen, fn kö.
TV via Com Hem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Internet via Ownit, fiberuppkoppling. Ingår i månadsavgiften.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 871 kr inkl. värme, vatten, bredband, kabel-TV

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,72572%

Andel av årsavgiften

0,69866%

Tillträde

Augusti eller enligt ÖK

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 april 2010
Energiprestanda: 174 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Vaksamheten 1

Förening

Namn

BRF Voxnan

Om föreningen

Brf Voxnan bildades 2002 och är en mycket trivsam och populär förening som ligger på en lugn återvändsgata. Byggår 1954. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av sex byggnader med 172 lägenheter och 9 lokaler. Fastighetens adress är Voxnegränd 1, 7-24, 2-14 och 18-26. Marken innehas med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Stockholms kommun.

Gemensamma lokaler: Nyrenoverad (2013) övernattningslägenhet som kan hyras för 200:-/dygn, här finns även tillgång till festlokal och bytesrum. Tvättstuga: finns på Voxnegränd 7-9, omfattar 4 maskingrupper, en torktumlare och ett torkskåp. Dessutom finns två manglar och en grovtvättgrupp. Flertalet gemensamma cykelrum finns.

Gå in på föreningens trevliga hemsida för mer information, www.voxnan.se.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

172

Antal hyresrätter

6

Antal lokaler i föreningen

9

TV och Bredband

TV: Com Hem. Basutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet via Ownit, fiberuppkoppling. Ingår i månadsavgiften.

Parkering

13 st garageplatser för bilar, 1 st MC-garage samt 10 st parkeringsplatser med elstolpe.

Renoveringar

1994 - Stambyte (kök och badrum)
2003 - Fiberbredband installerades till varje lägenhet
2009 - OVK
2011/2012 - Balkongrenovering
2013 - Renovering av trivsellokal
2014 - Stamspolning
2015-2016 Fasadrenovering uppstart, dränering, tilläggsisolering 2016-2017 Fasad- och fönsterrenovering.

Kommande renovering:
Installation av solceller för att minska kostnader för föreningens gemensamma elförbrukning.
uppdatera elstigar

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej, tomträtt

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

På gården finns en stor lekplats samt utomhusgrill.

Om området

Bagarmossen

Bagarmossen är ett idylliskt område i södra Stockholm, här bor man nära både innerstad och natur. I området finns många skolor och förskolor vilket gör att Bagarmossen är mycket omtyckt av barnfamiljer. Alldeles utanför knuten finns dessutom Nackareservatet där du har gott om rekreationsmöjligheter både sommar och vinter. Badsjöar som Söderbysjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön, golfbana, vackra promenadvägar och joggingspår. Att få bo så nära centrala Stockholm men ändå vara omgiven av grönska i ett idylliskt område är en lyx. Här har du nära till allting och det är detta som bland annat gjort att Bagarmossen idag mer än någonsin är ett levande och eftertraktat område. Här vill man bo från första stund.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer i Bagarmossen. Tunnelbanans gröna linje tar er till city på ca 15 min. Buss 161 tar er till Gröndal genom söderort.

Närservice

Bagarmossens centrum erbjuder bra service, det man kan behöva. Matbutiker som bl.a. Konsum och ICA, blomsterbutik, apotek, spelbutik, bibliotek och frisör. Det finns även flera restauranger i området, thai-takeaway, sushi, pizzeria och några caféer.

Parkering

Parkeringshus vid Byälvsvägen, administreras av Stockholm stads parkering. Gatuparkering mot avgift, taxa 5.

Karta

Hör av dig till Anna Isaksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad