Vinkelvägen 42

Bilder

Utgångspris

3 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Vinkelvägen 42 , Skälderviken , Ängelholm

Bo på läge med badrocksavstånd till havet - känns det lockande? Nu finns chansen att förvärva en fastighet som har just det! Belägen på en populär gata i Skälderviken. Det är en tillbyggd 1-planvilla med källare. Det finns ett inglasat härligt uterum. Från vardagsrummet och uterummet kan man sitta och njuta av vyn mot havet utanför. Vacker trädgård i sydväst. Det finns carport och förråd/äldre garage. Varmt välkomna att boka in er på visning!

129 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
129 kvm
Biarea:
108 kvm
Tomtarea:
977 kvm
Byggår:
1959
Driftskostnad:
3 267 kr/månad
Utgångspris:
3 495 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

129 kvm

Biarea

108 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Vinkelvägen 42 i Skälderviken! Ett hus som nu med stor värdighet är redo för nya ägare. En ny familj som kan rå om och vårda sitt drömhem på ett läge som inte växer på träd. Huset uppfördes år 1959 och byggdes till år 1974 med en förlängning av huset. Det gjorde att man fick ett stort extra allrum/finrum. Under 80-talet gjordes en hel del förändringar i och utanför huset såsom att man byggde uterum, byggde carport samt att man gjorde om större delen av ytskikten invändigt. Läget är så otroligt fint och man har badrocksavstånd till stranden och badbryggan vid Sven Jons udde. Havet har man i blick från samtliga rum i söderläge. Vid vardagsrummet kan man sitta och njuta av de rofyllda vågorna i blick och se Kullaberg i bakgrunden. Skälderviken är ett väldigt trevligt område i Ängelholm. Här finns matvaruaffär, skola och förskola. Bra bussförbindelser till och från Ängelholms centrum. Detta är verkligen en bostad man inte får missa!

Nu ska jag leda er runt i bostaden genom texten nedan.

Välkomna in!

Hall
Man stiger in i en rymlig hall med klädavhängning till vänster. Trappan ned till källarplanet till höger. Väggarna är delvis tapetserade och delvis målad tegel. Upp för tre trappsteg kommer till entréplanet.

Kök
Rakt fram från hallen kommer man till köket. Äldre men välhållen köksinredning. Det är gott om förvaring i skåpen och i köksön som delar av köket mot matplatsen. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin från Siemens, kyl och frys i fallhöjd från Cylinda. Rymligt kök med stor matplats med fönster som vetter ut mot trädgården på baksidan av huset. Väggarna är tapetserade och det ligger en plastmatta på golvet.

Vardagsrum
Utanför köket finns vardagsrummet. Här kan man bekvämt sätta sig i soffan och blicka ut mot havet som man ser mellan husen. Här får plats större soffgrupp. Det finns en öppen spis med kassett. Väggarna är tapetserade och det ligger ett parkettgolv.

Finrum
Detta är den till byggda delen av huset. Stort trevligt rum där det får plats både soffgrupp men även matsalsbord. Väggarna är tapetserade varav en vägg är klädd med panelskivor. Det ligger parkettgolv. Här finns utgången till det härliga uterummet som är inglasat.

Sovrum 1
Till höger från hallen finns sovrumsavdelningen. Genom korridoren och första rummet till vänster finns sovrum 1. Väggarna är målade vita och det ligger en plastmatta på golvet. Det finns två garderober.

Sovrum 2
Efter sovrum 1 kommer sovrum 2. Det är det största sovrummet på detta planet. Här får plats dubbelsäng och annan möblering. Väggarna är tapetserade och det ligger plastmatta på golvet. Det finns tre garderober.

Sovrum 3
Detta rum har används till kontor. Väggarna är målade vita och det ligger en plastmatta på golvet. Man har fönster ut mot trädgården på framsidan och utsikt mot havet.

Toalett
Utrustat med Wc och tvättställ. Våtrumsmatta och våtrumstapet.

Källarplan
I källarplanet finns ett större allrum/sovrum. Helkaklat badrum med Wc, tvättställ och badkar. Diverse förrådsutrymmen/matkällare. Tvättstuga med klinker på golvet, tvättmaskin, grovvask och duschhörna. Det finns en källarutgång som leder upp under carporten.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1959 Ombyggt 1974

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 oktober 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 162 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare och krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Putsad tegel
Fönster: 2-glas, 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Utförda renoveringar:
- Tillbyggnad -74
- Badrum källarplan -84
- Byggde carport och uterum -85
- Toalett entréplan -87
- Köket -88
- Satte in kassett i öppna spisen -98
- Installerade fjärrvärme -08

Fastighetsbeteckning

Fäladen 12

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 212 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 21 727 kr
El: 6 962 kr
VA: 5 203 kr
Renhållning: 5 320 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 871 000 kr, varav byggnadsvärde 1 778 000 kr

Summa pantbrev

1 630 000 kr

Tomt

Areal: 977 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Väldigt trevlig trädgårdstomt med gräsytor på framsidan av huset och en stenlagd uteplats intill huset vid entrén. På baksidan av huset har man några fruktträd och en uteplats bakom förrådet/garaget.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Tillträde

Efter överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Skälderviken

Skälderviken i Ängelholm är ett gammalt fiskesamhälle, beläget vid Rönne å:s mynning, som är känt för de fina stränderna. Vid ån finns en hamn för fritidsbåtar. Här finns Errarps skola som omfattar årskurserna F-6 och har omkring 280 elever. Skolan tillhör Skäldervikens rektorsområde.

Kommunikation

Stadsbuss nr 2 går genom området Skälderviken. Mer info se www.skanetrafiken.se. Ängelholm/Helsingborg Airport med både inrikes- och internationella flyg finns inom knappa 10 min bilväg.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Mathia Hagelqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad