Tvärstigen 3

Bilder

  • Såld!

Tvärstigen 3 , Lödöse , Lilla Edet

Nu finns chansen att förvärva detta nyproducerade tvåplans radhus i BR-form på lugn och barnvänlig återvändsgata. Modernt boende med lättskött trädgårdstäppa där du kan avnjuta eftermiddagssolen i ett högre, insynsfritt läge. Ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns två badrum och fyra sovrum.

Här erbjuds man ett prisvärt boende i natursköna Lödöse, med goda pendlingsmöjligheter via tåg till både Göteborg (c:a 25 min) och Trollhättan (c:a 13 min). Närhet till både barnomsorg, grundskola, service och friluftsområden. Välkommen på visning!

112,8 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 212 kr inkl VA, digital-tv och bredband (10/10 Mbit)
Typ:
Radhus
Boarea:
112,8 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
2016
Driftskostnad:
1 083 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

112,8 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Tvärstigen 3! Ett nyproducerade tvåplans-radhus i BR-form på lugn och barnvänlig återvändsgata i natursköna Lödöse! Prisvärt boende med närhet till både barnomsorg, grundskola, friluftsområden och service! Mycket goda pendlingsmöjligheter via tåg till både Göteborg (c:a 25 min) och Trollhättan (c:a 13 min). Här erbjuds ett modernt boende i ett insynsfritt läge med lättskött trädgårdstäppa där du kan avnjuta både dags- och kvällssol! Två badrum och fyra sovrum. Bostadens välplanerade 112,5 kvadrat disponeras enligt följande:

Nedre plan

Ljus och öppen planlösning med vitmålade väggar och genomgående ekparkett med golvvärme för hela våningsplanet.

Entré/hall

Vi tar oss innanför ytterdörren som tack vare sitt glasparti ger hallen ett härligt ljusinsläpp. Förvaringsutrymme finns i garderob till vänster och plats för ytterkläder har du vid avhängning till höger. Vid entrén ligger en ljusgrå klinker med golvvärme som övergår i ekparkett i hallen.

Badrum

Helkaklat stilrent badrum med ljusgrå klinker som matchas snyggt med kakel i vitt och antracitgrått. Här finner du dusch med vikbara glasväggar, WC, handdukstork, spegelskåp med belysning samt handfat med kommod. Badrumsinredningen kommer från Svedbergs och blandare från Gustavsberg.

Tvättstuga

Till höger i hallen hittar vi tvättstugan som är utrustad med tvättbänk samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här finner du även husets uppvärmningssystem i form av en modern frånluftsvärmepump från Nibe.

Kök

Stilrent och tidlöst kök från HTH med vita luckor, rostfria handtag, slitstark bänkskiva i mörkgrå laminat och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Här trivs kocken med gott om arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Högkvalitativa vitvaror från Siemens i form av kyl- och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt inbyggnadsugn och -micro. Mot vardagsrummet finns även en mindre köksö som kan användas både som arbetsyta eller matplats, och invid fönstret mot entrén finns plats för ett mindre matbord för 4-5 personer.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med underbart ljusinsläpp från stort fönsterparti med glas från golv till tak där du även kommer till bostadens trevliga uteplats. Här ryms såväl en stor matgrupp för många middagsgäster samt tv- eller läshörna. Under trappan finns ett smidigt förvaringsutrymme för t.ex. städutrustningen eller barnvagn.

Uteplats

Lättskött uteplats med trädäck och gräsmatta. Insynsskyddat som ramas in av skärmväggar och buskar med naturen alldeles inpå knuten. Plats för utegrupp där du kan avnjuta solen från eftermiddag till dess nedgång.

Övreplan

På det över planet finner du bostadens fyra sovrum och det andra badrummet. Härifrån når du även vinden med förvaringsmöjlighet genom lucka i taket. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum 1

Direkt till vänster om trappan finner du det första sovrummet. Fönster mot öster, vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Sovrum 2

Intill det första sovrummet, bredvid badrummet, finns det andra sovrummet. Det största sovrummet. Här får enkelt plats med stor dubbelsäng och det finns bra, inbyggd förvaring. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett.

Badrum

Rakt fram hittar vi bostadens andra badrum som precis som på nedervåningen är helkaklat med ljusgrå klinker, golvvärme samt vitt och antracitgrått kakel på väggarna. Här finner du badkar, WC, spegelskåp med belysning och handfat med kommod. Även här är badrumsinredningen från Svedbergs och blandare från Gustavsberg.

Sovrum 3

Till höger om badrummet hittar vi det tredje sovrummet som idag används som gästrum. Plats för enkelsäng och skrivbord och förvaring i en garderob. Fönster mot väster, vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Sovrum 4

Bredvid det tredje sovrummet hittar vi det fjärde sovrummet. Även här ryms enkelsäng, skrivbord och det finns förvaring i en garderob. Fönster mot väster, vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Välkommen åter!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 212 kr inkl VA, digital-tv och bredband (10/10 Mbit)

Driftskostnad

13 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 000 kr
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Sophämtning 1974 kr/ år. Fem personer i hushållet

Andel i föreningen

3,3333%

Andel av årsavgiften

3,33%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tingberg 4:152

Övrigt

Till bostaden hör ett uteförråd om c:a 4 kvm.

Förening

Namn

BRF Ekeberg i Lödöse

Om föreningen

BRF Ekeberg i Lödöse bildades 2014 och består av 30 st radhus i bostadsrättsform som färdigställdes 2016. I samband med detta förvärvade man fastigheterna Tingberg 4:152 och 4:169 som idag uppgår till föreningens samlade mark med en yta på 10 224 kvadratmeter.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

30

TV och Bredband

I månadasvgiften ingår bredband via fiber från Kungälvs energi med en hastighet om 10/10 Mbit. Digital-tv med SVT 1, SVT 2, kunskapskanalen och barnkanalen ingår också i avgiften.

Parkering

Till bostaden finns en parkeringsplats i anslutning till entrén. Besöksparkering finns i området nedanför.

Renoveringar

Husen slutbesiktigades under hösten 2016, och i och med att de är nybyggda finns inga större planerade underhåll de närmsta åren.

Ekonomi

Avgiften höjdes med 1% i januari 2019.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Lödöse

Natursköna Ekeberg ligger i Lödöse, Lilla Edets kommun. Här bor man attraktivt med närhet till natur och städernas puls. Hög standard på boende med gemenskap i området och promenadavstånd till tågstationen Lödöse Södra.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Från tågstationen är du inne på Göteborgs centralstation på bara 25 minuter. Jobbar du i Trollhättan når du dit på bara 13 minuter. I anslutning till stationen finns det dessutom en pendelparkering. Väljer du att åka bil, så kör du tryggt och säkert på nya motorvägen E45 som passerar förbi Lödöse. Det finns ett väl utbyggt busslinjenät som knyter samman alla kommunens tätorter (Lilla Edet, Göta, Lödöse, Nygård, Prässebo, Hjärtum och Västerlanda) med busstrafik till och från Trollhättan, Kungälv och Stenungsund, samt anslutningsbussar till Lödöse Södra.

Närservice

På gång- och cykelavstånd från Ekeberg ligger Lödöse centrum. Där finns förskolor, låg-, mellan- och högstadieskola. Här finns även bekvämligheter såsom mataffär, idrottsanläggningar och restauranger. Bibliotek finns inrymt i Lödöse museum. Ekeberg gränsar till naturområdet Pingstalund. Inte långt bort finns upplysta motionsspår.

Parkering

Vid entrén finns plats för 1 bil. Besöksparkering finner du nedanför gatan.

Karta

Hör av dig till Emma Trillkott för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad