Linnés Gata 16

Bilder

  • Såld!

Linnés Gata 16 , Munka Ljungby , Ängelholm

Perfekt familjevilla med ett lugnt läge och närhet till service och skola! Här erbjuds en trivsam enplansvilla med källare och en härlig insynsskyddad tomt som passar stora som små! Med tre sovrum i entréplan, gott om bonusytor i källaren och västerläge på uterum och uteplats.
Varmt välkomna på visning!

90 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
90 kvm
Biarea:
110 kvm
Tomtarea:
828 kvm
Byggår:
1966
Driftskostnad:
3 009 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

90 kvm

Biarea

110 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna trivsamma bostad - perfekt för familjen med sina tre sovrum i entréplan och dessutom erbjuder källaren alla de extra utrymmen som man kan behöva för såväl förvaring som en klassisk gillestuga, kontor/gästrum pannrum med verkstadsdel och utgång till garaget är en del av attributen.

Vi stiger in i en hall och blicken dras direkt till vardagsrummet med sina fönsterpartier och utgång till den härliga baksidan! I hallen finns det plats för avhängning och på golvet ligger en äldre parkett som är genomgående i flertalet rum i entréplanet. Detta kan med fördel slipas för att nytt modernt utseende. Till vänster, intill entrén finns trappan till källaren, några steg längre in i bostadaden viker hallen av åt vänster och tar oss vidare till den mer privata delen av bostaden med sovrum.

Köket ligger till höger i hallen, detta renoverades 2013 och fick då ett rejält lyft med helt ny inredning och nya vitvaror. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys (i källaren finns extra kyl och frys), induktionshäll, fläkt, micro, varmluftsugn samt diskmaskin

Vardagsrummet hittar vi rakt fram i hallen - här finns det plats för såväl en soffgrupp som ett matbordsmöblemang. De stora förnsterpartierna och utgången till uterummet och trädgården släpper in gott om ljus så rummet känns luftigt. Med uterum och trädgård i direkt västerläge tillbringas tiden mer än gärna här - för varmare dagar kan man öppna upp skjutpartierna så luften kan cirkulera.

Viker vi av åt vänster i hallen når vi den mer privata sfären med sovrum och bad. Vi passerar en liten integrerad garderob/städskåp på vänster sida innan vi når badrummet. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar, tvättställ, bidé, tvättställ samt toalett. Förbi badummet hittar vi tre sovrum, ett större med garderobsrad och utång till trädgården och två fina barnrum med vardera två garderober. Längst in i hallen finns en praktisk klädkammare, här döljer sig även luckan till vinden.

Källaren erbjuder en hel del extra utrymmen, vi kommer direkt ner till den gamla gillestugan med eldstad (ej i bruk). Ett utrymme som passar bra för tonåringen eller kanske det där extra allrummet som är tacksamt när barnen växer upp. Längs en passage finns det flera rum. Det finns ett äldre duschrum med toalett, tvättstuga med tvättho samt ny tvättmaskin och torktumlare och längst in en rejäl matkällare med en kombinerad kyl/frys och äldre frysskåp. Längs den andra sidan finns det en klädkammare, ett extra rum som kan fungera utmärkt som gästrum eller kontor och längst in ett förråd. Med ingång från gillestugan finns pannrummet som förutom förvaring också erbjuder en bra verkstadsdel med en bra ytor. Från pannrummet når vi garaget via en liten passage.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1966

Uppvärmning

Gas

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 september 2012
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fasad: Tegel
Fönster: Kopplade 2-glas
Bjälklag: Gjutet valv/trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Uterum samt stensatt uteplats med västerläge

Fastighetsbeteckning

Linnean 6

Övriga byggnader

Stort vidbyggt garage med förråd.
Lekstuga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

36 108 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 399 kr
El: 5 514 kr
VA: 4 170 kr
Renhållning: 2 525 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Sotning vart sjätte år - 507 kr.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 040 000 kr, varav byggnadsvärde 742 000 kr

Summa pantbrev

1 475 000 kr

Tomt

Areal: 828 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Nyligen genomarbetad trädgård med gott om plats för lek. Man har jämnat ut och förenklat trädgården så det idag är en jämn och fin gräsmatta. På framsidan med entrén finns en stensättnig som leder till dörren, en låg mur utgör gränsen mot gatan och det finns en ordentlig uppfart med plats för två bilar.
Går vi runt kommer vi till bakisdan med sitt underbara västerläge! Man har medvetet sparat på två vackra äppelträd som, förutom att bära frukt även erbjuder en skön skuggig plats under sitt lövverk.
I andra änden finns en lekstuga samt ett par odlingslådor som kan verka som köksträdgård.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Övrigt

Fiber finns indraget.

Gungställning ingår ej.

Om området

Munka Ljungby

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Hjärnarp-Ängelholm och 9:an som går mellan Hässleholm-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

Närservice

I Munka-Ljungby finns Ica butiken Munka Allköp, Swedbank, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, Statoil, sibylla och Munka Chark m.m.

Toftaskolan i Munka-Ljungby är en totalrenoverad skola med årskurserna F-9, utökad från hösten 2009. Skolan har två rektorer och den ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Möllebacken, Katthult, Munkabobarnen, Lunnagården och Lunnamöllan uteförskola är de fem förskolorna som finns i Munka-Ljungby.

Karta

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm / Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad