Lunnarebacken 16

Bilder

  • Såld!

Lunnarebacken 16 , , Bollebygd

Härligt nybyggt hus med grönskande omgivning samt även möjligheten att bygga om den väl tilltagna råvinden till ett andra plan. Här finner du ett modernt boende med gott om förvaring, snygg altan som sträcker sig runt hela huset och golvvärme som värmer upp alla rum. Smakfulla materialval som ekparketten och infällda spotlights som är genomgående i nästan hela huset samt även nätverksuttag i de flesta rummen. Välkommen på visning!

91,8 kvm, 3 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
91,8 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 355 kvm
Byggår:
2018

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 sovrum

Boarea

91,8 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande ljus hall med stora fönster i direkt anslutning med altanen. På golvet ligger en slitstark klinker och i taket sitter inbyggda spotlight som är genomgående i nästan hela huset. Från hallen nås en stor garderob för avhängning och förvaring.

Badrum

Rymligt badrum som ligger i direkt anslutning till tvättstugan. Stilrent utförande med vitt kakel och grått klinker. Utrustningen består av duschhörna i glas, stort och snyggt tvättställ med kommod och WC.

Tvättstuga

Tvättstugan fortsätter i samma stil som badrummet med grått klinker och vita väggar. Bra arbetsytor med skåp, tvättställ och en snygg bänkskiva ovan. Tvättmaskin och torktumlare är smart placerat på ett skåp för en angenäm arbetsställning. Här finner du även en glasdörr till baksidan för att enkelt kunna hänga ut tvätten.

Sovrum

Master bedroom i rymligt utförande. Här har du även egen utgång till altanen som går runt hela huset. Något utöver det vanliga är den inredda walk in closet som nås både från sovrummet och badrummet.

Vardagsrum

Stort vardagsrum i social planlösning med köket. Gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Ett utmärkande rum med mycket stora fönsterpartier och takhöjd ända till nock.

Kök

Snyggt vitt kök från Kvik. Gott om förvaring och en maskinell utrustning bestående av kyl, frys, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktionshäll och köksfläkt. Utrustningen är av märke Bosch.

Sovrum

Ännu ett rymligt sovrum, perfekt som barnrum eller kontor.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Nibe vvm 225 elpanna, vattenburen golvvärme

Ventilation

Självdrag

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Flässjum 1:208

Övriga byggnader

Till huset hör en stor carport med tillhörande förråd om 8 m2.

Allmänt om fastigheten

Kommentar

För nybyggnationer finns en energibalansberäkning. För mer information kontakta fastighetsmäklare.

Summa pantbrev

2 500 000 kr

Tomt

Areal: 1 355 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Flässjum GA:20, Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Flässjum GA:21, Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Flässjum GA:22, Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Flässjum GA:23, Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Låddekärrsbu GA:1
Förmån: Officialservitut Vattenledning, 1443-2018/7.2

Tillträde

Enl. överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Här kan ni bo nära till stan och samtidigt naturskönt!

Bollebygds kommun är en expansiv kommun med snabbast tillväxt i Sverige som idag har cirka 9 000 invånare. Läget mellan Borås och Göteborg gör det oerhört enkelt att pendla åt vardera håll med motorväg som tar dig dit du vill. Göteborg når du på 35 minuter och Borås på 20 minuter, ännu närmare har du Landvetter flygplats om det kliar i semesternerven. Perfekt läge för pendling om jobbet ligger i någon av de städerna. I de centrala delarna av Bollebygd finner ni allt man kan tänkas önska, så som klädaffärer, matbutik, systembolag, vårdcentral, apotek och mycket mer. I centrum hittar ni även goda kommunikationer som tar er dit ni önskar.

Kust till kust-banan som sträcker sig mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona passerar Bollebygd vilken trafikeras av Västtrafikbussarna. Värt att notera är även att utveckling av järnvägen pågår i detta nu och en ny tågstation på kommande järnväg mellan knytpunkterna Stockholm och Göteborg kommer vara en stor del i att kommunen fortsätter att växa och utvecklas ännu mer.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg eller Robert Andersson för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad