Kobergsgatan 19

Bilder

  • Såld!

Kobergsgatan 19 , Strömmensberg , Göteborg

Välkommen till denna välplanerade tvåa endast en halv trappa upp men ändå stor inglasad balkong i västerläge med hänförande utsikt. Här finner du ett boende med social planlösning och smakfullt renoverat kök från 2016 med detaljer som platsgjuten bänkskiva i betong och behandlad betongvägg. På Kobergsgatan bor du i lugnt läge längst in på gatan med närhet till både spårvagn och buss som tar dig in till pulsen i city på endast ca 10 minuter. Populära områden som Skatås och och Härlanda Tjärn ligger på bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

56,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 119 kr inkl värme, VA och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
57
Byggår:
1957
Driftskostnad:
210 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall i ljust utförande samt ett charmigt golv i schackmönster som fortsätter in mot köket. Gott om förvaring i form av en praktiskt klädkammare samt en garderob.

Kök

Vitt klassiskt utförande med detaljer som den platsgjutna bänkskivan i betong samt även behandlad betongvägg som skapar det lilla extra. Rymligt kök med plats för matbord för flera matglada gäster. Öppen och social planlösning mot vardagsrummet med en naturlig avskiljare i köksön med snygg ekskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin, induktionshäll och köksfläkt. I övrigt har köket ljusa ytskikt.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med ljusa ytskikt samt vacker ekparkett i original. Gott om plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Här finner du även utgången till den stora balkongen med hänförande utsikt.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Gott om förvaring i form av fem stycken garderober. Ytskikten är ljusa och på golvet ligger en snygg parkett.

Badrum

Välplanerat helkaklat badrum från stamrenoveringen men med uppgraderad utrustning. Utrustningen består av duschörna med glasdörrar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, tvättställ med kommod och wc.

Till lägenheten hör både ett källar- och vindsförråd

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

3 119 kr inkl värme, VA och kabel-tv

Driftskostnad

2 520 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 200 kr
Försäkring: 1 320 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,51077%

Andel av årsavgiften

0,51958%

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 oktober 2008
Energiprestanda: 143 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Bagaregården 58:2

Förening

Namn

Riksbyggens Brf Göteborgshus Nr 21

Om föreningen

Föreningen bildades 1954 och innehar tomträtten till fastigheterna Bagaregården 58:2 och 36:10 i Göteborgs kommun. Byggnaderna är uppförda 1957 och omfattar 170 lägenheter och 10 lokaler med adress Kobergsgatan 3-31, 34 och Storhöjdsgatan 17B. Lägenhetsfördelningen ser ut som följer: 15 st 1 rok, 52 st 2 rok, 77 st 3 rok, 18 st 4 rok och 8 st 5 rok.

Den totala bostadsarea är 11 138 kvm medan lokalarea är 700 kvm.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg bekostas av bostadsrättsinnehavarna.

Föreningen följer en underhållsplan. Under 2013 har fastigheterna dränerats och termostater setts över. 2014 byttes alla fönster i lägenheterna ut.
2013/2014 - plåtdetaljer tak, markutrustning, piskställ och lekutrustning. 2014/2015 - byte parkeringsmätare.
2016 installerades nytt låssystem. 2017-byten av samtliga skaldörrar.

Föreningen innehar 127 parkeringsplatser (ca 200kr/mån) och 34 garage som hyrs ut till medlemmar. Till dessa är det separat kö.
Kö- och nyckelansvarig: parkeringgbghus21@gmail.com

I avgiften ingår ComHems grundutbud. Telia fiber är framdraget till lägenheterna och varje bostadsrättshavare väljer själv om man vill koppla upp sig mot detta.

I föreningen finns gemensamhetslokaler i form av tvättstuga, gym, bastu, övernattningsrum och föreningslokal.

För mer information se årsredovisningen och hemsidan http://www.gbghus21.se

Kontaktperson

Jens Serrestam

Om området

Strömmensberg

Strömmensberg är ett område med trevlig blandning av villor, radhus och lägenheter. Stora delar av husen är byggda på 20- och 30-talet i charmig landshövdingestil. Området kallades tidigare för Bagaregårdshöjden.

Vid Morängatan och på Sofiagatan finns bland annat pizzerior och jourlivsbutiker. Inom promenadavstånd har man åt ena hållet Olskrokstorget, Redbergsplatsen och Danska vägen och åt andra ICA Kvantum och Munkebäcks torg. Man har även nära till naturen med bland annat Skatås och Delsjöområdet.

Kommunikation

Direkt utanför på gatan går buss 62. Från Härlanda hållplats går spårvagn 1 och 3 och stombuss 17. Att åka till centralstationen tar ca 10 minuter.

Närservice

I Strömmensberg finns närbelägen service i form av mataffär på Sofiagatan, pizzeria samt en del andra små butiker.
Kulturhuset Kåken ligger tvärs över Härlandavägen och har ett stort utbud av teater och musikuppsättningar samt ett bibliotek och en restaurang där det bl.a. serveras dagens lunch.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad