Generalsgatan 8

Bilder

Som Utgångsbud

2 450 000 kr

Bevaka slutpriset

Generalsgatan 8 , Kviberg , Göteborg

Välkommen till denna modern genomgångstvåa med studiokänsla i expansiva och citynära Kviberg. Här finner du ett boende med både balkong och uteplats i två väderstreck. Smart planerad bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt avskild tvättdel direkt utanför det rymliga badrummet. Här finner du även ett uppgraderade material som den snygga bänkskivan i sten och utmärkande parkettgolv i helplank som är genomgående i hela lägenheten. I Kviberg bor du nära det populära multisportcentret Serneke Arena, grönskande natur men samtidigt endast ca 9 minuter från pulsen i city. Välkommen på visning!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 280 kr inkl. Värme, Vatten, tv (grundutbud via fiber, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21106
Byggår:
2016
Driftskostnad:
316 kr/månad
Som Utgångsbud:
2 450 000 kr

Mer information

Visningar

  • Sön 15 dec 15:00-15:30

    Boka här

    Vänligen boka dig för visning

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Rymlig hall med plats för avhängning i form av garderob. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv i helplank.

Kök/Vardagsrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent kök från Marbodal. Här finner du bra med förvaring bakom de vita köksluckorna samt bra med arbetsyta. Snygg bänkskiva i sten. Köket erbjuder kyl/frys, fläkt, spis, ugn, diskmaskin och micro från Bosch. I köket rymmer ett matsalsbord för ca 4-6 personer. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och annat möblemang. Fint fönsterparti som bidrar till ett behagligt ljus.

Badrum/Tvättrum

Helkaklat badrum i stilrena färger. Här finner du dusch med vikbara duschväggar, wc, handdukshängare, kommod från Vedum och spegelskåp. I anslutning till badrummet finns en tvättavdelning med tvättmaskin och torktummlare. Här finner du även en avlastningsyta i laminat.

Sovrum

Längst in i bostaden finner du det rymliga sovrummet. Här rymmer dubbelsäng och sängbord och annat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i form av 2 garderober och ett linneskåp. Från sovrummet finner du den härliga balkongen!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Pris

2 450 000 kr Som Utgångsbud

Avgift

3 280 kr inkl. Värme, Vatten, tv (grundutbud via fiber, Bredband

Driftskostnad

3 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 600 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,00717%

Andel av årsavgiften

0,69811%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 juni 2019
Energiklass: -
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övriga byggnader

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd.

Förening

Namn

BRF Kvibergs entré

Om föreningen

Brf Kvibergs Entré består av 133 lägenheter och två lokaler i tre flerbostadshus belägna på med adresserna Rustm��staregatan 3, 5, 7 samt Generalsgatan 4, 6, 8 och 10.
Två av föreningens byggnader är på fem våningar och en är på tio våningar. På innergården ligger finns grillplats och ytor för att umgås placerat lugnt och skyddat.
För mer information, besök gärna föreningens hemsida: http://www.kvibergsentre.se/

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

133

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Kabel-TV via Bredbandsbolaget.
Grundutbudet av tv-kanaler ingår i avgiften, bostadsrättsinnehavaren kan välja att köpa till Bredbandsbolagets olika Tv-paket.

Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget som har fiberanslutning till fastigheten. Hastigheten 250/100 Mbit/s ingår i avgiften. Det finns möjlighet att uppgradera hastigheten.

Parkering

Garage med med 56 st parkeringsplatser som disponeras av föreningen. Separat kö till dessa platser.

Renoveringar

I dagsläget finns det inte något planerat underhåll då fastigheten är nybyggd och tvåårsbesiktningen beräknas hållas under 2019. Då föreningens byggnader är helt nya och omfattas av nybyggnadsgaranti och att boendestyrelsen valdes i slutet av juni 2017 så finns det inte någon underhållsplan idag.

Ekonomi

Föreningen har planerat en avgiftshöjning med 2% från 2018-01-01. Det på grund av att få ner belåningsgraden medans räntorna är såpass låga.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Cykelrum finns i höghuset, cykelställ i garaget samt korttidsparkering utomhus i cykelställ. Vagn- och rullstolsrum finns i de olika husen. Föreningen innehar även en övernattningslägenhet.

Om området

Kviberg

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad