Liljegatan 26

Bilder

Utgångspris

1 075 000 kr

Bevaka slutpriset

Liljegatan 26 , Bäckadal , Ängelholm

Nu finns chansen att förvärva denna bostadsrätt på andra våningen på Bäckadal. Ett bekvämt boende med hiss i en populär och skötsam förening. Med sina 65 ljusa och moderna kvadratmeter erbjuder lägenheten gott om svängrum. På balkongen i sydväst kan man njuta av solen hela eftermiddagen. Perfekt bostad för den ensamstående såväl det unga eller äldre paret. Varmt välkomna på visning!

65 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 308 kr inkl. värme, VA, kabel-tv, fiber
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
39
Byggår:
1992
Driftskostnad:
357 kr/månad
Utgångspris:
1 075 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

65 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Liljegatan 26 i föreningen Brf Bäckadal! Modernt renoverad och genomgående 2:a på andra våningen med hiss och balkong i söderläge där man kan njuta av solen större delen av dagen och ha utsikt över föreningens grönytor utanför. Lägenheten upplevs ljus och trevlig med en mycket bra planlösning. Dessutom finns en av föreningens tvättstugor på samma våningsplan. Bostaden är belägen på det lugna och populära området Bäckadal med goda kommunikationer, närhet till skola och förskola samt gångavstånd till matvaruaffärer.

I föreningen har man god sammanhållning och man arrangerar flertalet trivselaktiviteter under årets olika årstider såsom midsommarfirande, musikkvällar, grillkvällar, pubaftnar och bouleturneringar b la. Föreningen vann dessutom år 2016 ett förstapris i "Årets hållbarhetstävling". Priset delades ut till den föreningen i Riksbyggens marknadsområde i Nordvästra Skåne som arbetat bäst med långsiktig hållbarhet. Detta är alltså en förening som verkligen ser till att medlemmarna trivs!

Hall
När man kommer in i hallen får man direkt känslan av hur öppen och ljus bostaden är. Hallen är rymlig med klädhängning till vänster och vidare in i hallen finns en klädkammare för ytterligare förvaring. Första steget in i hallen ligger det mönstrat laminatgolv och väggarna är målade vita. Sedan löper ett ljust snyggt träimiterat laminatgolv i resterande del av hallen och vidare in i kök, vardagsrum och sovrum. Lite längre in i hallen får man dessutom plats med annan möblering.

Badrum
Till höger från hallen finns ett badrum. Badrummet är halvkaklat och på golvet är det våtrumsmatta. Det är utrustat med duschhörna med glasvägg, WC och tvättställ med kommod.

Kök
Från hallen till vänster finns köket. Köket är känns rymligt och man har plats för matbord intill fönsterna. Köksinredningen är vit modern från IKEA och vitvaror likaså från IKEA. Det är en integrerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. I en stapel har man inbyggd micro och ugn samt förvaring. Modernt vitt kakel ovan diskbänken och rostfri fläkt ovan spishällen. Det är bra arbetsyta i köket och gott om förvaring i kökslådorna och överskåpen. I köket ligger likadant golv likt i övriga bostaden och väggarna är målade vita.

Sovrum
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och viss annan möblering. Fönster vetter ut mot balkongen. Det ligger likadant golv likt de andra rummen och väggarna är målade vita.

Vardagsrum
Väldigt mysigt och ljust vardagsrum med fönster som vetter ut mot grönområdet på baksidan av byggnaden sedan har man utgången till balkongen till höger i rummet. Här får man plats med både soffgrupp och rejält matsalsbord. Det ligger laminatgolv och väggarna är målade i ljus kulör. På balkongen kan man njuta av solens sköna strålar under större delen av dagen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Pris

1 075 000 kr Utgångspris

Avgift

4 308 kr inkl. värme, VA, kabel-tv, fiber

Driftskostnad

4 289 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 952 kr
Försäkring: 1 337 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,10318%

Andel av årsavgiften

1,10689%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Efter överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 december 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 181 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Påskliljan 2

Övrigt

Balkong i söderläge där man kan njuta av solen större delen av dagen.

Föreningens tvättstuga finns på samma våningsplan som denna lägenheten.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Bäckadal

Om föreningen

Riksbyggen bostadsrättsförening Bäckadal är en omtyckt förening som omfattar Liljegatan i området Bäckadal. I föreningen finns 71 lägenheter, 4 lokaler, 55 garage och 41 p-platser. Byggnaderna är uppförda 1992.

Föreningen förändrade årsavgifterna den 1 januari 2005 med en höjning på 3 % och 1 september 2014 med 4 %. Den 1 april 2017 gjordes en avgiftshöjning med 1,5 %. 2015 drogs fiber in vilket medförde ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften med 100 kr. Basutbud för internet och TV via fiber ingår i månadsavgift. Telia Sonera AB är leverantör.

Garageplats går att hyra för 220kr/mån. Separat kösystem.
Parkeringsplats går att hyra för 85kr/mån.

Kollektivt bostadsrättstillägg bekostas av föreningen.

Föreningen ändrade stadgarna och ändrade namn på föreningen från Riksbyggen Ängelholmshus nr 15 till Riksbyggen Bostadsrättsförening Bäckadal. Namnet registrerades hos bolagsverket 2015-11-28.

Överlåtelseavgift till bostadsrättsföreningen betalas av köparen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Bäckadal

Bäckadal är en stadsdel i östra Ängelholm, bebyggelsen består av radhus, kedjehus bostadsrätter och villor. Här finns matbutiker som Coop och Netto inom gångavstånd och närhet till centrum med ett stort utbud av affärer, restauranger, nöjen, en mångsidig natur och en hembygdspark som är välbesökt. Cykelavstånd till den populära långa sandstranden.

Kommunikation

Ca 1,5 km till Ängelholms station med goda tåg- och busskommunikationer. Busslinje 1 går genom Bäckadal med bussar 1-2ggr/tim. Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom ca 10-15 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg.

Närservice

I området finns ett flertal förskolor och skolor. Bl a finns Englakronans förskola som erbjuder barnomsorg mellan 05.30 och 21.30 varje dag.

Parkering

.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Linda Glimmenvall eller Mathia Hagelqvist för mer information!

Linda Glimmenvall

Linda Glimmenvall

Ängelholm / Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668008

linda.glimmenvall@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte