Nordanvindsgatan 13D

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Nordanvindsgatan 13D
  • Blick från hallen, trappen speglas i garderobsdörren
  • Sovrum

Nordanvindsgatan 13D , Nya Kungsgården , Ängelholm

Fin trerummare med ett riktigt bra läge på Nya Kungsgården! Med stor balkong med fritt västerläge njuter man gärna av solens strålar. Lägenheten är genomgående fräsch med renoverat badrum från 2015. Färgtonen är ljus där små inslag av färg sätter den rätta känslan. Man har dessutom öppnat upp mellan kök och vardagsrum vilket ökar både trevnad och det naturliga ljusflödet. Nära både parkering och tvättstuga!
Välkomna!

84,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 070 kr inkl. värme, VA och fiberkabel, ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
84,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
4
Byggår:
1984
Driftskostnad:
262 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

84,5 kvm

Rumsbeskrivning

På ett av de bättre lägena i föreningen ligger den fina trea! Med en stor inglasad balkong med sol på eftermiddag och kväll. Då både huset ligger högt och lägenheten är belägen en våning upp, får man ett ganska fritt och skönt läge med vyer över omgivningarna. Bostaden är ljus och fräsch med nyare ytskikt i större delen av lägenheten. Badrummet totalrenoverades 2015 med nya ytskikt och inredning. Köket har utrymme för en matplats och vitvarorna är från 2013 och 2014, med öppningen mot vardagsrummet är det trevligt att laga mat med vännerna på besök.

Vi stiger in på bottenplan där en nymålad trappa leder oss upp till lägenheten. Här finns utrymme klädavhängning och möjlig förvaring under trappan. Dessutom finns en bra förråd här nere. Nytt golv kommer läggas i entréplan på bekostnad av föreningen - som köpare kan man vara med och påverka valet av golv.

En trappa upp finner vi själva bostaden, Det finns en hall med garderober och en mindre klädkammare. Här ligger det en plastmatta på golvet. I anslutning hallen finns badrummet som renoverades 2015 med hjälp av fackman. Våtrumsmatta och våtrumstapet i grå färgskala. Snygg inredning med tvättställskommod, dusch, handdukstork och toalett. Här finns dessutom utrymme att installera tvättmaskin och torktumlare.
I anslutning till hallen hittar vi det första av de två sovrummen - bra storlek med fina tapeter och nylagt stilrent golv.
Trevligt kök med plats för matbord. Köket nås från såväl hallen som vardagsrummet. Köksluckor i ljust trädslag och utrustning i form av kyl och frys från -14, spis från -13, diskmaskin -16 och nyare fläkt (Fläkten äger bostadsrättsföreningen).
Stort vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till den stora inglasade balkongen i väst. Balkongen är väldigt lång med olika djup med plats för bra och rejäl möblering. En balkong som verkligen förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst. Härlig vy över omgivningarna.
Det andra sovrummet nås från vardagsrummet - med fönster åt väster och plastmatta på golvet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 070 kr inkl. värme, VA och fiberkabel, ip-telefoni

Driftskostnad

3 151 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 151 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Nuvarande ägare har fri hemförsäkring via fack, kontakta ert försäkringsbolag för att få prisuppgift på vad er hemförsäkring skulle kosta.

Andel i föreningen

0,93949%

Andel av årsavgiften

0,93949%

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus i två plan

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 april 2008
Energiprestanda: 160 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Silversmeden 1

Övrigt

Förråd finns i anslutning till entrén samt ytterligare ett förråd finns i närliggande byggnad.
Det finns cykelförråd, tvättstuga, kvarterslokal, bastu.
Parkering kostar 100kr/ mån. Separat kö.

Förenigen har tagit beslut om att höja avgiften med 1 % 2018.

Förening

Namn

HSB Brf Silversmeden i Ängelholm

Om föreningen

Brf Silversmeden i Ängelholm är en populär förening på Nya Kungsgården! Inflyttning skedde under år 1984. Det finns 95 bostadsrättslägenheter i radhusform. 16 mindre lokaler, 54 garage, 52 parkeringsplatser och 1 kvartershus. I kvartershuset finns expeditionen och en samlingslokal. Bastu finns för medlemmarna att låna.

Det finns två tvättstugor i området för medlemmarna i föreningen. En är utplacerad i etapp 1 och den andra i etapp 2.

Kollektivt bostadsrättstillägg bekostas av föreningen. Vilket innebär att man endast behöver teckna hemförsäkring som bostadsrättsinnehavare.

Föreningen äger fläktarna i bostadsrätterna.

Föreningen omfattar Nordanvindsgatan och Sunnanvindsgatan.

TV och Bredband

Bredband via Telia 100MB/s finns indraget i lägenheterna och ingår i avgiften. IP-telefoni ingår, dock betalar man för samtalen som bostadsrättsinnehavare.

Om området

Nya Kungsgården

Området ligger i ytterkant av centrum, vilken erbjuder flera gallerier, mysig shopping och många bra matställen. Rönne Å slingrar sig vackert genom hela Ängelholm och erbjuder aktiviteter som kanotpaddling, fiske och sightseeing med båten Laxen under sommaren. Det finns fina promenadstigar precis vid ån, runt om i staden och längs havet. Ängelholms hembygdspark ligger i närheten till Nya Kungsgården och är som en oas i centrum med aktiviteter både för stora och små med lekplats, djurpark och olika museer. Man har även närhet till den populära långa sandstranden med klitter i Skälderviken för många lata dagar i solen.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 5 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer.

Närservice

Brännborn Center finns i närheten. Fastigheten är 6 000 kvm och det finns Intersport, Matz skor, Home, Apoteket och Delikatesspunkten i den nya delen. Övrigt i området omkring finns Ica Maxi, Willys, Leksaksmagasinet, ÖoB, Blomsterlandet, och NP Nilssons.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Fiskexpressen
750 m
Expressfisk Eklund AB
750 m
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
730 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västanvinden Förskola Fritidshem
300 m
Nya Kungsgården Förskola
380 m
Grundskolor
Nyhemsskolan
560 m
Törnskogens Förskola och Skola
600 m
Gymnasium
Nybroskolan
1,6 km
Banker
Zmarta
960 m
Swedbank
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golf AB
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Konsumentupplysning Ängelholm o.
1 km
Ängelholms Bowlinghall
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte