Särnmarks Väg 11

Bilder

  • Såld!

Särnmarks Väg 11 , , Bollebygd

Välkommen till detta nybyggda hus med härlig utsikt från husets stora fönster samt altanen som sträcker sig runt tre sidor. Här finner du ett modernt boende med smart planlösning i form av stort vardagsrum/kök i socialt utförande med snygg kamin, smart sovrumsdel med allrum mitt emellan om man önskar eget lek eller tv-rum för barnen. I detta hus finns även en större oinredd vind med möjligheten att skapa en våning till. Plats för trapp är förberett. Smakfulla materialval som ekparketten och infällda spotlights som är genomgående i nästan hela huset, nätverksuttag i de flesta rummen samt skön golvvärme som värmer upp hela huset. Välkommen på visning!

134 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
134 kvm
Biarea:
8 kvm
Tomtarea:
1 545 kvm
Byggår:
2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

134 kvm

Biarea

8 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Direkt innanför husets stora entré når du det toppmoderna köket med väl valda material och toner. Köket går i vitt med en mörk bänkskiva som stilrent ramar in den vita köksinredningen. Kökets maskinella utrustning kommer bestå av kyl och frys, diskmaskin, både inbyggd ugn och mikrovågsugn samt en induktionshäll med fläkt. Samtiliga vitvaror är från Bosch. Kökets öppna planlösning ger en härlig blick över de sociala ytorna i resten av huset.

Vardagsrum

Den öppna planlösningen gör vardagsrummet stort och luftigt. De stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp med en lummig utsikt. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp med tillhörande bord. Den sociala ytan ger samtidigt plats till ett stort matsalsbord för hela familjen att samlas runt. Här har du även översikt över hur matlagningen i det öppna köket går! Från vardagsrummet kliver ni direkt ut på den stora altanen där ni kan njuta av morgonkaffet.

Hall/Tvättstuga

Rymlig tvättstuga i ljust utförande där den maskinella utrustningen kommer bestå av tvättmaskin och torktumlare från Bosch. På golvet ligger en grå och stilren klinker. Här står även luftvärmepumpen.

Badrum

Ett av husets badrum är smart placerat i direkt anknytning till master bedroom. Här finns dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod, WC samt handdukstork.

Master bedroom

Det största sovrummet får ett rikligt ljusinsläpp tack vare två fönster och utgången direkt till altanen. Här har du även tillgång till ett eget badrum med dusch samt en rymlig klädkammare.

Badrum

Ett av badrummen finner ni vid husets entré och även detta är utrustat med WC, handfat med kommod, dusch med vikbara väggar i glas samt handdukstork.

Sovrum 1

Ljust sovrum med ingång till allrummet. Här finns gott om plats för en stor säng och tillhörande sängmöbler. På golvet ligger en fin ljus parkett.

Sovrum 2

Ytterligare ett ljust sovrum med ett stilrent parkettgolv som passar det yngre barnet perfekt. Detta rum ligger även det i anknytning till allrummet.

Allrum

Ett perfekt placerat allrum som ger barnen gott om plats att leka på. Strålande för föräldrarna att samla alla leksaker på ett och samma ställe. Rummet kan även nyttjas som ett fjärde sovrum om så önskas.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med möjlighet att inreda vindsplanet

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Till huset hör en stor carport med tillhörande förråd om 8 m2.

Fastighetsbeteckning

Fjällastorp 2:33

Allmänt om fastigheten

Kommentar

För nybyggnationer finns en energibalansberäkning. För mer information kontakta fastighetsmäklare.

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

229 000 kr

Summa pantbrev

2 500 000 kr

Tomt

Areal: 1 545 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Carport med tillhörande förråd om 8 kvadratmeter

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Fjällastorp GA:3
Förmån, Officialservitut: Väg, 1443-618
Förmån, Officialservitut: Väg, 1443-618
Förmån, Avtalsservitut: Markinfiltration, 1443IM-04/26287
Förmån, Avtalsservitut: Brunn, D201800652991:1
Last, Avtalsservitut: Brunn, spillvattenledning, D201800652992:1
Inskrivning, Avtalsservitut spillvattenledning, D-2018-00652992:1

Tillträde

Enl. överenskommelse

Om området

Här kan ni bo nära till stan och samtidigt naturskönt!

Bollebygds kommun är en expansiv kommun med snabbast tillväxt i Sverige som idag har cirka 9 000 invånare. Läget mellan Borås och Göteborg gör det oerhört enkelt att pendla åt vardera håll med motorväg som tar dig dit du vill. Göteborg når du på 35 minuter och Borås på 20 minuter, ännu närmare har du Landvetter flygplats om det kliar i semesternerven. Perfekt läge för pendling om jobbet ligger i någon av de städerna. I de centrala delarna av Bollebygd finner ni allt man kan tänkas önska, så som klädaffärer, matbutik, systembolag, vårdcentral, apotek och mycket mer. I centrum hittar ni även goda kommunikationer som tar er dit ni önskar.

Kust till kust-banan som sträcker sig mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona passerar Bollebygd vilken trafikeras av Västtrafikbussarna. Värt att notera är även att utveckling av järnvägen pågår i detta nu och en ny tågstation på kommande järnväg mellan knytpunkterna Stockholm och Göteborg kommer vara en stor del i att kommunen fortsätter att växa och utvecklas ännu mer.

Kommunen har i sin tur en mängd vackra badplatser och sjöarna erbjuder även bra fiskevatten eller varför inte nyttja vattnet till att slipa på paddlingstekniken sittandes i en kanot. I Bollebygd finns det en rad skolor med hög kvalité för både de små och stora barnen. Kommunen har även ett rikt förenings-och kulturliv där ni kan spela på den fina 18-håls golfbanan, åka utför i skidbacken, röra på benen i en mängd motionsspår och naturstigar eller spendera timmar på ridanläggningarna i området.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg eller Robert Andersson för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad