Sleipnervägen 1C

Bilder

  • Såld!

Sleipnervägen 1C , Granlo , Sundsvall

Äntligen en rymlig 3:a högst upp med hiss! Här har du mycket liten insyn då alla fönster har ett ogenerat läge. Lägenheten har fina ytskikt på väggar och golv. Trevlig planlösning och en stor inglasad balkong i söderläge. Generöst tilltaget vardagsrum och kök med plats för matbord intill ett fint burspråk. Bra läge i Granlo med närhet till Cirkle K, Coop, busshållplats, dagis och många fina grönområden!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 592 kr inkl värme, VA, kabel-TV (grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
33
Byggår:
1992

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus och inbjudande hall med fina ytskikt, väggar av tapet och golv av parkett. Här finns även två garderober samt en rymlig klädkammare

SOVRUM
Det första sovrummet nås från hallen. Det är ett rymligt sovrum som enkelt inrymmer en större säng. Här finns ytterligare en garderob, golvet är av parkett och väggarna är tapetserade.

KÖK
Köket har väggar av vävtapet och golv av plastmatta. Ett burspråk ger köket ett fint ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av separat kyl och frys, spis och spisfläkt.

DUSCH/WC
Rymligt duschrum med väggar av våtrumstapet och golv av våtrumsmatta. Ett vägghängt skåp ger praktiskt förvaring för hygienartiklar och handdukar. Här finns utöver dusch också WC, handfat, tvättmaskin och en handdukstork (vattenburen).

VARDAGSRUM
Ett mycket stort vardagsrum som enkelt inrymmer både din finaste matgrupp och TV-möbel med soffa och bord. Golvet är av parkett och väggarna är tapetserade. Från vardagsrummet tar du dig även ut på lägenhetens stora inglasade balkong.

INGLASAD BALKONG
Mycket rymlig inglasad balkong i söderläge där söderläget ger värme även under vår och höst. Balkongen är också försedd med IR-värme som ytterligare "förlänger" sommaren. Två av de tre fönstren kan också öppnas.

SOVRUM
Det andra sovrummet nås från vardagsrummet och har golv av parkett och väggar med tapet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

5 592 kr inkl värme, VA, kabel-TV (grundutbud)

Andel i föreningen

3,29545%

Andel av årsavgiften

3,29545%

Reparationsfond

8611 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 maj 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 171 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tornvillan 8

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf. Tornhöjden

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Tornvillan 8, bebyggd 1992, i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Föreningen upplåter 33 lägenheter med bostadsrätt samt 39 bilplatser, till dessa är det separat kö. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av HSB Mitt. Obligatoriskt medlemskap i HSB krävs vid köp av lägenhet i föreningen, kostnad för detta är ca 500kr och är en engångsavgift. Mer info på HSB.se.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

33

Renoveringar

Föreningen har en 30-årig underhållsplan som årligen uppdateras. Planen ligger till grund för styrelsens beslut om fondering eller nyttjande av fondmedel.

I årsredovisningen går att läsa vad för underhåll som gjorts och kommande reparationer.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Kontaktperson

HSB Mitt

Telefon

060-13 82 00

Om området

Granlo

Granlo är ett populärt och lugnt villa- och lägenhetensområde strax väster om Sundsvall city. Här bor du nära både till livsmedel, vårdcentral och många fina promenadstråk, däribland grönområdet kring vikingagravarna och stigarna efter Selångersån etc.

Kommunikation

Närmaste busshållplats är "Sleipnervägen" och finns ca 220 meter från porten. Med busslinje 1 härifrån tar det ca 11min till Sundsvalls busstation.

Närservice

Ca 150 meter från bostaden finns en Cirkle K mack med öppet 06-00. Ca 460 meter från bostaden finns Coop med ett gott sortiment.

Parkering

Ingen kö till motorvärmarplats i dagsläget. Det finns även flertalet gästparkeringar, även vissa av dessa är eluttag för motorvärmare.

Karta

Hör av dig till Mariette Boström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad