Hededalsvägen 15

Bilder

  • Såld!

Hededalsvägen 15 , , Bollebygd

Varmt välkomna till denna nyproducerade och natursköna villa. Huset är beläget på en höjd som ger er en fantastisk utsikt över Östra Nedsjön. Noga utvalda och påkostade materialval ger bostaden en exklusiv känsla som många suktar efter. Den stora och öppna planlösningen gör det perfekt för familjen att umgås och vardagsrummet tillåter er att njuta av den öppna spisen samtidigt som ni blickar ut över sjön genom de stora glaspartierna. På den välplanerade altanen som delvis är under glastak finns ett härligt utespa där ni kan sitta och värma er och njuta av det rogivande lugnet alla dagar på året. Till huset finns ett stort värmegarage med automatisk öppning som ligger välplacerat på gården. Alla rum i huset är utrustade med termostater för att alla i familjen ska kunna styra värmen efter sina önskemål. Huset har en genomgående standard med mörkt ekparkettgolv och infällda spotlights. Varmt välkomna på visning!

164 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
164 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 564 kvm
Byggår:
2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

164 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Genom husets entré når du den välkomnande hallen. Bra förvaring i form av två garderober med skjutdörrar. Snygg slitstark klinker på golvet i mörka toner.

Kök

Välplanerat kök med gott om arbetsytor och förvaring. Köket går i en mix av vitt, svart och grått. Kökets maskinell utrustning består av spishäll, takintegrerad fläkt, kyl och frys samt inbyggd ugn och mikrovågsugn. De stilrena kranarna är lyxigt guldiga.

Vardagsrum

Det stora vardagsrummet som är husets hjärta har en social planlösning i direkt anknytning med köket. Här finner du stora panoramafönster utöver det vanliga med hänförande utsikt över Östra Nedsjön. Härifrån når du även den stora altanen med tillhörande utespa. Rummet är utrustad med kamin för mysiga vinterkvällar. Ytskikten är vita och på golvet ligger en mörk ekparkett som är genomgående i hela huset. I taket sitter infällda spotlights som även detta sitter i de flesta rum.

Badrum

Snyggt modernt badrum i sexagonutförande. Badrummet är helkaklat i mörka toner och utrustningen består av duschhörna i glas, tvättställ med kommod, handdukstork och wc.

Master bedroom

Stort master bedroom med fantastisk utsikt och ljusinsläpp genom ett panoramafönster mot sjön. Här har ni även en välplanerad walk-in-closet samt eget privat badrum.

Badrum

Badrum i samma stil som tidigare i mörka exklusiva toner. Utrustningen består även här av duschhörna i glas tvättställ med kommod, handdukstork och wc.

Sovrum

Rymligt sovrum med gott om plats för säng och tillhörande möblemang. Ljust och fint utförande.

Sovrum

Rymligt sovrum med gott om plats för säng och tillhörande möblemang. Ljust och fint utförande.

Allrum

Perfekt rum som tv-rum eller hobbyrum då det ligger i direkt anslutning till de mindre sovrummen.

Garage

Stort garage några meter från huset. Gott om plats för bil och utrustning som kan tänkas behövas. Elektrisk port som gör att du inte behöver komma ut i vintervädret. Garaget har under det snygga stengolvet samma golvvärme som i övriga huset.

Tvättstuga

Rymlig tvättstuga med bra arbetsyta och förvaring. Utrustningen består av tvättmaskin, torktumlare, tvättho. Här finner du även en groventré där du med några korta steg kan nå garaget som är väl placerat på gården.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Frånluftvärmepump med återvinning och vattenburen golvvärme samt kamin

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Hestra 3:18

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

267 000 kr

Summa pantbrev

2 500 000 kr

Tomt

Areal: 1 564 kvm

Vatten/avlopp

Gemensamt vatten och avlopp med Hededalsvägen 13. Egen brunn och eget avlopp (ej kommunalt).

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Hestra GA:4
Förmån, Officialservitut: Väg, 1443-517
Förmån, Officialservitut: Väg, 1443-517

Om området

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad