Sandfjärdsgatan 120

Bilder

  • Såld!

Sandfjärdsgatan 120 , Årsta , STOCKHOLM

Fin gavel lägenhet med ljusinsläpp från olika väderstreck och inglasad balkong i sydväst. Här får du en möjlighet att sätta din egen prägel på en optimalt planerad bostad. Lägenheten ligger på våning 9 med en fantastisk utsikt mot Årstafältet och Globen. Varmt välkomna!

77 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
4 088 kr inkl värme, VA + Obligatoriska tillägg för bredband (200 kr)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
9, hiss finns
Byggår:
1960
Driftskostnad:
459 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

77 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Rymlig hall med plats för hatthylla och skoställ direkt innanför dörren, inbyggda garderober finns i anslutning samt en klädkammare med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör det två förråd, ett på vinden och ett på källarplanet.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum utrustat med en wc, dusch, tvättmaskin, tvättställ och spegel. Gemensam tvättstuga finns i grannhuset.

Kök och Matplats
Ta chansen och bygg ditt drömkök! Här finns kallskafferi, kyl/frys, spis med ugn och fläkt ovan samt flertalet skåp och lådor för bra förvaring. Gammal kryddhylla finns bevarad och bänkytor i klassiskt 50-tal. I anslutning till köket finns det utrymme för en matplats för 4-8 personer framför ett generöst fönsterparti med bra ljusinsläpp. Från både köken och matrummet har du utsikt mot Globen.

Sovrum
Trivsamt rum med goda ljusinsläpp från ett större fönster. Perfekt barnrum med placering av en mindre säng och andra möblemang för att skapa ett lekfullt rum. Alternativt ett arbetsrum eller sovrum med plats för större säng. Plastmatta på golv och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Stort och ljust rum med generösa ljusinsläpp. Plats för soffa, soffbord, mediamöbel och bokhyllor, låt din fantasi flöda. Parkettgolv och tapetserade väggar. Utgång till den inglasade balkongen som har fin utsikt mot Årstafältet.

Sovrum från vardagsrum
Stort rum med plats för dubbelsäng och sängbord på var sida. En platsbyggd garderob finns i rummet och plats för kompletterande förvaringsmöbler om så önskas. Plastmatta på golv och tapetserade väggar

ÖVRIGT
På föreningens hemsida kan du läsa mer. https://www.mysslingen.se
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett mindre källarförråd.
Ett obligatoriskt tillägg för Internet (100mbit) samt Kabel-TV bas tillkommer utöver avgiften, 200 kr/mån. Distribueras av Bredbandsbolaget.
Gemensamma utrymmen som cykelförråd, föreningslokal, och tennisbana finns att nyttja, se föreningsinformation.
Flertalet tvättstugor finns i föreningen, närmaste tvättstuga ligger i grannfastigheten Sfg 112.
Parkeringsplats med eller utan eluttag finns att hyra via föreningen, även garageplatser. Kan förekomma kö. Boendeparkering i området. Kostar 400-500 per månad. 10 kr i timmen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

9 av 12, hiss finns

Avgift

4 088 kr inkl värme, VA + Obligatoriska tillägg för bredband (200 kr)

Driftskostnad

5 509 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 320 kr
Försäkring: 1 189 kr

Andel i föreningen

0,34601%

Andel av årsavgiften

0,34607%

Reparationsfond

2 kr

Tillträde

Snabbt tillträde om så ön

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1960

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

F

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 mars 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 153 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Mysslingen

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Mysslingen

Om föreningen

Brf Mysslingen är en mycket trevlig förening med stort engagemang från styrelsen och har Riksbyggen som förvaltare. Föreningen äger med tomträtt fastigheterna Mysslingen 1, 2 och 3 med adress Sandfjärdsgatan 82 - 134. Tillsammans innehåller byggnaderna 298 lägenheter med en sammanlagd yta av 22 912 kvm samt 6 lokaler med en sammanlagd yta av 454 kvm, varav en används som Föreningslokal.

Det finns 39 platser i varmgarage och 234 parkeringsplatser varav 119 med eluttag för motorvärmare. Kö förekommer.

Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och fördelar sig storleksmässigt enligt följande: 19st 1 rum o kök, 36st 2 rum o kök, 176st 3 rum o kök, 44st 4 rum o kök samt 23st 5 rum o kök. 16st av de senare är s.k. etagelägenheter högst upp i höghusen.

Föreningen har mycket fina och välskötta gräsytor med blomsterarrangemang.
Även en egen tennisbana står till medlemmarnas förfogande.

Renoveringar
1997 - 1999 renoverades fasaden mot söder.
2001 renoverades balkonger.
2004 genomfördes OVK-besiktning av ventilationen.
2006 spolades samtliga V/A stammar i kök och badrum
2012 Renoverades tvättstugorna med nya golv, ommålning och nya torkmaskiner.
2014 Ny framdragen fjärrvärme
Under 2015-2016 byttes all belysning i gemensamma utrymme som farstu, trapphus, vindar och källargångar. Det byttes till rörelsestyrd ledbelysning som över tid bör innebära en besparing för föreningen.
I dagsläget så pågår fönsterbyte och renovering av fasader och inglasning av balkonger.

De har haft kontroll av stammarna år 2007 och som det ser ut nu kommer inget att göras inom 4-5 år, de ska undersökas igen för att se om eventuella åtgärder behövs. Stammarna i källarstråken är bytta sedan tidigare.

För att täcka kostnaderna för de större renoveringsprojekten är det beslutat att en årlig höjning av avgiften kommer att ske med 2 % från 2016 och 5 år framåt.

Antal lägenheter

298

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

Kabel-TV och Bredband via Bredbandsbolaget.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Om området

Årsta

Årsta är ett av södra Stockholms mest populära områden. Vackra hus omgivna av grönska, tillsammans med ett stort utbud av trevliga restauranger gör att Årsta till ett populärt område alldeles intill innerstan.

Längs Årstaviken hittar du härliga promenadstråk och gott om rekreationsmöjligheter både sommar och vinter.

Att få bo i en skyddad genuin miljö med närheten till både innerstan och naturen är en lyx och en av alla aspekter som gjort att Årsta idag tillhör ett av de populäraste områdena att bosätta sig i med sin vackra natur, kolonilotter, jogging- och promenadstråk. Runt Årsta Torg finns café, bibliotek, Folkets hus, flera restauranger, ICA, Lidl, frisörer mm.

Årstafältet står inför en stor och positiv omvandling i och med nya planen att bygga bostäder, parker och butiker. Idag kan den golfintresserade nyttja Årstafältets drivingrange.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med tvärbana, flertalet bussar som bl.a. tar dig till Gullmarsplan samt pendeltåg från Årstaberg.

Parkering

Parkering sker på gatan. Parkeringsavgift dagtid vardag samt dagtid lördag, på vissa gator förekommer även städdagar och datumparkering. Möjlighet till boendeparkeringstillstånd, ansökan för boendeparkering sker hos Stockholm stad.

Karta

Hör av dig till Jessica Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad