Soldathemsgatan 6

Bilder

  • Såld!

Soldathemsgatan 6 , Kviberg , Göteborg

Välkommen till denna moderna tvåa med öppen planlösning och härligt stor balkong med utsikt från fjärde våningen över den fina innergården. Genomgående ljust utförande med stora fönsterpartier för bra ljusinsläpp och gott om förvaring i form av Garderobsvägg i sovrummet och hall. Smart planlösning där köket är öppet mot vardagsrummet fast en naturlig avdelning i och med högskåpen mitt i rummet. På Soldathemsgatan bor du perfekt nära grönskande natur, populära multisportcentret Serneke Arena men samtidigt endast ca 10 minuter från pulsen i city. Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Välkommen på visning!

46 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 915 kr Inkl värme, kallvatten, TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
46 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11302
Byggår:
2011
Driftskostnad:
358 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

46 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall där du omedelbart möts av den fina och sociala planlösningen. God förvaring i form två skjutdörrsgarderober. Ytskikten är vita och slitstark grå klinker som sedan övergår till ekparkett som är genomgående i hela lägenheten.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Gott om plats för soffgrupp och tillhörande möbler. Här finner du även utgången till den stora balkongen.

Kök

Stilrent kök med gott om förvaring och arbetsytor. Snygga vitvaror som består av inbyggd ugn, inbyggd mikro, spishäll,kyl/frys, diskmaskin och köksfläkt.

Sovrum

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Gott om förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar.

Badrum

Stilrent och modernt helkaklat badrum. Badrummet är klätt med vitt kakel och grå klinker. Utrustningen består av wc, tvättställ med kommod, tvättmaskin och duschhörna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

2 915 kr Inkl värme, kallvatten, TV och bredband

Driftskostnad

4 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 800 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,8182%

Andel av årsavgiften

1,82%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 februari 2016
Energiklass: -
Energiprestanda: 73 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kviberg 741:181

Förening

Namn

Brf Havtornet

Om föreningen

BRF Havtornet förvärvade fastigheten Kviberg 741:34 i Göteborg den 29 oktober 2010. På fastigheten har av JM AB uppförts ett flerbostadshus i fem våningar om 42 bostadsrättslägenheter.

Den tekniska förvaltningen sköts av HSB och omfattar fastighetsskötsel, fastighetsjour, trädgårdsskötsel, trappstädning och snöröjning. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Primär Fastighetsförvaltning AB.
För mer information se årsredovisningen.

Föreningens gemensamma utrymmen innefattar:
-Cykelrum
-Barnvagnsrum
-Källarförråd

Parkering

Föreningen innehar 27 parkeringsplatser, kostnad 350 kr. Separat kö tillämpas
Alternativ parkering i området, läs mer på: www.parkeringgoteborg.se/uthyrningsomraden/k/kviberg-lv-6-kasernomrade-1384/

Renoveringar

Föreningen planerar inga renoveringar i dagsläget. Byggnaden är relativt ny och ännu har ingen underhållsplan behövs upprättats. Föreningen håller på att upprätta en underhållsplan för framtida underhållsbehov.

Ekonomi

Avgiften kommer att gå upp med 3% från 1/7 2019 enligt index.

Om området

Kviberg

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad