Vintervägen 3

Bilder

  • Välkommen till Vintervägen 3!
  • Baksida med stor tomt ooch insynsskyddande häck mot grannen
  • Välkommen in!

Vintervägen 3 , Havsbaden , Ängelholm

Välkommen till Vintervägen 3! En spännande och exklusiv villa med fantastiska ytor. Byggd i typisk "Havsbadsstil" passar bostaden väl in i området och på baksidan gömmer sig ett stort trädäck som löper längs hela husets långsida! Bostadens storslagenhet märks i såväl dess imponerande boarea om 238 m² som påkostade materialval.
I entréplan är planlösningen öppen mellan det platsbyggda köket och de spatiösa sociala ytorna. Den mer privata sfären hittar vi främst på det övre planet där allrum, badrum samt fyra av husets fem sovrum finns - ett av dessa med ensuite och egen klädkammare.

238 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
238 kvm
Biarea:
60 kvm
Tomtarea:
1 575 kvm
Byggår:
2010
Driftskostnad:
3 596 kr/månad
Pris:
7 350 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

238 kvm

Biarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

Vintergatan 3 - en ordentligt påkostad villa med fantastiska ytor! Perfekt för den stora familjen med krav på gott om plats i de sociala ytorna utan att tumma på antalet sovrum. Här har man satsat på hållbara material som passar in, bl a är fönsterbänkarna av marmor matchade med det tidlösa marmorgolvet. Dörrar och fönster samt köksinredning av massivt trä och granitbänkskivan i det platsbyggda köket är både tålig och snygg.

Vi stiger in genom dörrparet till en rymlig hall. Det finns gott om plats och rakt fram öppnar bostaden upp sig, ett tidlöst marmorgolv ligger i hall och vardagsrum. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning och ytorna är rejält tilltagna - här lagar man gärna mat i goda vänners lag. Köket är platsbyggt och inredningen är av massivt trä, bänskivan i granit är ett attribut som tilltalar med sin tålighet. Köket är utrustat med kyl, frys, vinkyl, spis, fläkt samt diskmaskin. Från köket når vi tvättstugan som även kan fungera som groventré. Här ligger samma klinkergolv som vi hittar i köket. Utrustningen består av tvättho, torktumlare samt tvättmaskin.
Vardagsrummet med sina ytor och vackra golv är en storhet i sig. Det finns gott om plats för flera möblemang och i en vinkel har man låtit platsbygga en vacker inbyggd bokylla.
Vid entrén finns det även ett helkaklat badrum med dusch, tvättställ och toalett. Intill det hittar vi ett förråd/klädkammare och mittemot ett stort extra rum, passande som sovrum, arbetsrum eller gästrum - saknas det förvaring finns det dessutom ett möjligt förråd här under trappan, parkettgolvet som ligger i rummet ligger även där. Det saknas endast en dörr för att nå utrymmet. Samtliga innerdörrar är rejäla massiva dörrar från Ekstrands - något som känns direkt när man tar sig in i ett rum.
Förbi detta rum, på väg in till kök och vardagsrum passerar vi den vackra ektrappan med vita detaljer som tar oss upp till det övre planet.

Övre plan
När vi kommit upp för trappan hittar vi ett första sovrum till vänster. Här finns det garderober med skjutdörrar för förvaring och solens strålar kan sig in från två väderstreck. På golvet ligger en ekparkett som är genomgående för samtliga sovrum samt allrummet. Viker i av åt höger vid trappan finns allrummet - ett perfekt extra utrymme som ger den ypperlig plats för tv:n med sköna fåtöljer eller en mysig soffa. Här kan barnen och dess kompisar ha en fredagkväll i lugn och ro utan föräldrar som stör... vid allrummet finns det ytterligare tre sovrum, två av dem med skjutdörrsgarderober och det tredje med ensuite - d v s med ett eget badrum som nås via klädkammaren. Badrummet är helkaklat och utrustat med såväl dusch som hörnbadkar, dubbla kommoder, toalett, komfortvärme samt handdukstork. Badrummet nås via en stor klädkammare som med lätthet inreds enligt sina egna behov. Det tillhörande sovrummet har dessutom direktaccess till härlig, stor balkong som nås via dubbla altandörrar.
Ytterligare ett badrum finns på det övre planet för resterande - även detta är helkaklat och är utrustat med dusch, tvättställ, toalett, handukstork och komfortvärme.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Jordvärme, vattenburen golvväme samt element på övre plan

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 juli 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 59 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Övrigt

Stor altan som går längs hela husets långsida.

Fastighetsbeteckning

Ekström 2

Övriga byggnader

Stort dubbelgarage med förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

43 152 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 26 435 kr
VA: 5 690 kr
Renhållning: 2 525 kr
Försäkring: 8 502 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I angiven försäkring ingår även hemförsäkring. Under posten el ingår även kostnad för uppvärmning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

5 068 000 kr, varav byggnadsvärde 3 180 000 kr

Summa pantbrev

4 500 000 kr

Tomt

Areal: 1 575 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Stor insynsskyddad baksida med gott om plats för lek och avkoppling. Även på framsidan finns det gott om plats mellan hus och tomtgräns, inhägnat med staket - i övrigt en lättskött anlagd trädgård med stor gräsmatta.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Övrigt

Häck mot granne i söder ligger innanför tomtgränsen på denna fastigheten.

Lekstuga ingår ej.

Om området

Havsbaden

Havsbaden är ett av Ängelholms mest eftertraktade områden med omedelbar närhet till strand och hav. Här kan man njuta av en rofylld natur med närhet till både stadens centrum och till vattnet. Fina sommardagar/kvällar avnjuter man som bäst på stranden, kanske sittandes med ett glas rosévin i den ena handen och en pizzaslice i den andra. Ängelholm har ett fantastiskt strandliv men även ett stort utbud av affärer, restauranger, nöjen, en mångsidig natur och en väldigt omtyckt hembygdspark.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 15 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer eller E6:an som går i utkanten av staden.

Närservice

Här finns Klitterhus med hotell, restaurang och konferens precis vid havet med bra parkeringsmöjligheter. Havsbadstjollan- känd för kanske Ängelholms godaste pizzor, har blivit en populär mötespunkt i Havsbaden. Närhet till småbåtshamnen och Hamnkrogen med vackra vyer. Tennisanläggning med fem utomhusbanor finns för den hurtige sommartid. Gångavstånd till Råbocka Camping med restaurang, kiosk, minigolfbanor och viss fruktförsäljning. Nyppnad Montessoriförskola finns i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Netto
1,5 km
Ludvigsson Skälderviken AB
1,7 km
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Villa Såkul AB
1,3 km
Arbetscenter
1,7 km
Grundskolor
Sockerbruksskolan
1,9 km
Skogens hus Förskola/Fritidshem
2,1 km
Gymnasium
Nybroskolan
1,8 km
Banker
Swedbank
2,1 km
SEB
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golf AB
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ängelholms Tennisklubb
1,3 km
Ängelholms Bowlinghall
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm / Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte