Liljegatan 24

Bilder

  • Såld!

Liljegatan 24 , Bäckadal , Ängelholm

Nu finns chansen att förvärva en stor och fin 3a på andra våningen med hiss på lugna och populära Bäckadal. Luftig och hemtrevlig med rymliga rum och skönt ljus. Lägenheten ligger med omedelbar närhet till matvaruaffärer och bussförbindelser till och från centrum. Insynsskyddad inglasad balkong finns med rofylld utsikt över grönområde med lekplats, uteplats med grill och boulebana. Garageplats går hyra omgående. Tvättstuga på samma våningsplan som lägenheten. Tillträdesdag går att få inom det närmaste. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 162 kr inkl värme, VA, renhållning, TV och bredband via fiber
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
26
Byggår:
1992
Driftskostnad:
312 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

Nu finns stor och fin trea till salu för dig som önskar bo i den lugna och populära stadsdelen Bäckadal. I föreningen finns både bostadsrättsradhus i 1 och 2 plan samt bostadsrätter i flerfamiljshus med fler våningsplan och hiss. Denna lägenhet hittar man i ett flerfamiljshusen med fyra våningsplan.

Området andas lugn och harmoni med en perfekt blandning av yngre och äldre boende i näromgivningen. Då både huset och lägenheten i sig erbjuder bekväma lösningar så som stora trapphus med rymliga hissar, tvättstuga på samma bostadsplan som lägenheten, förråd i källaren dit man tar sig enkelt med hissen och inglasad balkong. På den gemensamma uteplatsen finns grillplats med utemöbler, lekplats för barnen och boulebana för de vuxna. Dessutom finns vardagsinhandling via Netto-butiken ett stenkast bort och några hundra meter längre bort finns Coop med bensinstation utanför. Bra bussförbindelser till och från centrum och dessutom bra placerat för dig som vill ha smidigheten för utfart mot E6:an. Det här är ett område man flyttar till för att stanna även långt in på ålderns höst.

Lägenheten är bra planerad med två sovrum som ligger åtskilt från varandra. Bra ytor för möblering av förvaringsmöbler både i hall och övriga rum. Det stora köket erbjuder en matplats för många men även där man också utan problem får plats med ett matsalsmöblemang i vardagsrummet. Badrummet är också rymligt och där det tidigare fanns ett badkar har nu ersatts med en handikappvänlig större duschkabin. Bäst av allt är det stora kvadratiska vardagsrummet med parkettgolv och utgång till den härliga inglasade balkongen dit solens strålar hittar från mitt på dagen till kväll. Fin och rofylld utsikt över grönområde och näromgivningen.

Kort och gott är detta ett superfint boende för den ensamstående, det yngre- eller äldre paret eller en familj med ett hemmavarande barn. En bostad man kan låta sig åldras i där rummen är rymliga för den dag man eventuellt behöver hjälpmedel som en rullator och där hissen är A och O för att kunna ta sig till och från sin bostad.

Välkomna på visning!

Hall
Större hall i vinkel med en dubbelgarderob samt en enkelgarderob. Plats för annan möblering som tex byrå eller liknande. Plastmatta. Ingång till badrum och sovrum 1.

Badrum
Stort badrum utrustat med WC, tvättställ och större duschkabin. Våtrumsmatta och halvkaklade väggar. Plats för extra skåp eller tvättmaskin.

Sovrum 1
Stort sovrum med en garderob. Här finns en vägg som lämpar sig väl för en hel garderobsvägg för den som önskar mer förvaring. Plastmatta.

Kök
Vidare in i lägenheten till vänster ligger det ljusa och härliga köket utrustat med vita profilerade köksluckor. Plastmatta på golv och här finns också en mindre köksö. Plats för större matsalsbord vid de stora fönstren. Köket är utrustat med kyl och frys -10, diskmaskin -10(endast ngt år gammal), fläkt -18 och spis -13.

Sovrum 2
Innanför köket ligger sovrum 2 som renoverades 2015. Ny matta och nymålade väggar. Skjutdörrsgarderob längs ena sidan av rummet med varierad och funktionell inredning. Plastmatta.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med många möbleringsalternativ. Ekparkettgolv. Utgång till inglasad balkong med en superhärlig utsikt och dessutom med bästa möjliga solläge. Balkongen inglasades -16 med tillhörande bygglov.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

5 162 kr inkl värme, VA, renhållning, TV och bredband via fiber

Driftskostnad

3 755 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 755 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,31698%

Andel av årsavgiften

1,33155%

Tillträde

Omgående eller enligt öve

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 december 2009
Energiprestanda: 193 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Påskliljan 2

Övrigt

Förråd finns i källaren

Inglasad balkong mot baksidan med härlig utsikt över öppet område med lekplats, uteplats med grill och boulebana.

Nuvarande ägare har ett garage som nästa ägare om man önskar får ta över mot en kostnad för 220 kr/mån. Mer info om parkering finns under informationen om bostadsrättsföreningen.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Bäckadal

Om föreningen

Riksbyggen bostadsrättsförening Bäckadal är en omtyckt förening som omfattar Liljegatan i området Bäckadal. I föreningen finns 71 lägenheter, 4 lokaler, 55 garage och 41 p-platser. Byggnaderna är uppförda 1992.

Föreningen förändrade årsavgifterna den 1 januari 2005 med en höjning på 3 % och 1 september 2014 med 4 %. Den 1 april 2017 gjordes en avgiftshöjning med 1,5 %. 2015 drogs fiber in vilket medförde ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften med 100 kr. Basutbud för internet och TV via fiber ingår i månadsavgift. Telia Sonera AB är leverantör.

Garageplats går att hyra för 220kr/mån. Separat kösystem.
Parkeringsplats går att hyra för 85kr/mån.

Kollektivt bostadsrättstillägg bekostas av föreningen.

Föreningen ändrade stadgarna och ändrade namn på föreningen från Riksbyggen Ängelholmshus nr 15 till Riksbyggen Bostadsrättsförening Bäckadal. Namnet registrerades hos bolagsverket 2015-11-28.

Överlåtelseavgift till bostadsrättsföreningen betalas av köparen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Bäckadal

Bäckadal är en stadsdel i östra Ängelholm, bebyggelsen består av radhus, kedjehus bostadsrätter och villor. Här finns matbutiker som Coop och Netto inom gångavstånd och närhet till centrum med ett stort utbud av affärer, restauranger, nöjen, en mångsidig natur och en hembygdspark som är välbesökt. Cykelavstånd till den populära långa sandstranden.

Kommunikation

Ca 1,5 km till Ängelholms station med goda tåg- och busskommunikationer. Busslinje 1 går genom Bäckadal med bussar 1-2ggr/tim. Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom ca 10-15 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg.

Närservice

I området finns ett flertal förskolor och skolor. Bl a finns Englakronans förskola som erbjuder barnomsorg mellan 05.30 och 21.30 varje dag.

Parkering

.

Karta

Hör av dig till Linda Glimmenvall för mer information!

Linda Glimmenvall

Linda Glimmenvall

Ängelholm / Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668008

linda.glimmenvall@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad