Soldathemsgatan 30

Bilder

  • Såld!

Soldathemsgatan 30 , Kviberg , Göteborg

Välkommen till denna moderna tvåa med öppen planlösning och härligt stor balkong med utsikt över den fina innergården. Genomgående ljust utförande med stora fönsterpartier för bra ljusinsläpp och gott om förvaring i form av Garderobsvägg i sovrummet och hall. Smart planlösning där köket är öppet mot vardagsrummet fast en naturlig avdelning i och med högskåpen mitt i rummet. På Soldathemsgatan bor du perfekt nära grönskande natur, populära multisportcentret Serneke Arena men samtidigt endast ca 10 minuter från pulsen i city. Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Välkommen på visning!

46 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 071 kr inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
46 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11102
Byggår:
2013
Driftskostnad:
438 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

46 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall där du omedelbart möts av den fina och sociala planlösningen. God förvaring i form två skjutdörrsgarderober. Ytskikten är vita och ekparkett på golvet som är genomgående i hela lägenheten.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Gott om plats för soffgrupp och tillhörande möbler. Här finner du även utgången till den stora balkongen.

Kök

Stilrent kök med gott om förvaring och arbetsytor. Snygga vitvaror som består av inbyggd ugn, inbyggd mikro och spishäll som samtliga är uppgraderade samt kyl/frys, diskmaskin och köksfläkt.

Sovrum

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Gott om förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar.

Badrum

Stilrent och modernt helkaklat badrum. Badrummet är klätt med vitt kakel och grå klinker. Utrustningen består av wc, tvättställ med kommod, kombinerad tvättmaskinoch torktumlare och duschhörna med glasdörrar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

3 071 kr inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

5 256 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 256 kr
Försäkring: 3 000 kr

Andel i föreningen

1,3431%

Andel av årsavgiften

1,3431%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 februari 2016
Energiklass: -
Energiprestanda: 66 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kviberg 741:182

Förening

Namn

Brf Åkerbäret

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Kviberg 741:182. På fastigheten har 2012 uppförts två flerbostadshus i fem våningar med totalt 58 bostadsrättslägenheter. Föreningen disponerar över 48 utvändiga parkeringsplatser, till dessa är det separat kö.

Gemensamma utrymmen är barnvagnsrum, städrum och rullstolsförråd, cykelrum finns i grannfastigheten (Brf Havtornet).

Föreningen är delaktig i gemensamhetsanläggningarna (ga:47 och 48) tillsammans med andra fastigheter i området avseende vägar, parkering, grönytor, belysning, dagvattenledningar och sopsuganläggning. Gemensamhetsanläggningen förvaltas av Öster om Bellevue samfällighetsförening.

JM sköter den tekniska förvaltningen fram den 15 December 2014 och den ekonomiska fram till den 31 December 2014.

Man har godkänt inglasning av balkong så länge man använder sig av godkänd leverantör, kostnaden står lägenhetsinnehavaren för.

Under 2013 och 2014 har avgifterna varit oförändrade och man har inga höjningar planerade i dagsläget (uppgift från styrelsen 2014-06-25). För mer information se årsredovisingen och hemsidan www.brfakerbaret.se.

Om området

Kviberg

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad