Kärralundsgatan 10

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Kärralundsgatan 10
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Kärralundsgatan 10 , Kärralund , Göteborg

Äntligen en trea till salu i populära Kärralund! Byggt 2007 med två stora & härliga balkonger i olika väderstreck! Här finns alla bekvämligheter så som hiss ner till garaget och en fullt utrustad lägenhet med genomgående smakfulla färg- och materialval. Perfekt läge nära kommunikationer, det pulserande citylivet och naturen. Välkommen på visning!

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 628 kr inkl värme, VA och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
216
Byggår:
2007
Driftskostnad:
342 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning
Interiör

Nu finns chansen att förvärva denna unika och härliga trea på Kärralundsgatan 10! Bo med hög bekvämlighet tack vare hiss ner till garage, gästwc samt stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Härifrån är det nära till allmänna kommunikationer. Njut av takterass i soligt söderläge samt en extra balkong från ena sovrummet. De välplanerade 86 kvadratmetrarna disponeras enligt följande:

Hall

En ljus & rymlig hall som genast ger en hemtrevlig och stilren känsla välkomnar dig in i bostaden. Hallen är bra disponerad med generösa ytor. Här finns plats för både avhängning och förvaring. Detta är bostadens nav, varifrån alla rum kan nås. På golvet ligger en vacker ekparkett, vilket är genomgående i bostaden.

WC

Direkt till vänster finns gästtoaletten. Golvet är i ljust klinker och på väggarna sitter vitt kakel.

Badrum

Till höger finns det stora badrummet. Badrummet är utrustat med handfat, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare samt dusch med duschvägg. På golvet ligger ljust klinker och på väggarna sitter vitt kakel. Som en förhöjning av trevnadskänslan finns här också ett fönster som skapar ljus.

Kök

Vidare från hallen och badrummet finns köket. Ett stort kök med gott om förvaring och arbetsyta. Här finns flera skåp samt integrerad micro. Köket är utrustat med spis, kylskåp, ugn och micro. Luckorna är i trä och bänk samt ljust kakel.

Vardagsrum

Vardagsrummet sitter ihop med köket i en social planlösning. Tack vare gavelläget och de stora fönsterpartierna är det ett ljust och härligt vardagsrum. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita. Härifrån kommer man ut på den härliga takterassen.

Takterass

Här kan du njuta av ett soligt söderläge samt trevlig utsikt. Terassen sträcker sig längs hela gaveln av byggnaden.

Sovrum 1

I andra änden av lägenheten finns det större sovrummet. Ett mycket rymligt sovrum med gott om förvaring i form av tre garderober samt praktisk och stort förråd integrerat. Från detta rum nås den andra balkongen. Även denna balkong är mycket rymlig. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

Sovrum 2

Intill det större sovrummet finns det andra sovrummet. Rummet används idag som gästrum och funkar bra som arbetsrum. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

Välkommen på visning!

Välkommen till denna trevliga förening med välskötta gemensamma miljöer och alla bekvämligheter så som parkeringsplatser i garaget där man kan ta hissen direkt upp till våningsplanen.
Byggåret är 2007.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

4 628 kr inkl värme, VA och kabel-tv

Driftskostnad

4 108 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 108 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Notera att driftskostnaderna kan komma att skilja sig beroende på avtal och användning.

Andel i föreningen

4,900029%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med tilluft i fasad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 augusti 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 104 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas

Övrigt

Jm som byggt våra hus uppmätte vid ett flertal tillfällen förhöjda fuktkvoter i fasaden varför man utförde ett garantiarbete och bytte ut fasaden på båda husen.

Ytterst bytte man till grovputs (tidigare tunnputs) därunder bytte man ut mineralull, vindskivor och där det behövdes även isolering till nytt och oorganiskt material(som inte kan suga åt sig fukt). Man åtgärdade också vissa träreglar.
Fasaden bygger dock fortfarande på enstegsprincipen. Den saknar luftspalt och det är därför viktigt att ingen fukt tränger in genom ytskiktet. Man får alltså inte göra några hål alls i fasaden för uppsättande av markis el dyl.
Styrelsen 2019-01-26.

Fastighetsbeteckning

Torp 1:19

Övrigt

Det finns en p-plats till lägenheten som kostar 240 kr per månad att hyra.

Förening

Namn

Brf Villa Kärralund

Om föreningen

Föreningen förvärvade 2005-12-12 fastigheten Torp 1:19 och 2007 bebyggdes denna med två flerbostadshus i fem våningar. Totalt består föreningen av 18 lägenheter varav 8 st är 3:or och 10 st 4:or. Byggnadernas totalyta är 1830 kvm.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum. Överlåtelseavgiften betalas av köparen.

Renoveringsbeskrivning
Gjorda renoveringar: 2016; Efter läcka in i södersidan på fasaden på Kärralundsgatan 10 fick byggnaden ny fasad, så kallad 'tjockputs'. Detta utan kostnad för föreningen. Föreningen har tagit fram en underhållsplan som detaljerat sträcker sig mellan åren 2016-2036.
Inga större renoveringar planerade de närmsta åren.

Gemensamma utrymmen
Gemensamt cykelförråd samt garage i källare.
Parkering
I föreningen finns totalt 18 parkeringsplatser varav 14 är garageplatser och resterande 4 är parkeringsplatser. I övrigt finns det gott om gratis parkering på gatorna i området.

Föreningen äger marken.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Övrigt

Det finns fiber iföreningen. ITUX levererar den bredbandsdistributör du väljer bland deras utbud.

Om området

Karta

Hör av dig till Emma Trillkott för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad