Hårdvallsgatan 12

Bilder

  • Såld!

Hårdvallsgatan 12 , Sallyhill , Sundsvall

Fin 2:a med bra läge väster om stan! Endast en halvtrappa upp och med många fina attribut som balkong i söderläge, fransk balkong i sovrum, renoverat kök och nära till grönområden, motionsspår, Mittuniversitetet och stan. Omtyckt förening med bra resultat i de senaste årsredovisningarna. Välkommen på visning!

58,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 981 kr inkl värme, VA, kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
56
Byggår:
1953
Driftskostnad:
443 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus och mycket inbjudande hall med plats för avhängning samt en garderob som praktiskt gömmer undan ytterkläder. Golvet är av parkett och väggarna är tapetserade i en ljus och mycket tilltalande medaljongtapet.

KÖK
Smakfullt kök där allt från väggar, golv, kök och vitvaror renoverades/byttes ut 2014. Den maskinella utrutningen består av kombinerad kyl/frys, häll, spisfläkt, inbyggnadsugn och -micro samt diskmaskin. Golvet är av praktisk klinker som är tåligt och går lätt att torka av. Väggarna är målade i vitt.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med så många fina detaljer! Fönstret har en extra bred fönsterbräda i sten, golvlisterna är extra höga och snidade samt golvet är fint bevarad originalparkett. Väggarna är tapetserade i en ljus stilren tapet. Från vardagsrummet tar man sig även ut på lägenhetens balkong.

DUSCH/WC
Toaletten har väggar och golv av våtrumsmatta och -tapet. Under 2017 genomfördes relining av föreningens stammar och i samband med det gjordes kontroll av samtliga badrum, och det fanns inga anmärkningar för någon av lägenheterna i denna port. I övrigt finns här WC, dusch, väggskåp samt handfat med spegel och hylla ovanför.

SOVRUM
Här är golvet av parkett och väggarna målade i vitt. Här finns även en stor skjutdörrsgarderob där en del av garderoben har ett extra djup och ger bra förvaringsmöjligheter. Sovrummet har även en fransk balkong.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

3 981 kr inkl värme, VA, kabel-TV

Driftskostnad

5 321 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 091 kr
Försäkring: 2 230 kr

Andel i föreningen

0,86142%

Andel av årsavgiften

0,86142%

Reparationsfond

9027 kr

Tillträde

Maj/Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 januari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 197 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Under 2017 genomfördes relining av stammarna. I samband med det kontrollerades badrummen i samtliga lägenheter.

Fastighetsbeteckning

Bingen 1

Övrigt

Till lägenheten hör ett separat vindsförråd samt ett matkällarförråd i källaren.

Bredband finns genom bredbandsbolaget. Man väljer själv hastighet. Kostnad för 100mbit är ca 300kr/mån.

Kabel-TV leverantör är ComHem. Det går även att få bredband om man önskar genom ComHem.

Förening

Namn

Brf. Bingen

Om föreningen

Föreningen innehar 135 medlemslägenheter upplåtna med bostadsrätt, 1 hyreslägenhet och 9 lokaler med hyresrätt. Det finns också 12 garage och 41 bilplatser. (Till dessa är det separat kö.) Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av HSB Mitt. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift debiteras. Medlemskap krävs i HSB Mitt, kostnad för detta tillkommer. Vid köp av lägenhet förbinder sig köparen att ansöka om medlemskap i HSB. Mer info på hsb.se.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

HSB Mitt

Telefon

060-138200

Om området

Sallyhill

Strax väster om Sundsvalls centrum ligger området Sallyhill. Området är blandat med flerfamiljshus och friliggande villor och i området finns både elljusspår och fina grönområden. Till närmaste motionsspår är det endast ca 300m och till fina Sidsjön är det ca 1,7km.

Kommunikation

Det finns flertalet busshållplatser i området med bussar mot både city och västerut. Med linje 2 från "Bultgatan" tar du dig til Sundsvalls busstation Navet på ca 9 minuter.

Närservice

Ca 900 meter från bostaden finns Ica Kvantum för närmaste livmedelsservice. I Sundsvall centrum finns all möjlig service som apotek, systembolag, restauranger, bio, shopping m.m.

Parkering

Det finns en stor gästparkering på andra sidan Hårdvallsgatan, mittemot föreningen. Brf Bingen har även visst antal parkeringsplatser, både i garage och utomhus med elstolpe, för uthyrning till sina medlemmar. Till sådan parkering är det separat kö.

Karta

Hör av dig till Mariette Boström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad