Soldathemsgatan 17

Bilder

  • Såld!

Soldathemsgatan 17 , Kviberg , Göteborg

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna ljusa och rymliga trea. Här finner du ett boende med en stor balkong, fina vitvaror och bra planlösning. Här har du alla bekvämligheter du kan tänkas behöva som exempelvis tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. I närområdet finns goda kommunikationer och fina möjligheter till härliga aktiviteter som t.ex. svampplockning och löprundor. Välkommen på visning!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 722 kr inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
171104
Byggår:
2014
Driftskostnad:
510 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
Soldathemsgatan 17

Välkommen till Soldathemsgatan 17 och till denna rymliga trea med två bra sovrum och trivsam balkong. Här bor du underhållsfritt och lägenheten är utrustad med allt du kan tänka dig för underlätta vardagen såsom egna tvättmöjligheter och givetvis diskmaskin. Bostaden ligger i ett härligt område med närhet till mataffär, kommunikation och motionsanläggningar. Bostadens 80 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hall

I den välkomnande hallen finner du bra avhängningsmöjligheter direkt till vänster och det finns även en stor skjutdörrsgarderob för ypperlig förvaring. Hallen är klädd i vita ytskikt och ett fint parkettgolv i ek.

Sovrum

Direkt till höger från hallen ligger bostadens första sovrum. Rummet är rymligt och du får plats med säng och sängmöbler. Här finns även god förvaring i form av en klädkammare. Ytskikten fortsätter i samma fina standard med vita väggar och parketten i ek.

Sovrum

Bostadens andra sovrum rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord och rummet ger plats åt ytterligare möblemang om så önskas. Även här är väggarna vita och golvet är belagt med en parkett i ek.

Kök

Ljust och fint kök med gott om förvaring och bra med plats för ett större matbord. Köket är vitt med en fin mörk bänkskiva och här finns gott om arbetsyta för att förbereda en storslagen måltid får dig och dina vänner. Den maskinella utrustningen i köket består av kyl och frys i fullhöjd, spishäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Alla vitvaror är i rostfritt utförande.

Badrum

Helkaklat i tidlösa materialval. Grå klinker och vitt kakel. Det rymliga badrummet är utrustad med en fin duschhörna i glas, wc, handfat med kommod. Här finns även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt en praktisk bänkskiva och överskåp.

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med genomgångsläge mot köket. Här finns plats för både stor soffgrupp och en gedigen matplats för upp till 10 personer. Ytskikten består även här av vita väggar och den fina parketten av ek. Här finner du även utgången till den stora balkongen i söder.

Balkong

Bostadens balkong ligger i härligt söderläge. Under sommarhalvåret är detta en given plats med en vän där ni kan njuta av den trevliga eftermiddagssolen. Här får du plats med ett loungeset om så önskas.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 722 kr inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

6 125 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 125 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Notera att driftskostnaderna kan komma att skilja sig beroende på avtal och användning.

Andel i föreningen

0,01797%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX

Fastighetsbeteckning

Kviberg 741:180

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd.

Förening

Namn

Brf Soldathemmet

Om föreningen

Föreningen innehar två flerbostadshus med sammanlagt 64 lägenheter och en lokal. Barnvagnsrum finns i respektive trapphus, förråd och cykelrum i hus 2.
Lägenhetsfördelningen är enligt följande:
2 rok - 28 stycken
3 rok - 24 stycken
4 rok - 12 stycken

Föreningen hyr dessutom ut en lokal om 531 kvm till förskoleverksamhet.

Föreningen har 52 stycken markparkeringar för uthyrning (ca 350kr/mån). Samtliga lägenheter är anslutna till Telia Triple Play.

Ekonomisk förvaltning sköts av Fastighetspartner i Göteborg AB. För mer info se årsredovisning och föreningens stadgar.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Kviberg

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Karta

Hör av dig till Hampus Berglund eller Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Extra kontaktperson

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad