Järnvägsgatan 11

Bilder

  • Såld!

Järnvägsgatan 11 , Centrum , Ängelholm

Bo vid Stortorget i en av stans mest eftertraktade föreningar!
Här har nuvarande ägare genomgått en totalrenovering där allt i lägenheten är sprillans nytt och helt oanvänt. Påkostat med klinkerlagda ytor i hall, kök och badrum med golvvärme. En stilsäker och modern inredning som passar de flesta. De 69 kvadratmeterna gör denna 2a fulländad med extra utrymme både för förvaring och möbleringsalternativ. En stor klädkammare finns vid entrén och skulle lika gärna kunna användas som ett minikontor eller liknande. I anslutning till det snygga köket finns en balkong och vid byggnadens baksida kan man nyttja föreningens gemensamma lyxiga terrass i bästa möjliga solläge! Hiss finns! Garage finns, separat kö.

69 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 354 kr inkl värme, VA och TV via fiber
Typ:
Lägenhet
Boarea:
69 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
23
Byggår:
1982
Driftskostnad:
183 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

69 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna supersnygga tvårummare i en av stans mest eftertraktade bostadsrättsföreningar! Lägenheten är totalrenoverad från topp till tå under 2018 med påkostade, snygga och moderna inredningsval. En fulländad tvåa med extra kvadratmeter som gör att denna bostad kan passa yngre som äldre, ensamma eller i par då det finns den där extra ytan att vistas och umgås på. Lägenheten bjuder på många olika möbleringsmöjligheter med bla i vardagsrum där både matbords- och soffgrupp får plats. Den stora klädkammaren kommer nästa ägare troligen nyttja som just en klädkammare, men kanske inreder du den lite extra lyxigt som en "walk-in-closet" eller så nyttjar du rummet som ett litet arbetsrum? Hallen är rymlig och där planlösningen förändrats för att skapa ett bättre flöde och ljusinsläpp. I hela hallen som löper vidare in mot köket och badrummet ligger ett snyggt och stilrent klinkergolv med golvvärme. Samma klinkergolv som i hall och kök finns i klädkammaren men utan golvvärme.

Köket likväl badrummet är sprillans nytt och ej använt där garantier och kvalitetsdokument finns. I köket sitter ett Ikea-kök med vita skåpsluckor med mörkgrå stilsäkra detaljer i form av bänkskiva och stänkskydd. Från matplatsen finns utgång till balkongen som vetter ut mot park och torget. I föreningen finns en stor gemensam terrass för dig som vill inta kvällsmaten i solen eller om du behöver lite extra färg på näsan.

Sammanfattningsvis är detta en riktigt riktigt fin lägenhet i mer eller mindre nyproducerat skick. Dessutom i en förening med mycket god ekonomi där bla man under senare tid installerat nya säkerhetsdörrar, nytt portkodsystem, renoverat trappuppgångar och hissar, postfack vid entrén, fiber och mycket mycket mer. Här finns alltid något trevligt projekt igång för att förbättra boendet för medlemmarna.

Hall
Klinkerlagt golv i ljusgrå nyans. Vattenburen golvvärme. Ingång till oinredd klädkammare redo att inredas efter nästa ägares tycke och smak. Kanske nyttjas rummet som ett litet arbetsrum eller liknande.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med plats för både soff- och matsalsgrupp. Det stora och härliga burspråket skapar både extra rymd men ger framförallt mycket ljus och sätter den rätta stilen på rummet. Ekparkettgolv.

Sovrum
Sovrum plats för dubbelsäng och övrig förvaring. Ekparkettgolv. Dubbla fönster.

Kök
Nyrenoverat kök med inredning från Ikea som kombineras med vitvaror i rostfritt stål. Snygga inredningsval med en mörkgrå bänkskiva som kombineras med matchande stänkskydd. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn- och mikro, häll och fläkt. Samtliga vitvaror är helt nya och oanvända. Samma snygga klinkergolv som i hallen med golvvärme. Här finns utgång till den mysiga balkongen med terrassträgolv.

Badrum
Helrenoverat badrum som disponerats om i samband med renoveringen. Nu finns allting förberett för att installera tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är utrustat med WC, tvättställskommod och duschväggar med vikfunktion. Snyggt kakel och klinker i vitt och grått och här ligger skön golvvärme som gör fötterna glada. Kvalitetsdokument finns.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

3 354 kr inkl värme, VA och TV via fiber

Driftskostnad

2 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 500 kr
Försäkring: 700 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

3,018%

Andel av årsavgiften

3,018%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Efter överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättslägenhet

Byggnadsår

1982

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 maj 2010
Energiprestanda: 100 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglasfönster

Fastighetsbeteckning

Vakteln i Ä-holm

Övrigt

Fiber via Bjärekraft - tv-utbud ingår i månadsavgiften, internet tecknas var och en för sig på egen bekostnad.

Här finns, förutom den egna balkongen som vätter ut mot Stortorget, även en stor och mycket omtyckt gemensam terrass som bjuder på solens strålar från förmiddag ända in på kvällen. Till förfogande finns en gasolgrill.

Källarförråd.

Garageplats finns att hyra för 375 kr/månad, separat kösystem

Förening

Namn

Bostadsrättsföreningen Vakteln i Ängelho

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Vakteln 32. Det finns 30 stycken bostadsrättslägenheter samt 9 hyreslokaler med adress på Järnvägsgatan 11-13.

Det finns 27 stycken garage.

Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

Senaste större investeringar är ventilationsanläggning 2012, fiberanslutning 2013, säkerhetsdörrar, nytt portkodssystem 2018, renoverat trapphus och hissar, postfack vid entrén.

Underhållsplan framgår av årsredovisning.

Om området

Centrum

Ängelholm är en vacker småstad vid kusten av Skälderviken. Centrum av staden har ett stort utbud av shopping och restauranger på gågatan, fin natur, kultur och nöje. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg airport finns inom ca 10 min bilväg.

Karta

Hör av dig till Linda Glimmenvall för mer information!

Linda Glimmenvall

Linda Glimmenvall

Ängelholm / Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668008

linda.glimmenvall@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad