Yrvädersstigen 8

Bilder

  • Såld!

Yrvädersstigen 8 , Nya Kungsgården , Ängelholm

Välkommen till Yrvädersstigen! Här bor man i ett oerhört lättskött radhus med låga driftskostnader. En bostad som bjuder på bra ytor och rymd - i entréplan är planlösningen öppen med fina sociala ytor och en trappa upp finns det fyra sovrum, stort renoverat badrum, klädkammare och balkong. Detta hem är perfekt för er som vill leva villaliv utan för mycket arbete. Framsidan är stensatt och på baksidan finns en mindre täppa samt uteplats. Intill bostaden finns stora fina grönområden där barnen kan leka.
Garage i gemensamhetsanläggning.

133 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
133 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
195 kvm
Byggår:
1978
Driftskostnad:
2 440 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

133 kvm

Rumsbeskrivning

Supertrevliga bostäder med ett bra läge nära skolor, köpcenter och på promenadavstånd tll stan! På Yrvädersstigen bor man i lättskötta och mycket trivsamma bostäder om två plan med stora öppna sociala ytor och fyra fina sovrum en trappa upp! Ett mycket smidigt boende med allt inom räckhåll och intilliggande grönområden kan erbjuda gräsytorna för barnens lek. Detta är definitivt en bostad som man vill titta på och garanterat överraskar.

Vi stiger in i en entré där vi kan hänga av oss. I hallen ligger ett klinkergolv som senare övergår till ett laminatgolv. Till höger om entrén ligger tvättstugan, en gästtoalett samt två förråd.efter varandra. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt fjärrvärmepanna. Gästtoaletten har klinkergolv och vitmålade väggar och inredning i form av toalett och tvättställ. När vi passerat hallen kommer vi till de sociala delarna av bostaden - vardagsrummet som utgör en större del av entréplanet är överraskande stort och kan med lätthet inrymma en större soffgrupp, matplats och ändå lämna plats kvar för en läshörna och eller mindre arbetsplats. Köket som renoverades 2016 är av fabrikatet Ballingslöv bjuder på riktigt bra förvaring och arbetsyta! Utrustningen här består av häll, ugn, fläkt, kyl, frys, micro samt diskmaskin.
Från vardagsrummet kommer vi ut till baksidan - en liten behändig baksida där ni kan prioritera grillning och avkoppling före trädgårdsarbete, det är stensatt med en del under tak samt mindre täppa. Häckar delar av mot grannarna.

En trappa upp finns en mer privat del. En ljus hall välkomnar oss och härifrån når vi samtliga fyra sovrum, rummen har alla en bra storlek, de som vätter mot baksidan är något större. Från ena sovrummet når vi en stor balkong med skönt söderläge och vyer över trädtoppar och ner mot Rönneå. Här uppe finns även en klädkammare och ett större badrum som renoverades 2016. Det är helkaklat och utrustat med dusch, tvättkommod, handdukstork, toalett och golvvärme.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong/trä
Fasad: Tegel
Fönster: Isolerglasfönster
Bjälklag: Gjutet valv
Tak: Papp

Övrigt

Här finns flera uteplatser, husets framsida är stensatt så här njuter man gärna av kaffet i morgonsolen. På baksidan finns ytterligare en uteplats och en trappa upp en större balkong.

Fastighetsbeteckning

Snickaren 4

Övriga byggnader

Förråd samt cykelförråd på framsidan.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 283 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 155 kr
El: 8 962 kr
VA: 6 141 kr
Renhållning: 2 525 kr
Övrigt: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Övrig kostnad avser samfällghetskostnad. Det finns även ett förhöjt tillägg för markarbete samt renovering av garage, kostnad ca 4 200 kr.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 905 000 kr, varav byggnadsvärde 1 160 000 kr

Summa pantbrev

2 291 000 kr

Tomt

Areal: 195 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lättskött mindre tomt! Här njuter man av sina uteplatser utan att ha en stor trädgård att sköta om!

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Ängelholm GA:3 avseende gemensamma ytor såsom garagelängor, parkeringsytor och planteringar.

Övrigt

Kök renoverat 2016.
Tak omlagt 2011.
Badrum renoverat 2016.
Samtliga innerdörrar är utbytta.
Nya fönster inkl. takfönster.

Om området

Nya Kungsgården

Området ligger i ytterkant av centrum, vilken erbjuder flera gallerier, mysig shopping och många bra matställen. Rönne Å slingrar sig vackert genom hela Ängelholm och erbjuder aktiviteter som kanotpaddling, fiske och sightseeing med båten Laxen under sommaren. Det finns fina promenadstigar precis vid ån, runt om i staden och längs havet. Ängelholms hembygdspark ligger i närheten till Nya Kungsgården och är som en oas i centrum med aktiviteter både för stora och små med lekplats, djurpark och olika museer. Man har även närhet till den populära långa sandstranden med klitter i Skälderviken för många lata dagar i solen.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 5 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer.

Närservice

Brännborn Center finns i närheten. Fastigheten är 6 000 kvm och det finns Intersport, Matz skor, Home, Apoteket och Delikatesspunkten i den nya delen. Övrigt i området omkring finns Ica Maxi, Willys, Leksaksmagasinet, ÖoB, Blomsterlandet, och NP Nilssons.

Karta

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm / Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad