Kronotorpsgatan 2D

Bilder

  • Såld!
  • Framsida med uppfart, med laddstation för elbilen
  • Välkommen!
  • Ljus hall

Kronotorpsgatan 2D , Centrum , Ängelholm

Väldesignad smakfull villa! På en av Ängelholms mest omtyckta gator ligger denna helrenoverade, tillbyggda bostad med fyra sovrum. Läget är centralt och ändå behagligt lugnt. Här finns väl tilltagna sociala ytor, flera uteplatser och stora fönsterpartier ger ett fint ljusflöde. Helkaklade badrum i båda plan samt en ljus och fräsch källare med bra biytor. Det finns uppställningsplats för ett par bilar och laddstation till elbilen.
Varmt välkommen på visning!

166 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
166 kvm
Biarea:
67 kvm
Tomtarea:
552 kvm
Byggår:
1947
Driftskostnad:
2 858 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

166 kvm

Biarea

67 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till en mycket representativ villa med gott om plats för familj och vänner! Hela bostaden är renoverad och tillbyggd 2013. Här tänkte man på allt från uteplatser, laddstation till elbilen, till hur man maximerade de fina ytorna interiört! Bostaden består av entréplan med stora sociala ytor, ett sovrum samt badrum. På övre plan finns ytterligare ett allrum, tre sovrum och badrum. I källaren finns tvättstuga, kontor, förrådsutrymme samt en rymlig groventré.
Nordisk design när den är som bäst!

Vi stiger in genom dörren och nås av en entré där man kan hänga av sig. Vidare in når vi en inre hall. Genomgående i bostadsplanen ligger ett snyggt pigmenterat plankgolv. Från den inre hallen kommer vi vidare till bostadens alla plan. Rakt fram ligger det som idag fungerar som föräldrasovrum. Rummet nås från såväl hallen som från vardagsrummet och via dubbla glasdörrar kan vi ta oss vidare ut till baksidan och en större uteplats.
Till höger om hallen når vi köket - ett helmodernt vitt handtagslöst kök från JK design. Det är väl genomtänkt med fina arbetsytor och gott om förvaring. Med fönster i alla väderstreck har man ett bra ljusflöde - en köksö delar av och gör samtidigt att ni kan laga mat och blicka ut över matplats och vardagsrum - en mycket social planlösning med andra ord. Ungefär mitt i den öppna delen av bostaden har man installerat en kamin som ger behaglig värme och dessutom tillför mycket känsla. Här finns en matplats innan vi tar de två stegen ned till den tillbyggda delen där man har gjort vardagsrum med stora fönster och utgång till trädgården. Stålbalkar växlar av och ger samtidigt ett diskret men industriellt modernt intryck.
Tillbaka i hallen finns ett helkaklat badrum med dusch, toalett, tvättställ och handdukstork. Här finns även trappan till det övre planet och nedgången till källaren.

Övre plan
En trappa upp når vi till ett allrum, ett takfönster säkerställer ljuset i rummet. Här tar vi oss vidare till en passage där vi hittar tre sovrum - alla med sin egen form och karaktär. Det ena är något större och har en garderobsrad med skjutdörrar. Här finns även ett stort helkalkat badrum med badkar, dusch, toalett, handdukstork och kommod.

Källare:
Källaren är fräsch, med tvättstuga direkt när vi kommer ner, dessutom finns det ett arbetsrum, en större groventré med bra förvaring samt ytterligare ett rejält rum som idag fungerar som förråd. Ingången till källaren är utgrävd så man tar sig direkt in här från biluppställningsplatsen.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla i vinkel med källare

Byggnadsår

1947 ombyggt 2013

Uppvärmning

Fjärrvärme, ftx med värmeåtervinning samt kamin

Ventilation

Mekanisk, FTX med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 juli 2012
Energiprestanda: 116 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare/platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts/trä
Fönster: Isolerglasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor/shingel

Övrigt

Stort trädäck på baksidan samt en lummig skyddad uteplats på framsidan.

Fastighetsbeteckning

Undulaten 43

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 300 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 600 kr
El: 11 300 kr
VA: 4 600 kr
Renhållning: 2 000 kr
Sotning: 100 kr
Försäkring: 3 700 kr
Beräknat antal personer: 5

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 907 000 kr, varav byggnadsvärde 1 881 000 kr

Summa pantbrev

3 191 750 kr

Tomt

Areal: 552 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Viktiga dokument

Om området

Centrum

Ängelholm är en vacker småstad vid kusten av Skälderviken. Centrum av staden har ett stort utbud av shopping och restauranger på gågatan, fin natur, kultur och nöje. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg airport finns inom ca 10 min bilväg.

Karta

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm / Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte