Tätorpsvägen 174

Bilder

  • Såld!

Tätorpsvägen 174 , Skarpnäck , Stockholm

Härligt gavelradhus på familjära Tätorpsvägen - om totalt 96 kvm boyta, fördelat på två plan samt 168 kvm friköpt tomt!

Välplanerad planlösning med tre fullstora sovrum på övre plan, stort kök med matplats, vardagsrum med braskamin samt två helkaklade badrum på vardera plan. Utgång från vardagsrummet mot den härliga trädäckade terassen i solläge, i direkt anslutning finns även ett kallförråd.

Optimalt läge för familjen med närhet till förskolor och lekplatser, närservice, goda kommunikationer och framförallt naturen. Här bor man praktiskt taget granne med Nackareservatet. Närhet till populära badområden såsom Ältasjön och Flatenbadet.

Detta är en Kommande® försäljning.
Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information - Allan Mohmand 0708-10 22 86

96 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
96 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
168 kvm
Byggår:
1985
Driftskostnad:
2 218 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

96 kvm

Rumsbeskrivning

ÖVRIGT
Nedre badrum renoverat 1998, övre 2010 (enligt tidigare säljares uppgifter)

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansradhus

Byggnadsår

1985

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk till-/frånluft m värmeåterv.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 februari 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 96 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas+ isolerruta.
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Molntappen 40

Övriga byggnader

Förrådsutrymme samt garage tillhör radhuset

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

26 624 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 15 000 kr
Väg, samf: 2 000 kr
Försäkring: 9 624 kr
Beräknat antal personer: 5

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 275 000 kr, varav byggnadsvärde 1 568 000 kr

Summa pantbrev

4 415 000 kr

Tomt

Areal: 168 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Molntappen GA:1
Förmån: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 01-IM2-2000/46081.1

Tillträde

Enligt ök.

Om området

Skarpnäck

Skarpnäck är en grönskande stadsdel i sydöstra Stockholm som gränsar både till vackra Nackareservatet och Flatens naturreservat med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. Just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av Nackareservatet där det bland annat finns en 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina bad- och rekreationsmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet med vacker natur, motionsslingor, utegym och flera stränder. Vid Flatensjön finns också en populär klätterplats med en mycket brant klippa med några av de hårdaste klätterlederna.

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga. På lämpligt skogspromenadavstånd finns också Kaffestugan Torpet, som är ett bohemiskt fik i Orhem som serverat hembakad mat och fikabröd sedan 1940-talet.
På vintern plogar kommunen upp ca 2 mil lång rundisbana på Drevviken, ett paradis för dig som älskar långfärdsskridskor. Efter en lång tur på isen är det gott med lite värmande fika på Café Kristinahuset i natursköna Sköndal.

Skarpnäck är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och ungdomsgårdar.
Skarpaby Parklek har bl a plaskdamm och djurstall med kaniner och getter. Där finns även basket- och fotbollsplan och skateboardramper och på vintern en isbana.

Det är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och ungdomsgårdar.
Skarpaby Parklek har bl a plaskdamm och djurstall med kaniner och getter. Där finns även basket- och fotbollsplan och skateboardramper och på vintern en isbana.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Eller varför inte ta cykeln in till stan? Via fina cykelbanor når du Södermalm på en halvtimma! Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går mot Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

Närservice

I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomater vid de flesta matbutikerna. En ny handelsplats med bla Willys och Systembolaget planeras vid korsningen Nynäsvägen/tyresövägen i Sköndal och beräknas stå klart i slutet av 2019.

Parkering

De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet parkeringshus/garage i området.

Karta

Hör av dig till Allan Mohmand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad